Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mafia Utd. Sahagún FC
352 Tactiek 532
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
17.4 gemiddelde waardering 55.9
poor Schieten outstanding
poor Passen very good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Henao is nu in balbezit. Henao geeft een hoge lob. Kwilosz probeert naar een medespeler te passen. Leanca is nu in balbezit. Leanca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero passt de bal zonder na te denken. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz schiet op doel. Ricaurte werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Henao passt de bal zonder na te denken. Leanca is nu in balbezit. Leanca passt de bal met de wreef. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:1

7e minuut.
Ocampo speelt de bal door. Buitrago heeft problemen om de bal te vangen. Bravo rent richting de bal. Leanca is nu in balbezit. Leanca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:2

9e minuut.
Caicedo rent richting de bal. Botero verovert de bal door een tackle van achteren. Botero passt de bal in één keer door. Leanca rent richting de bal. Leanca draait met de bal, schiet en ... Ricaurte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:3

19e minuut.
Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero passt de bal in één keer door. Leanca is nu in balbezit. Leanca schiet op doel. Ricaurte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:4

22e minuut.
Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz met een sublieme pass. Leanca rent richting de bal. Leanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:5

23e minuut.
Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago is nu in balbezit. Kwilosz onderschept slim de pass. Kwilosz geeft een hoge lob. Leanca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Henao met een sublieme pass. Leanca kan de bal niet met de borst controleren. Leanca passt de bal zonder na te denken. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Maya geeft een lange en hoge pass. Leanca kopt de bal weg. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz haalt uit met een fantastische trap. Ricaurte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:6

29e minuut.
Botero met een snelle inworp. Henao rent richting de bal. Henao passt de bal in één keer door. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Henao passt de bal met de wreef. Leanca is nu in balbezit. Leanca speelt de bal door. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:7

32e minuut.
Botero geeft een lange en hoge pass. Leanca kopt de bal weg. Espinosa kan de bal niet met de borst controleren. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:8

36e minuut.
Maya is nu in balbezit. Ocampo begaat een overtreding. Maya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brózda met een snel genomen vrije trap. Kwilosz kopt de bal weg. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz haalt uit met een fantastische trap. Ricaurte werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Henao met een snelle inworp. Leanca probeert de bal met de borst te controleren. Acero rent richting de bal. Botero onderschept slim de pass. Botero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:9

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Buitrago de bal onder controle te krijgen. Maya rent richting de bal. Maya passt de bal zonder na te denken. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bravo passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Caicedo de bal onder controle te krijgen. Botero probeert naar een medespeler te passen. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Henao met een snelle inworp. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero geeft de bal voor. Kwilosz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mafia Utd. 76%, Sahagún FC 24%.
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:9

46e minuut.
Botero onderschept slim de pass. Botero passt de bal in één keer door. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz draait met de bal, schiet en ... Ricaurte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:10

47e minuut.
Buitrago probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anzola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:11

49e minuut.
Botero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cardozo. Botero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maya zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leanca is nu in balbezit. Leanca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Botero passt de bal zonder na te denken. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz probeert naar een medespeler te passen. Leanca rent richting de bal. Leanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:12

53e minuut.
Henao geeft een lange en hoge pass. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz speelt de bal door. Leanca is nu in balbezit. Leanca draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Leanca onderschept slim de pass. Leanca speelt de bal door. Villa rent richting de bal. Leanca onderschept slim de pass. Leanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:13

61e minuut.
Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Henao rent richting de bal. Henao passt de bal in één keer door. Kwilosz heeft problemen om de bal te vangen. Kwilosz schiet op doel. Ricaurte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:14

64e minuut.
Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz passt de bal in één keer door. Leanca is nu in balbezit. Leanca schiet op doel. Ricaurte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:15

67e minuut.
Botero passt de bal in één keer door. Leanca rent richting de bal. Leanca speelt de bal door. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz schiet op doel. Ricaurte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villa kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:16

68e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espinosa. Espinosa krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Villa kopt de bal weg. Daar is Espinosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwilosz is nu in balbezit. Kwilosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:17

71e minuut.
Służewski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Henao geeft de bal voor. Villa kopt de bal weg. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:18

75e minuut.
Henao onderschept slim de pass. Henao geeft een lange en hoge pass. Leanca kopt de bal weg. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz schiet op doel. Ricaurte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:19

75e minuut.
Klungelig pakt Buitrago de bal. Leanca is nu in balbezit. Leanca passt de bal met de wreef. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:20

77e minuut.
Kwilosz probeert naar een medespeler te passen. Martelo rent richting de bal. Martelo geeft een hoge lob. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:21

79e minuut.
Kwilosz passt de bal zonder na te denken. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski probeert naar een medespeler te passen. Leanca is nu in balbezit. Leanca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Henao probeert de bal met de borst te controleren. Henao passt de bal met de wreef. Służewski probeert naar een medespeler te passen. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Bravo controleert de bal met de borst. Henao bereikt de bal nog maar net als eerste. Henao passt de bal zonder na te denken. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ricaurte trapt de bal weg van het doel. Maya kopt de bal weg. Wietrzykowski geeft een lange en hoge pass. Kwilosz is nu in balbezit. Kwilosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:22

87e minuut.
Bravo rent richting de bal. Bravo met een sublieme pass. Villa rent richting de bal. Kwilosz verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilosz draait met de bal, schiet en ... Paal!

90e minuut.
Henao bereikt de bal nog maar net als eerste. Henao geeft een hoge lob. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz draait met de bal, schiet en ... Ricaurte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mafia Utd. 90%, Sahagún FC 10%.
Mafia Utd. - Sahagún FC 0:23