Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kots fx Mangles FC
343 Tactiek CALP2
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
25 gemiddelde waardering 52.3
poor Schieten outstanding
weak Passen very good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Tardivo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Houston de bal onder controle te krijgen. Houston geeft een hoge lob. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Perrotta passt de bal met de wreef. Tardivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivo geeft een hoge lob. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap. Palencia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kots fx - Mangles FC 0:1

6e minuut.
García kopt de bal weg. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius verovert de bal door een tackle van achteren. Cornelius geeft een lange en hoge pass. Ruckdeschel bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Linz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius rent richting de bal. Cornelius passt de bal in één keer door. Matienzo rent richting de bal. Matienzo schiet op doel. Palencia bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Perrotta neemt de hoekschop. Matienzo kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruckdeschel de bal. Ruckdeschel schiet op doel. Palencia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kots fx - Mangles FC 0:2

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linz met een snelle inworp. Matienzo is nu in balbezit. Matienzo geeft een lange en hoge pass. Ruckdeschel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Matienzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matienzo met een sublieme pass. Ruckdeschel is nu in balbezit. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ... Palencia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Matienzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matienzo passt de bal met de wreef. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kots fx - Mangles FC 0:3

19e minuut.
Tique geeft een lange en hoge pass. Matienzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matienzo passt de bal zonder na te denken. Daar is Cornelius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornelius geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Tardivo geeft een hoge lob. Ruckdeschel kopt de bal weg. Perrotta is nu in balbezit. Perrotta geeft de bal voor. Ruckdeschel springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kots fx - Mangles FC 0:4

23e minuut.
Linz met een sublieme pass. Perrotta met een sublieme pass. Matienzo probeert naar een medespeler te passen. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tique bereikt de bal nog maar net als eerste. Matienzo verovert de bal door een tackle van achteren. Matienzo met een sublieme pass. Klungelig pakt Ruckdeschel de bal. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap. Palencia bokst de bal weg.

26e minuut.
Perrotta verovert de bal door een tackle van achteren. Perrotta geeft een lange en hoge pass. Ruckdeschel is nu in balbezit. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ... Palencia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kots fx - Mangles FC 0:5

27e minuut.
Villarraga probeert naar een medespeler te passen. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruckdeschel is nu in balbezit. Ruckdeschel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kots fx - Mangles FC 0:6

28e minuut.
Villarraga speelt de bal door. Garcés is nu in balbezit. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel schiet op doel. Palencia bokst de bal weg.

31e minuut.
Garcés speelt de bal door. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta passt de bal met de wreef. Ruckdeschel heeft problemen om de bal te vangen. Ruckdeschel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Perrotta met een sublieme pass. Matienzo rent richting de bal. Matienzo probeert naar een medespeler te passen. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel schiet op doel. Palencia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matienzo verovert de bal door een tackle van achteren. Matienzo geeft de bal voor. Ruckdeschel springt en kopt de bal. Palencia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kots fx - Mangles FC 0:7

37e minuut.
Perrotta is nu in balbezit. Perrotta geeft de bal voor. Ruckdeschel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ... Palencia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kots fx - Mangles FC 0:8

39e minuut.
Tardivo met een sublieme pass. Houston is nu in balbezit. Houston geeft een hoge lob. Ruckdeschel is nu in balbezit. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Perrotta rent richting de bal. Perrotta geeft de bal voor. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kots fx - Mangles FC 0:9

44e minuut.
Cornelius verovert de bal door een tackle van achteren. Cornelius speelt de bal door. Matienzo is nu in balbezit. Matienzo draait met de bal, schiet en ... Palencia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kots fx - Mangles FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kots fx 85%, Mangles FC 15%.
kots fx - Mangles FC 0:10

49e minuut.
Ruckdeschel bereikt de bal nog maar net als eerste. Matienzo rent richting de bal. Ruckdeschel is nu in balbezit. Ruckdeschel schiet op doel. Palencia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kots fx - Mangles FC 0:11

50e minuut.
Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius probeert naar een medespeler te passen. Matienzo probeert naar een medespeler te passen. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kots fx - Mangles FC 0:12

52e minuut.
Salcedo kopt de bal weg. Polanía bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanía geeft een hoge lob. Ruckdeschel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruckdeschel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ruckdeschel heeft problemen om de bal te vangen. Matienzo rent richting de bal. Matienzo passt de bal zonder na te denken. Ruckdeschel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Garcés passt de bal met de wreef. Daar is Salcedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap. Palencia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kots fx - Mangles FC 0:13

57e minuut.
Villarraga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Garcés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruckdeschel verovert de bal door een tackle van achteren. Ruckdeschel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Palencia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Tique geeft de bal voor. Inworp. Matienzo met een snelle inworp. Cornelius heeft problemen om de bal te vangen. Cornelius geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
García geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matienzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cornelius geeft de bal voor. Ruckdeschel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kots fx - Mangles FC 0:14

65e minuut.
Matienzo met een sublieme pass. Daar is Ruckdeschel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tique is nu in balbezit. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap. Palencia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Grajales is nu in balbezit. Polanía verovert de bal door een tackle van achteren. Polanía speelt de bal door. Perrotta rent richting de bal. Perrotta geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Perrotta rent richting de bal. Perrotta speelt de bal door. Daar is Ruckdeschel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Matienzo met een snelle inworp. Daar is Cornelius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornelius geeft de bal voor. García heeft problemen om de bal te vangen. Palencia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matienzo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruckdeschel is nu in balbezit. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Talero heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perrotta neemt de hoekschop. Ruckdeschel maakt een snoekduik en kopt de bal. Palencia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Talero de bal. Perrotta rent richting de bal. Perrotta passt de bal in één keer door. Ruckdeschel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cornelius onderschept slim de pass. Cornelius geeft een lange en hoge pass. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kots fx - Mangles FC 0:15

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cornelius met de inworp. Matienzo geeft een hoge lob. Ruckdeschel heeft problemen om de bal te vangen. Ruckdeschel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kots fx - Mangles FC 0:16

80e minuut.
Polanía speelt de bal door. Klungelig pakt Perrotta de bal. Perrotta geeft de bal voor. Ruckdeschel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ... Palencia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Perrotta met een sublieme pass. Cornelius rent richting de bal. Cornelius passt de bal in één keer door. Ruckdeschel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruckdeschel schiet op doel. Palencia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perrotta zal de hoekschop nemen. Ruckdeschel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Talero trapt de bal weg. Tardivo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Talero de bal. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap. Palencia bokst de bal weg. Matienzo is nu in balbezit. Matienzo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Palencia probeert naar een medespeler te passen. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta passt de bal met de wreef. Ruckdeschel is nu in balbezit. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Otero rent richting de bal. Perrotta verovert de bal door een tackle van achteren. Perrotta geeft een hoge lob. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tique geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linz met de inworp. Matienzo heeft problemen om de bal te vangen. Matienzo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cornelius kopt de bal weg. Matienzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matienzo geeft de bal voor. Ruckdeschel is nu in balbezit. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kots fx - Mangles FC 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kots fx 77%, Mangles FC 23%.
kots fx - Mangles FC 0:17