Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza V&Q f.c. Heroicos FC
Normal Tactiek 4222 I
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 52.1
average Schieten outstanding
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


8e minuut.
Medina heeft problemen om de bal te vangen. Demadžić speelt de bal door. Galán rent richting de bal. Galán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Bisaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisaro met een sublieme pass. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Demadžić onderschept slim de pass. Demadžić probeert naar een medespeler te passen. Medina rent richting de bal. Medina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:1

12e minuut.
Bisaro is nu in balbezit. Bisaro schiet op doel. Hernández controleert de bal met de borst. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:2

13e minuut.
Demadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Demadžić passt de bal met de wreef. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:3

16e minuut.
Demadžić kopt de bal weg. Klungelig pakt Bejarano de bal. Medina is nu in balbezit. Galán is nu in balbezit. Galán draait met de bal, schiet en ... Prieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:4

21e minuut.
Galán is nu in balbezit. Galán passt de bal met de wreef. Demadžić is nu in balbezit. Medina rent richting de bal. Medina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bisaro speelt de bal door. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schiet op doel. Hernández probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:5

26e minuut.
Morelos rent richting de bal. Demadžić is nu in balbezit. Demadžić speelt de bal door. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán draait met de bal, schiet en ... Prieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:6

29e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández passt de bal zonder na te denken. Galán is nu in balbezit. Galán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:7

29e minuut.
Mejía Vélez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Riascos de bal. Galán rent richting de bal. Galán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Prieto trapt de bal weg. Demadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Demadžić met een sublieme pass. Galán rent richting de bal. Galán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:8

31e minuut.
Galán kan de bal niet met de borst controleren. Galán speelt de bal door. Demadžić rent richting de bal. Medina is nu in balbezit. Medina draait met de bal, schiet en ... Prieto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Pykälämäki probeert naar een medespeler te passen. García Menéndez rent richting de bal. García Menéndez passt de bal met de wreef. Galán is nu in balbezit. Galán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Landazábal geeft een hoge lob. Galán kopt de bal weg. Klungelig pakt Medina de bal. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Demadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Demadžić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:9

39e minuut.
Bisaro is nu in balbezit. Bisaro met een sublieme pass. Galán is nu in balbezit. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schiet op doel. Prieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:10

42e minuut.
Bisaro geeft de bal voor. Demadžić is nu in balbezit. Demadžić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Medina de bal. Medina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:11

45e minuut.
Bisaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaro speelt de bal door. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza V&Q f.c. 76%, Heroicos FC 24%.
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:12

46e minuut.
Demadžić is nu in balbezit. Demadžić passt de bal zonder na te denken. Galán rent richting de bal. Galán schiet op doel. Prieto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:13

51e minuut.
Demadžić onderschept slim de pass. Demadžić met een sublieme pass. Medina rent richting de bal. Medina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:14

52e minuut.
Barrientos speelt de bal door. Demadžić probeert naar een medespeler te passen. Medina rent richting de bal. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Prieto trapt de bal weg. Demadžić kopt de bal weg. Medina is nu in balbezit. Medina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bisaro passt de bal zonder na te denken. Galán rent richting de bal. Medina is nu in balbezit. Medina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:15

56e minuut.
Rico komt het veld opgelopen. Erlwein komt het veld opgelopen. Modesto komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Modesto onderschept slim de pass. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto is nu in balbezit. Modesto draait met de bal, schiet en ... Prieto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:16

61e minuut.
Mejía Vélez passt de bal zonder na te denken. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano probeert naar een medespeler te passen. Demadžić rent richting de bal. Demadžić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:17

62e minuut.
Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán rent richting de bal. Modesto is nu in balbezit. Modesto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:18

66e minuut.
Galán is nu in balbezit. Modesto is nu in balbezit. Galán rent richting de bal. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Prieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Bejarano rent richting de bal. Modesto verovert de bal door een tackle van achteren. Modesto geeft de bal voor. Galán heeft problemen om de bal te vangen. Galán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:19

68e minuut.
Erlwein bereikt de bal nog maar net als eerste. Erlwein geeft een hoge lob. Galán kopt de bal weg. Modesto rent richting de bal. Modesto draait met de bal, schiet en ... Prieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:20

72e minuut.
Erlwein bereikt de bal nog maar net als eerste. Erlwein speelt de bal door. Modesto is nu in balbezit. Modesto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:21

73e minuut.
Landazábal onderschept slim de pass. Erlwein probeert naar een medespeler te passen. Galán rent richting de bal. Modesto is nu in balbezit. Modesto schiet op doel. Prieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:22

75e minuut.
Barrientos speelt de bal door. Rico geeft een lange en hoge pass. Galán is nu in balbezit. Daar is Modesto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modesto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:23

76e minuut.
García Menéndez passt de bal in één keer door. Erlwein bereikt de bal nog maar net als eerste. Erlwein passt de bal in één keer door. Modesto rent richting de bal. Modesto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pykälämäki verovert de bal door een tackle van achteren. Pykälämäki speelt de bal door. Hernández is nu in balbezit. Modesto verovert de bal door een tackle van achteren. Modesto draait met de bal, schiet en ... Prieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demadžić met een sublieme pass. Modesto rent richting de bal. Modesto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:24

80e minuut.
Demadžić geeft een hoge lob. Hernández kan de bal niet met de borst controleren. Modesto rent richting de bal. Modesto schiet op doel. Prieto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:25

85e minuut.
Klungelig pakt Galán de bal. Erlwein rent richting de bal. Erlwein speelt de bal door. Galán is nu in balbezit. Galán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Erlwein met een sublieme pass. Demadžić is nu in balbezit. Demadžić probeert naar een medespeler te passen. Modesto rent richting de bal. Modesto schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Demadžić geeft een hoge lob. García Menéndez met een sublieme pass. Klungelig pakt Galán de bal. Modesto is nu in balbezit. Modesto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:26

90e minuut.
Mejía Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto verovert de bal door een tackle van achteren. Modesto met een sublieme pass. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza V&Q f.c. 84%, Heroicos FC 16%.
Alianza V&Q f.c. - Heroicos FC 0:26