Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EdyNal PRIMERA ESTRELLA
Normal Tactiek TheWall
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten very good
poor Passen very good
hopeless Verdedigen good


3e minuut.
Angulo probeert naar een medespeler te passen. Cherdevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherdevara passt de bal zonder na te denken. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Weiner probeert naar een medespeler te passen. Cherdevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri rent richting de bal. Cherdevara is nu in balbezit. Cherdevara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Angulo rent richting de bal. Angulo geeft een lange en hoge pass. Cherdevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherdevara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - PRIMERA ESTRELLA 0:1

7e minuut.
Määttänen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Higuera komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Klungelig pakt Calderón de bal. Cherdevara rent richting de bal. Cherdevara geeft een hoge lob. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Morantes heeft problemen om de bal te vangen. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas speelt de bal door. Angulo geeft een hoge lob. Cherdevara krijgt zijn hoofd ertegen. Durden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - PRIMERA ESTRELLA 0:2

17e minuut.
Gordillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri passt de bal met de wreef. Cherdevara is nu in balbezit. Cherdevara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo passt de bal met de wreef. Cherdevara rent richting de bal. Cherdevara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murcia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Angulo raakt geblesseerd tijdens het duel. Cherdevara legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - PRIMERA ESTRELLA 0:3

22e minuut.
Nasri verovert de bal door een tackle van achteren. Varón bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri onderschept slim de pass. Nasri passt de bal zonder na te denken. Weiner geeft een lange en hoge pass. Durden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cherdevara bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - PRIMERA ESTRELLA 0:4

27e minuut.
Higuera rent richting de bal. Higuera geeft een hoge lob. Nasri rent richting de bal. Nasri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - PRIMERA ESTRELLA 0:5

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Angulo met een sublieme pass. Cherdevara is nu in balbezit. Cherdevara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Daar is Navajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angulo speelt de bal door. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherdevara rent richting de bal. Cherdevara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri verovert de bal door een tackle van achteren. Nasri passt de bal met de wreef. Cherdevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherdevara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - PRIMERA ESTRELLA 0:6

42e minuut.
Weiner probeert naar een medespeler te passen. Cherdevara rent richting de bal. Nasri rent richting de bal. Cherdevara is nu in balbezit. Cherdevara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - PRIMERA ESTRELLA 0:7

45e minuut.
Calderón rent richting de bal. Cherdevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo met een sublieme pass. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EdyNal 76%, PRIMERA ESTRELLA 24%.
EdyNal - PRIMERA ESTRELLA 0:7

46e minuut.
Ribera komt het veld opgelopen. Trman komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Klungelig pakt Gordillo de bal. Nasri is nu in balbezit. Nasri passt de bal in één keer door. Cherdevara rent richting de bal. Cherdevara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - PRIMERA ESTRELLA 0:8

54e minuut.
Nasri passt de bal zonder na te denken. Angulo is nu in balbezit. Angulo speelt de bal door. Cherdevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherdevara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Schwefel onderschept slim de pass. Schwefel geeft een lange en hoge pass. Cherdevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherdevara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - PRIMERA ESTRELLA 0:9

57e minuut.
Cherdevara is nu in balbezit. Murcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherdevara verovert de bal door een tackle van achteren. Cherdevara schiet op doel. Durden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - PRIMERA ESTRELLA 0:10

59e minuut.
Ribera passt de bal met de wreef. Botero heeft problemen om de bal te vangen. Cherdevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo is nu in balbezit. Angulo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Tabares komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Montejo kopt de bal weg. Daar is Schwefel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwefel geeft de bal voor. Tabares rent richting de bal. Tabares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Murcia rent richting de bal. Ribera onderschept slim de pass. Ribera probeert naar een medespeler te passen. Cherdevara is nu in balbezit. Cherdevara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Angulo geeft de bal voor. Cherdevara kopt de bal weg. Daar is Tabares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherdevara rent richting de bal. Cherdevara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cherdevara passt de bal in één keer door. Tabares rent richting de bal. Tabares met een sublieme pass. Angulo is nu in balbezit. Angulo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esquivel komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Angulo rent richting de bal. Angulo geeft een hoge lob. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel draait met de bal, schiet en ... Botero probeert de bal aan de voet te houden. Durden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Klungelig pakt Tabares de bal. Angulo probeert naar een medespeler te passen. Esquivel rent richting de bal. Esquivel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - PRIMERA ESTRELLA 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EdyNal 82%, PRIMERA ESTRELLA 18%.
EdyNal - PRIMERA ESTRELLA 0:11