Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junior BAQ Gunners SK
Normal Tactiek 2021
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 58
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 62.5
zwak Schieten briljant
zwak Passen formidabel
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
Siailis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siailis speelt de bal door. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki schiet op doel. Moyano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Martín de bal. Giovacchini verovert de bal door een tackle van achteren. Sakrajecki is nu in balbezit. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki passt de bal zonder na te denken. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini draait met de bal, schiet en ... Moyano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Ryser rent richting de bal. Ryser geeft een hoge lob. Stachurski kopt de bal weg. Klungelig pakt Giovacchini de bal. Giovacchini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:2

8e minuut.
Daar is Paipa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakrajecki rent richting de bal. Giovacchini rent richting de bal. Giovacchini draait met de bal, schiet en ... Moyano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:3

11e minuut.
Giovacchini haalt uit met een fantastische trap. Moyano probeert naar een medespeler te passen. Ryser kopt de bal weg. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Moyano bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stachurski zal de hoekschop nemen. Sakrajecki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:4

13e minuut.
Villa kopt de bal weg. Stachurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachurski met een sublieme pass. Klungelig pakt Sakrajecki de bal. Sakrajecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:5

18e minuut.
Ryser rent richting de bal. Ryser geeft een hoge lob. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini haalt uit met een fantastische trap. Moyano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:6

19e minuut.
Siailis met een sublieme pass. Stachurski rent richting de bal. Stachurski passt de bal met de wreef. Giovacchini heeft problemen om de bal te vangen. Giovacchini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:7

23e minuut.
Stachurski rent richting de bal. Stachurski geeft een hoge lob. Florián kan de bal niet met de borst controleren. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:8

27e minuut.
Ryser rent richting de bal. Ryser speelt de bal door. Siailis met een sublieme pass. Klungelig pakt Giovacchini de bal. Giovacchini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Villa geeft de bal voor. Siailis kopt de bal weg. Florián rent richting de bal. Giovacchini onderschept slim de pass. Giovacchini schiet op doel. Moyano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:9

32e minuut.
Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki passt de bal met de wreef. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini schiet op doel. Moyano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:10

33e minuut.
Stachurski is nu in balbezit. Stachurski passt de bal in één keer door. Sakrajecki heeft problemen om de bal te vangen. Sakrajecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:11

36e minuut.
Ryser onderschept slim de pass. Ryser speelt de bal door. Siailis met een sublieme pass. Daar is Sakrajecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakrajecki draait met de bal, schiet en ... Moyano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Giovacchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovacchini haalt uit met een fantastische trap. Moyano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Stachurski rent richting de bal. Stachurski geeft de bal voor. Giovacchini krijgt zijn hoofd ertegen. Moyano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:12

38e minuut.
Ryser geeft de bal voor. Sakrajecki kopt de bal weg. Giovacchini rent richting de bal. Giovacchini schiet op doel. Florián probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Inworp. Rueda met een snelle inworp. Paipa probeert naar een medespeler te passen. Sakrajecki is nu in balbezit. Sakrajecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Siailis probeert naar een medespeler te passen. Sakrajecki heeft problemen om de bal te vangen. Sakrajecki passt de bal met de wreef. Giovacchini is nu in balbezit. Giovacchini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junior BAQ 75%, Gunners SK 25%.
Junior BAQ - Gunners SK 0:13

47e minuut.
Ryser met een sublieme pass. Sakrajecki is nu in balbezit. Villa speelt de bal door. Giovacchini rent richting de bal. Giovacchini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda geeft de bal voor. Nedeljković speelt de bal door. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Siailis met een sublieme pass. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini geeft een lange en hoge pass. Stachurski is nu in balbezit. Stachurski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

54e minuut.
Villa geeft een lange en hoge pass. Ryser kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sakrajecki de bal onder controle te krijgen. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Moyano trapt de bal weg. Nedeljković kopt de bal weg. Daar is Celis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakrajecki is nu in balbezit. Sakrajecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:14

57e minuut.
Villa geeft de bal voor. Siailis kopt de bal weg. Giovacchini rent richting de bal. Giovacchini haalt uit met een fantastische trap. Moyano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Villa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siailis met een snelle inworp. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Giovacchini passt de bal in één keer door. Stachurski is nu in balbezit. Stachurski passt de bal in één keer door. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sakrajecki probeert naar een medespeler te passen. Stachurski is nu in balbezit. Stachurski met een sublieme pass. Sakrajecki is nu in balbezit. Sakrajecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Ryser rent richting de bal. Siailis is nu in balbezit. Siailis met een sublieme pass. Giovacchini rent richting de bal. Giovacchini draait met de bal, schiet en ... Moyano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:15

64e minuut.
Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Siailis verovert de bal door een tackle van achteren. Siailis geeft een lange en hoge pass. Sakrajecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Moyano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Stachurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachurski geeft een lange en hoge pass. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stachurski geeft een hoge lob. Giovacchini krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Daar is Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedeljković rent richting de bal. Nedeljković passt de bal in één keer door. Giovacchini rent richting de bal. Giovacchini schiet op doel. Moyano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Barco Vargas passt de bal zonder na te denken. Siailis heeft problemen om de bal te vangen. Siailis met een sublieme pass. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Doeltrap. Moyano trapt de bal weg. Ryser kopt de bal weg. Siailis is nu in balbezit. Siailis geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Moyano bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Siailis neemt de hoekschop. Daar is Paipa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:16

72e minuut.
Hincapié is nu in balbezit. Sakrajecki onderschept slim de pass. Sakrajecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Giovacchini de bal. Giovacchini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:17

74e minuut.
Daar is Siailis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siailis geeft een lange en hoge pass. Sakrajecki kopt de bal weg. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini schiet op doel. Moyano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:18

75e minuut.
Siailis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siailis probeert naar een medespeler te passen. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:19

78e minuut.
Nedeljković kopt de bal weg. Ryser rent richting de bal. Ryser speelt de bal door. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:20

80e minuut.
Stachurski is nu in balbezit. Stachurski geeft een lange en hoge pass. Giovacchini rent richting de bal. Giovacchini schiet op doel. Moyano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:21

81e minuut.
Inworp. Stachurski met de inworp. Paipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki onderschept slim de pass. Sakrajecki schiet op doel. Moyano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:22

81e minuut.
Klungelig pakt Hincapié de bal. Paipa speelt de bal door. Klungelig pakt Rueda de bal. Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki haalt uit met een fantastische trap. Moyano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Deinoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Deinoras geeft een hoge lob. Sakrajecki kan de bal niet met de borst controleren. Sakrajecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:23

87e minuut.
Sakrajecki passt de bal met de wreef. Stachurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachurski geeft de bal voor. Daar is Giovacchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovacchini schiet op doel. Moyano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villa heeft problemen om de bal te vangen. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ryser kopt de bal weg. Giovacchini speelt de bal door. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini schiet op doel. Moyano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior BAQ - Gunners SK 0:24

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Moyano niet meer kan verder spelen. Cristancho komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junior BAQ 84%, Gunners SK 16%.
Junior BAQ - Gunners SK 0:24