Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Deibys FPC Fenix Barça
433 Tactiek Susano
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 52.8
matig Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Hoyos passt de bal zonder na te denken. Rodas rent richting de bal. Rodas passt de bal met de wreef. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Numpaque geeft een lange en hoge pass. Tsipis rent richting de bal. Tsipis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Serrano de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Johnson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Johnson trapt de bal weg van het doel. Rus probeert naar een medespeler te passen. Tsipis heeft problemen om de bal te vangen. Tsipis haalt uit met een fantastische trap. Johnson bokst de bal weg.

6e minuut.
Dore rent richting de bal. Dore probeert naar een medespeler te passen. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Numpaque de bal onder controle te krijgen. Johnson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Rey geeft de bal voor. Inworp. Grădean met een snelle inworp. Dore is nu in balbezit. Dore haalt uit met een fantastische trap. Johnson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rodas heeft problemen om de bal te vangen. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:1

8e minuut.
Dore is nu in balbezit. Dore passt de bal zonder na te denken. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano draait met de bal, schiet en ... Johnson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:2

10e minuut.
Tsipis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsipis passt de bal in één keer door. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:3

11e minuut.
Dore passt de bal in één keer door. Daar is Rus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rus met een sublieme pass. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Johnson trapt de bal weg. Tsipis kopt de bal weg. Serrano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dore de bal. Dore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:4

17e minuut.
Serrano geeft een hoge lob. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grădean neemt de hoekschop. Serrano maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dore kopt de bal weg. Serrano rent richting de bal. Serrano geeft een hoge lob. Daar is Dore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:5

20e minuut.
Dore probeert de bal met de borst te controleren. Dore probeert naar een medespeler te passen. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Johnson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:6

22e minuut.
Tsipis kopt de bal weg. Serrano is nu in balbezit. Rey is nu in balbezit. Dore verovert de bal door een tackle van achteren. Dore schiet op doel. Johnson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:7

27e minuut.
Feuerbach probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dore geeft een lange en hoge pass. Tsipis rent richting de bal. Tsipis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rey is nu in balbezit. Dore onderschept slim de pass. Dore passt de bal met de wreef. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:8

29e minuut.
Hoyos speelt de bal door. Rodas controleert de bal met de borst. Dore onderschept slim de pass. Dore geeft de bal voor. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen. Johnson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sfolcini komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Feuerbach rent richting de bal. Feuerbach geeft de bal voor. Dore kopt de bal weg. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:9

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Delgado de bal onder controle te krijgen. Grădean is nu in balbezit. Piñeros rent richting de bal. Grădean verovert de bal door een tackle van achteren. Grădean geeft een hoge lob. Johnson bokst de bal weg.

37e minuut.
Feuerbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerbach passt de bal met de wreef. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano schiet op doel. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Grădean geeft de bal voor. Holmes is nu in balbezit. Grădean verovert de bal door een tackle van achteren. Grădean geeft een lange en hoge pass. Dore krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Deibys FPC 84%, Fenix Barça 16%.
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:10

47e minuut.
Tsipis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feuerbach rent richting de bal. Feuerbach probeert naar een medespeler te passen. Dore rent richting de bal. Dore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:11

48e minuut.
Serrano passt de bal zonder na te denken. Rodas rent richting de bal. Rodas probeert naar een medespeler te passen. Dore rent richting de bal. Dore draait met de bal, schiet en ... Johnson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Numpaque heeft problemen om de bal te vangen. Dore is nu in balbezit. Dore haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dore is nu in balbezit. Dore passt de bal zonder na te denken. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Johnson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:12

51e minuut.
Rey heeft problemen om de bal te vangen. Rodas rent richting de bal. Dore onderschept slim de pass. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Johnson bokst de bal weg.

53e minuut.
Dore is nu in balbezit. Rey rent richting de bal. Dore verovert de bal door een tackle van achteren. Dore draait met de bal, schiet en ... Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Holmes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Feuerbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feuerbach passt de bal met de wreef. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tsipis zal de hoekschop nemen. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Johnson met een sublieme pass. Feuerbach probeert de bal met de borst te controleren. Feuerbach passt de bal met de wreef. Dore is nu in balbezit. Dore haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:13

62e minuut.
Johnson trapt de bal weg van het doel. Daar is Sfolcini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sfolcini probeert naar een medespeler te passen. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Feuerbach speelt de bal door. Dore kan de bal niet met de borst controleren. Dore passt de bal met de wreef. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:14

69e minuut.
Hoyos rent richting de bal. Tsipis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsipis geeft een lange en hoge pass. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:15

72e minuut.
Butryn kopt de bal weg. Sfolcini rent richting de bal. Sfolcini met een sublieme pass. Dore bereikt de bal nog maar net als eerste. Dore draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Johnson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tsipis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dore krijgt zijn hoofd ertegen. Johnson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:16

74e minuut.
Dore passt de bal zonder na te denken. Tsipis rent richting de bal. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano geeft een hoge lob. Daar is Dore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:17

85e minuut.
Feuerbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerbach passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Serrano de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:18

86e minuut.
Sfolcini geeft een hoge lob. Serrano kopt de bal weg. Dore is nu in balbezit. Dore draait met de bal, schiet en ... Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:19

87e minuut.
Dore met een sublieme pass. Sfolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfolcini probeert naar een medespeler te passen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Deibys FPC 82%, Fenix Barça 18%.
San Deibys FPC - Fenix Barça 0:20