Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Victoria FC Colhicho F.C.
Real Victoria FC Tactiek JJPS-04
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.3 gemiddelde waardering 47.9
matig Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Pawlusiński probeert naar een medespeler te passen. Vilaboa Casales is nu in balbezit. Vilaboa Casales draait met de bal, schiet en ... Schindler bokst de bal weg.

10e minuut.
Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Toomoja de bal. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Majdzik is nu in balbezit. Santander rent richting de bal. Majdzik onderschept slim de pass. Vilaboa Casales is nu in balbezit. Vilaboa Casales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victoria FC - Colhicho F.C. 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Herrera de bal. Pinzón is nu in balbezit. Pinzón passt de bal met de wreef. Vilaboa Casales is nu in balbezit. Vilaboa Casales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar geeft een lange en hoge pass. Majdzik speelt de bal door. Vilaboa Casales rent richting de bal. Vilaboa Casales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla geeft een lange en hoge pass. Vilaboa Casales kopt de bal weg. Majdzik is nu in balbezit. Majdzik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Toomoja met een sublieme pass. Mitrana rent richting de bal. Mitrana geeft de bal voor. Vilaboa Casales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaboa Casales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar met een sublieme pass. Majdzik rent richting de bal. Majdzik haalt uit met een fantastische trap. Schindler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victoria FC - Colhicho F.C. 0:2

43e minuut.
Pawlusiński rent richting de bal. Majdzik onderschept slim de pass. Majdzik met een sublieme pass. Vilaboa Casales is nu in balbezit. Vilaboa Casales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Toomoja geeft de bal voor. Majdzik kopt de bal weg. Klungelig pakt Santander de bal. Vilaboa Casales is nu in balbezit. Vilaboa Casales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Victoria FC 77%, Colhicho F.C. 23%.
Real Victoria FC - Colhicho F.C. 0:2

46e minuut.
Majdzik heeft problemen om de bal te vangen. Millán is nu in balbezit. Majdzik onderschept slim de pass. Majdzik draait met de bal, schiet en ... Schindler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victoria FC - Colhicho F.C. 0:3

48e minuut.
Kuday verovert de bal door een tackle van achteren. Kuday geeft een hoge lob. Inworp. Sanz met de inworp. Vilaboa Casales geeft een lange en hoge pass. Schindler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Millán kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mitrana de bal onder controle te krijgen. Pawlusiński is nu in balbezit. Mitrana verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrana geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pinzón is nu in balbezit. García Tinchi onderschept slim de pass. García Tinchi passt de bal in één keer door. Vilaboa Casales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaboa Casales haalt uit met een fantastische trap. Schindler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victoria FC - Colhicho F.C. 0:4

55e minuut.
Parrado verovert de bal door een tackle van achteren. Parrado geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pinzón de bal onder controle te krijgen. Majdzik is nu in balbezit. Majdzik haalt uit met een fantastische trap. Schindler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Majdzik probeert naar een medespeler te passen. Vilaboa Casales rent richting de bal. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaboa Casales verovert de bal door een tackle van achteren. Vilaboa Casales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Majdzik passt de bal in één keer door. Vilaboa Casales bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdzik probeert naar een medespeler te passen. Vilaboa Casales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaboa Casales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana draait met de bal, schiet en ... Schindler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Santander heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victoria FC - Colhicho F.C. 0:5

62e minuut.
Vilaboa Casales passt de bal zonder na te denken. Mitrana probeert naar een medespeler te passen. Majdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vilaboa Casales raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Röhrig komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Röhrig speelt de bal door. Majdzik rent richting de bal. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdzik verovert de bal door een tackle van achteren. Majdzik draait met de bal, schiet en ... Schindler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Majdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdzik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
García Tinchi verovert de bal door een tackle van achteren. García Tinchi geeft een hoge lob. Santander heeft problemen om de bal te vangen. Röhrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Röhrig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victoria FC - Colhicho F.C. 0:6

83e minuut.
Pinzón kan de bal niet met de borst controleren. Majdzik rent richting de bal. Majdzik passt de bal zonder na te denken. Röhrig is nu in balbezit. Röhrig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victoria FC - Colhicho F.C. 0:7

85e minuut.
García Tinchi passt de bal in één keer door. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera passt de bal zonder na te denken. Majdzik is nu in balbezit. Majdzik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pinzón is nu in balbezit. García Tinchi onderschept slim de pass. García Tinchi geeft een lange en hoge pass. Majdzik krijgt zijn hoofd ertegen. Schindler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victoria FC - Colhicho F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Victoria FC 77%, Colhicho F.C. 23%.
Real Victoria FC - Colhicho F.C. 0:8