Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centinelas Cosmicos Fc gamboa fc
Normal Tactiek mif
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 43.3
poor Schieten excellent
weak Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Merello probeert naar een medespeler te passen. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros passt de bal met de wreef. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centinelas Cosmicos Fc - gamboa fc 0:1

4e minuut.
Mesa kopt de bal weg. Buendía speelt de bal door. Klungelig pakt Ballesteros de bal. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Centinelas Cosmicos Fc - gamboa fc 0:2

7e minuut.
Buendía rent richting de bal. Buendía passt de bal in één keer door. Jiménez is nu in balbezit. Klungelig pakt Merello de bal. Merello haalt uit met een fantastische trap. Botero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Merello is nu in balbezit. Merello met een sublieme pass. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Klungelig pakt Buendía de bal. Buendía geeft een lange en hoge pass. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap. Botero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centinelas Cosmicos Fc - gamboa fc 0:3

14e minuut.
Mesa onderschept slim de pass. Mesa speelt de bal door. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesteros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Botero met een harde bal richting middenveld. Merello met een sublieme pass. Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Merello speelt de bal door. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros passt de bal met de wreef. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Merello passt de bal met de wreef. Daar is Ballesteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballesteros met een sublieme pass. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bustamante kopt de bal weg. Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros onderschept slim de pass. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Botero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Centinelas Cosmicos Fc - gamboa fc 0:4

31e minuut.
Rojas probeert naar een medespeler te passen. Delgado is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merello geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Merello speelt de bal door. Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Montenegro de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centinelas Cosmicos Fc - gamboa fc 0:5

38e minuut.
Merello rent richting de bal. Merello passt de bal in één keer door. Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap. Botero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Centinelas Cosmicos Fc - gamboa fc 0:6

43e minuut.
Klungelig pakt Lozada de bal. Lozada met een sublieme pass. Inworp. Buendía met een snelle inworp. Merello geeft de bal voor. Botero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centinelas Cosmicos Fc 73%, gamboa fc 27%.
Centinelas Cosmicos Fc - gamboa fc 0:6

47e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Merello rent richting de bal. Merello passt de bal met de wreef. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centinelas Cosmicos Fc - gamboa fc 0:7

54e minuut.
Mesa onderschept slim de pass. Mesa geeft een hoge lob. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros draait met de bal, schiet en ... Montenegro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Medellín rent richting de bal. Merello onderschept slim de pass. Merello geeft de bal voor. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Mesa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello geeft een lange en hoge pass. Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centinelas Cosmicos Fc - gamboa fc 0:8

60e minuut.
Mesa onderschept slim de pass. Mesa probeert naar een medespeler te passen. Merello met een sublieme pass. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ballesteros heeft problemen om de bal te vangen. Ballesteros geeft een lange en hoge pass. Mesa kopt de bal weg. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Botero met een harde bal richting middenveld. Merello kopt de bal weg. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Daar is Medellín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez passt de bal in één keer door. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros schiet op doel. Botero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Merello rent richting de bal. Merello passt de bal in één keer door. Montenegro is nu in balbezit. Ballesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap. Botero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros passt de bal in één keer door. Merello probeert naar een medespeler te passen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Merello passt de bal zonder na te denken. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez passt de bal zonder na te denken. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merello geeft een hoge lob. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centinelas Cosmicos Fc - gamboa fc 0:9

83e minuut.
Mesa met een snelle inworp. Merello geeft een hoge lob. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros schiet op doel. Montenegro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Centinelas Cosmicos Fc - gamboa fc 0:10

83e minuut.
Rojas rent richting de bal. Rojas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lozada de bal. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. Montenegro met een harde bal richting middenveld. Merello kopt de bal weg. Ballesteros kan de bal niet met de borst controleren. Ballesteros schiet op doel. Botero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centinelas Cosmicos Fc 77%, gamboa fc 23%.
Centinelas Cosmicos Fc - gamboa fc 0:10