Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Bačka Palanka gradski park
Normal Tactiek non
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.5 gemiddelde waardering 36.8
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
Ćetković rent richting de bal. Mihalić is nu in balbezit. Ćetković met een sublieme pass. Nedić rent richting de bal. Nedić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Bačka Palanka - gradski park 0:1

11e minuut.
Dozet geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joveljić met de inworp. Stjepanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stjepanović geeft een hoge lob. Jevtić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Mihalić is nu in balbezit. Mihalić met een sublieme pass. Baljak met een sublieme pass. Habenšus bereikt de bal nog maar net als eerste. Habenšus geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Ćetković is nu in balbezit. Mićić verovert de bal door een tackle van achteren. Nedić rent richting de bal. Šubarić rent richting de bal. Šubarić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ćetković verovert de bal door een tackle van achteren. Ćetković passt de bal met de wreef. Nedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dudić komt het veld opgelopen. Nadeždić komt het veld opgelopen. Romay komt het veld opgelopen. Mladenov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Bačka Palanka 65%, gradski park 35%.
Dunav Bačka Palanka - gradski park 0:1

52e minuut.
Milosavljević is nu in balbezit. Nadeždić verovert de bal door een tackle van achteren. Nadeždić speelt de bal door. Ćetković rent richting de bal. Ćetković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Bačka Palanka - gradski park 0:2

68e minuut.
Daar is Nadeždić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mićić rent richting de bal. Nadeždić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nadeždić krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Mićić passt de bal in één keer door. Šubarić rent richting de bal. Habenšus geeft een hoge lob. Golubović is nu in balbezit. Golubović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mladenov rent richting de bal. Mladenov geeft een hoge lob. Daar is Anđić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stjepanović rent richting de bal. Stjepanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Bačka Palanka 69%, gradski park 31%.
Dunav Bačka Palanka - gradski park 0:2