Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la Guaira los rapids
Normal Tactiek 541
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 56
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 62.4
average Schieten incredible
average Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen excellent


1e minuut.
Dussán is nu in balbezit. Rosenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenberg met een sublieme pass. Erianto is nu in balbezit. Erianto schiet op doel. Penagos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Noguera heeft problemen om de bal te vangen. Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg draait met de bal, schiet en ... Penagos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Erianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Erianto haalt uit met een fantastische trap. Penagos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:1

3e minuut.
bereikt de bal nog maar net als eerste. geeft een hoge lob. Natouri controleert de bal met de borst. Erianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Erianto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:2

6e minuut.
Ulduz rent richting de bal. Ulduz passt de bal met de wreef. Rosenberg met een sublieme pass. Erianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Erianto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Ulduz verovert de bal door een tackle van achteren. Erianto rent richting de bal. Erianto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:3

10e minuut.
Menzi passt de bal met de wreef. Daar is Rosenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosenberg met een sublieme pass. Erianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Erianto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ardila kopt de bal weg. Duarte kan de bal niet met de borst controleren. Erianto rent richting de bal. Erianto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Amarelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarelo geeft de bal voor. Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg geeft de bal voor. Erianto krijgt zijn hoofd ertegen. Penagos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:4

13e minuut.
Rosenberg probeert naar een medespeler te passen. Felizzia rent richting de bal. Felizzia geeft de bal voor. Erianto rent richting de bal. Erianto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:5

18e minuut.
Penagos trapt de bal weg. Ulduz kopt de bal weg. Klungelig pakt Cantillo de bal. Erianto rent richting de bal. Erianto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ulduz passt de bal in één keer door. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru probeert naar een medespeler te passen. Erianto is nu in balbezit. Erianto haalt uit met een fantastische trap. Penagos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Noguera kopt de bal weg. Erianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Erianto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ulduz probeert de bal met de borst te controleren. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulduz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mojica wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mojica kan niet meer verder spelen. Paz komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Paz kopt de bal weg. Giannoulis met een sublieme pass. Felizzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulduz geeft een hoge lob. Erianto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Penagos trapt de bal weg. Menzi speelt de bal door. Rosenberg probeert naar een medespeler te passen. Erianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Erianto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Felizzia geeft een lange en hoge pass. Ulduz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulduz passt de bal in één keer door. Rosenberg is nu in balbezit. Rosenberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Penagos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ulduz verovert de bal door een tackle van achteren. Ulduz passt de bal in één keer door. Rotaru geeft een hoge lob. Erianto rent richting de bal. Erianto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Erianto schiet op doel. Penagos speelt de bal door. Ulduz kopt de bal weg. Erianto controleert de bal met de borst. Erianto haalt uit met een fantastische trap. Penagos bokst de bal weg.

35e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Felizzia verovert de bal door een tackle van achteren. Felizzia speelt de bal door. Erianto heeft problemen om de bal te vangen. Erianto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Penagos trapt de bal weg van het doel. Felizzia kopt de bal weg. Rosenberg probeert naar een medespeler te passen. Erianto heeft problemen om de bal te vangen. Erianto haalt uit met een fantastische trap. Penagos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:6

37e minuut.
Duarte rent richting de bal. Erianto verovert de bal door een tackle van achteren. Erianto passt de bal zonder na te denken. Felizzia rent richting de bal. Felizzia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Penagos trapt de bal weg van het doel. Ulduz kopt de bal weg. Erianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Erianto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ardila de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:7

39e minuut.
Rosenberg speelt de bal door. Klungelig pakt Rotaru de bal. Rotaru geeft een hoge lob. Erianto krijgt zijn hoofd ertegen. Penagos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:8

42e minuut.
Rotaru probeert naar een medespeler te passen. Erianto rent richting de bal. Erianto schiet op doel. Penagos probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Noguera de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:9

45e minuut.
Ardila geeft de bal voor. Meza kopt de bal weg. Rosenberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Erianto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Erianto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Duarte de bal onder controle te krijgen. Rotaru rent richting de bal. Rotaru geeft een lange en hoge pass. Erianto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la Guaira 87%, los rapids 13%.
la Guaira - los rapids 0:9

50e minuut.
Penagos trapt de bal weg. Duarte controleert de bal met de borst. Ulduz probeert naar een medespeler te passen. Felizzia is nu in balbezit. Felizzia geeft de bal voor. Penagos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Amarelo passt de bal zonder na te denken. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru geeft een lange en hoge pass. Erianto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
geeft een lange en hoge pass. Erianto kopt de bal weg. Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg schiet op doel. Penagos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:10

57e minuut.
Penagos probeert naar een medespeler te passen. Rosenberg probeert de bal met de borst te controleren. Rosenberg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Erianto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erianto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Penagos met een harde bal richting middenveld. Ulduz controleert de bal met de borst. Ulduz geeft een lange en hoge pass. Erianto is nu in balbezit. Erianto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ulduz kopt de bal weg. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg passt de bal zonder na te denken. Erianto heeft problemen om de bal te vangen. Erianto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:11

62e minuut.
Erianto rent richting de bal. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erianto rent richting de bal. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Penagos trapt de bal weg. Ulduz speelt de bal door. Erianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Erianto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rosenberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosenberg schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:12

65e minuut.
Noguera geeft een hoge lob. Amarelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarelo geeft de bal voor. Erianto is nu in balbezit. Erianto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:13

67e minuut.
Rosenberg speelt de bal door. Rotaru rent richting de bal. Rotaru geeft een lange en hoge pass. Erianto maakt een snoekduik en kopt de bal. Penagos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:14

70e minuut.
Rosenberg speelt de bal door. Ulduz rent richting de bal. Ulduz passt de bal met de wreef. Erianto rent richting de bal. Erianto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:15

71e minuut.
Erianto onderschept slim de pass. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Erianto verovert de bal door een tackle van achteren. Erianto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:16

75e minuut.
Menzi rent richting de bal. Menzi geeft een hoge lob. Erianto kopt de bal weg. Felizzia is nu in balbezit. Felizzia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:17

78e minuut.
Rotaru met een sublieme pass. Rosenberg heeft problemen om de bal te vangen. Rosenberg passt de bal in één keer door. Erianto rent richting de bal. Erianto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:18

79e minuut.
Quang Dương probeert naar een medespeler te passen. Rotaru rent richting de bal. Rotaru passt de bal met de wreef. Erianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Erianto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Ulduz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulduz passt de bal in één keer door. Erianto heeft problemen om de bal te vangen. Erianto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:19

83e minuut.
Ulduz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rosenberg de bal. Ardila bereikt de bal nog maar net als eerste. Erianto onderschept slim de pass. Erianto schiet op doel. Penagos bokst de bal weg. Ardila heeft problemen om de bal te vangen. Rosenberg geeft een lange en hoge pass. Erianto rent richting de bal. Erianto schiet op doel. Penagos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - los rapids 0:20

85e minuut.
Erianto probeert naar een medespeler te passen. Felizzia is nu in balbezit. Felizzia geeft de bal voor. Erianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Erianto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ulduz met een sublieme pass. Amarelo is nu in balbezit. Amarelo geeft de bal voor. Erianto controleert de bal met de borst. Erianto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Penagos probeert naar een medespeler te passen. Ulduz kopt de bal weg. Natouri heeft problemen om de bal te vangen. Erianto onderschept slim de pass. Erianto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Penagos met een harde bal richting middenveld. Felizzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizzia probeert naar een medespeler te passen. Erianto is nu in balbezit. Erianto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ulduz passt de bal zonder na te denken. Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg passt de bal in één keer door. Felizzia is nu in balbezit. Felizzia geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la Guaira 83%, los rapids 17%.
la Guaira - los rapids 0:20