Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Obrenovac Provalija
Normal Tactiek 5-1-3-1
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 40.8
average Schieten very good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


10e minuut.
Klungelig pakt Bubalo de bal. Pečenica kopt de bal weg. Bubnjar heeft problemen om de bal te vangen. Pečenica rent richting de bal. Pečenica schiet op doel. Baković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barić rent richting de bal. Ignjatović rent richting de bal. Ignjatović schiet op doel. Baković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Obrenovac - Provalija 0:1

18e minuut.
Kuljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmajić verovert de bal door een tackle van achteren. Osmajić geeft een lange en hoge pass. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica draait met de bal, schiet en ... Baković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Zlatković geeft een lange en hoge pass. Miljević rent richting de bal. Pečenica onderschept slim de pass. Pečenica draait met de bal, schiet en ... Barić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Obrenovac - Provalija 0:2

22e minuut.
Torbica speelt de bal door. Zdelar heeft problemen om de bal te vangen. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Obrenovac - Provalija 0:3

28e minuut.
Tomić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mihailović de bal. Pečenica is nu in balbezit. Pečenica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Osmajić geeft een lange en hoge pass. Mihailović heeft problemen om de bal te vangen. Pečenica rent richting de bal. Pečenica haalt uit met een fantastische trap. Baković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Obrenovac - Provalija 0:4

32e minuut.
Pečenica speelt de bal door. Osmajić rent richting de bal. Osmajić geeft een lange en hoge pass. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Torbica geeft een lange en hoge pass. Daar is Andonović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andonović geeft de bal voor. Pečenica rent richting de bal. Pečenica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Obrenovac - Provalija 0:5

40e minuut.
Bubnjar probeert naar een medespeler te passen. Pečenica is nu in balbezit. Pečenica draait met de bal, schiet en ... Baković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Barić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Obrenovac - Provalija 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Obrenovac 66%, Provalija 34%.
Dunav Obrenovac - Provalija 0:6

56e minuut.
Turković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bubnjar bereikt de bal nog maar net als eerste. Torbica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torbica krijgt een gele kaart. Bubnjar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bubnjar kan niet meer verder spelen. Mijović komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Mijović onderschept slim de pass. Mijović met een sublieme pass. Barić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica onderschept slim de pass. Pečenica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pečenica rent richting de bal. Pečenica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Obrenovac - Provalija 0:7

63e minuut.
Andonović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mijović rent richting de bal. Aranđelović rent richting de bal. Mijović verovert de bal door een tackle van achteren. Mijović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Osmajić passt de bal met de wreef. Milošev geeft de bal voor. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica schiet op doel. Baković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ignjatović passt de bal in één keer door. Osmajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmajić geeft een lange en hoge pass. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Obrenovac - Provalija 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Obrenovac 57%, Provalija 43%.
Dunav Obrenovac - Provalija 0:8