Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
insurgentes FC Cassiopeia
Normal Tactiek Gamma Cass
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 46.4
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunmayr passt de bal in één keer door. Urrego rent richting de bal. Urrego haalt uit met een fantastische trap. Martínez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:1

5e minuut.
Brunmayr met een sublieme pass. Navarrete heeft problemen om de bal te vangen. Navarrete geeft een lange en hoge pass. Bełkowski is nu in balbezit. Bełkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Algarra met een harde bal richting middenveld. Navarrete kopt de bal weg. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:2

9e minuut.
Brunmayr is nu in balbezit. Urrego heeft problemen om de bal te vangen. Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunmayr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:3

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarrete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brunmayr is nu in balbezit. Brunmayr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:4

13e minuut.
Bełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego met een sublieme pass. Algarra rent richting de bal. Brunmayr verovert de bal door een tackle van achteren. Brunmayr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Brunmayr onderschept slim de pass. Brunmayr met een sublieme pass. Urrego rent richting de bal. Urrego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:5

17e minuut.
Brunmayr speelt de bal door. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego passt de bal zonder na te denken. Bełkowski is nu in balbezit. Bełkowski schiet op doel. Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Algarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulce bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego verovert de bal door een tackle van achteren. Urrego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:6

18e minuut.
Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas geeft de bal voor. Mancipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancipe geeft de bal voor. Urrego springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Urrego is nu in balbezit. Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bełkowski is nu in balbezit. Urrego rent richting de bal. Urrego draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Mancipe geeft de bal voor. Daar is Algarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrego is nu in balbezit. Urrego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:7

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noriega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mancipe geeft de bal voor. Urrego is nu in balbezit. Urrego draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Bełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bełkowski met een sublieme pass. Daar is Urrego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrego draait met de bal, schiet en ... Martínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:8

40e minuut.
Valoyes met een snelle inworp. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Arias naar de kleedkamers voor een vroege douche. Lara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lara zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Urrego is nu in balbezit. Urrego haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Algarra de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:9

41e minuut.
Infante speelt de bal door. Barco bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego onderschept slim de pass. Klungelig pakt Urrego de bal. Urrego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:10

44e minuut.
Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega probeert naar een medespeler te passen. Dulce rent richting de bal. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: insurgentes 83%, FC Cassiopeia 17%.
insurgentes - FC Cassiopeia 0:11

47e minuut.
Dulce bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego onderschept slim de pass. Bełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bełkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brunmayr rent richting de bal. Brunmayr draait met de bal, schiet en ... Martínez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:12

49e minuut.
Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Brunmayr rent richting de bal. Álvarez rent richting de bal. Álvarez geeft de bal voor. Brunmayr geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Martínez met een harde bal richting middenveld. Navarrete kopt de bal weg. Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunmayr draait met de bal, schiet en ... Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mancipe is nu in balbezit. Dueñas begaat een overtreding. Mancipe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mancipe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Barco heeft problemen om de bal te vangen. Mancipe is nu in balbezit. Mancipe geeft de bal voor. Urrego krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:13

58e minuut.
Mancipe rent richting de bal. Mancipe passt de bal met de wreef. Lama geeft een lange en hoge pass. Brunmayr rent richting de bal. Brunmayr geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mancipe verovert de bal door een tackle van achteren. Barco is nu in balbezit. Barco passt de bal in één keer door. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Brunmayr rent richting de bal. Álvarez is nu in balbezit. Brunmayr verovert de bal door een tackle van achteren. Brunmayr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:14

69e minuut.
Noriega probeert naar een medespeler te passen. Brunmayr speelt de bal door. Urrego is nu in balbezit. Urrego schiet op doel. Martínez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:15

71e minuut.
Noriega rent richting de bal. Mancipe geeft een lange en hoge pass. Algarra heeft problemen om de bal te vangen. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:16

72e minuut.
Infante speelt de bal door. Celis is nu in balbezit. Urrego onderschept slim de pass. Urrego draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bełkowski is nu in balbezit. Bełkowski passt de bal in één keer door. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:17

76e minuut.
Bełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bełkowski passt de bal met de wreef. Urrego is nu in balbezit. Urrego draait met de bal, schiet en ... Martínez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:18

78e minuut.
Noriega met een snelle inworp. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete geeft een hoge lob. Bełkowski rent richting de bal. Bełkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Morales passt de bal in één keer door. Noriega rent richting de bal. Noriega speelt de bal door. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:19

81e minuut.
Bełkowski geeft een hoge lob. Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brunmayr is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brunmayr legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - FC Cassiopeia 0:20

82e minuut.
Valoyes met een snelle inworp. Barco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mancipe. Mancipe krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Mancipe geeft een lange en hoge pass. Navarrete probeert de bal aan de voet te houden. Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Urrego is nu in balbezit. Urrego draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Valoyes is nu in balbezit. Mancipe is nu in balbezit. Mancipe met een sublieme pass. Bełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bełkowski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Urrego heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: insurgentes 73%, FC Cassiopeia 27%.
insurgentes - FC Cassiopeia 0:20