Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:21
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: Marhor Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Marhor Fk Partizannn
Normal Tactiek Presing
43% Balbezit 57%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 58
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 45
matig Schieten formidabel
waardeloos Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen goed


7e minuut.
Ignjatov is nu in balbezit. Božović geeft de bal voor. Arınç is nu in balbezit. Arınç geeft een hoge lob. Charles krijgt zijn hoofd ertegen. Božović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lázok de bal. Lázok draait met de bal, schiet en ... Božović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:1

7e minuut.
Živadinović is nu in balbezit. Charles rent richting de bal. Charles passt de bal in één keer door. Lázok rent richting de bal. Lázok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:2

9e minuut.
Escamilla rent richting de bal. Escamilla passt de bal zonder na te denken. Danylevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Danylevičius draait met de bal, schiet en ... Božović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:3

10e minuut.
Hinić rent richting de bal. Lázok verovert de bal door een tackle van achteren. Lázok passt de bal met de wreef. Danylevičius is nu in balbezit. Danylevičius schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Radaković heeft problemen om de bal te vangen. Danylevičius speelt de bal door. Lázok rent richting de bal. Lázok haalt uit met een fantastische trap. Božović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:4

14e minuut.
Radaković is nu in balbezit. Danylevičius onderschept slim de pass. Danylevičius passt de bal met de wreef. Lázok rent richting de bal. Lázok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Charles rent richting de bal. Charles passt de bal met de wreef. Daar is Lázok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázok haalt uit met een fantastische trap. Božović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:5

17e minuut.
Charles verovert de bal door een tackle van achteren. Janošević verovert de bal door een tackle van achteren. Escamilla onderschept slim de pass. Escamilla geeft de bal voor. Lázok maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:6

21e minuut.
Escamilla geeft een lange en hoge pass. Barišić controleert de bal met de borst. Lázok rent richting de bal. Lázok haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barišić de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Danylevičius rent richting de bal. Danylevičius passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Escamilla de bal. Escamilla geeft een lange en hoge pass. Lázok krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gligorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charles is nu in balbezit. Charles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:7

26e minuut.
Lázok met een sublieme pass. Danylevičius rent richting de bal. Arınç speelt de bal door. Charles is nu in balbezit. Charles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:8

27e minuut.
Lázok draait met de bal, schiet en ... Ignjatov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Escamilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lázok krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok verovert de bal door een tackle van achteren. Danylevičius is nu in balbezit. Danylevičius draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:9

33e minuut.
Jędykiwiecz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ignjatov de bal. Lázok rent richting de bal. Lázok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:10

35e minuut.
Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Lázok rent richting de bal. Lázok passt de bal zonder na te denken. Charles heeft problemen om de bal te vangen. Charles draait met de bal, schiet en ... Božović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Živadinović kopt de bal weg. Arınç rent richting de bal. Arınç met een sublieme pass. Escamilla geeft een lange en hoge pass. Lázok maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Arınç passt de bal in één keer door. Escamilla rent richting de bal. Escamilla passt de bal in één keer door. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Božović trapt de bal weg. Klungelig pakt Escamilla de bal. Escamilla passt de bal in één keer door. Danylevičius is nu in balbezit. Danylevičius schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Barišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barišić geeft een hoge lob. Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla geeft een lange en hoge pass. Lázok springt en kopt de bal. Božović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ignjatov kopt de bal weg. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç geeft een lange en hoge pass. Danylevičius maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Živadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla onderschept slim de pass. Escamilla geeft de bal voor. Lázok is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arınç geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lázok springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marhor 89%, Fk Partizannn 11%.
Marhor - Fk Partizannn 0:10

47e minuut.
Arınç passt de bal in één keer door. Barišić rent richting de bal. Lázok onderschept slim de pass. Lázok draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:11

53e minuut.
Arınç speelt de bal door. Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Lázok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázok draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:12

54e minuut.
Charles onderschept slim de pass. Charles met een sublieme pass. Lázok rent richting de bal. Lázok draait met de bal, schiet en ... Božović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:13

55e minuut.
Charles is nu in balbezit. Charles passt de bal in één keer door. Lázok is nu in balbezit. Lázok haalt uit met een fantastische trap. Božović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Božović trapt de bal weg. Radaković kopt de bal weg. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:14

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Božović trapt de bal weg van het doel. Arınç kopt de bal weg. Danylevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Danylevičius draait met de bal, schiet en ... Paal! Charles kan de bal niet met de borst controleren. Gligorić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charles. Charles krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Ignjatov kopt de bal weg. Arınç is nu in balbezit. Arınç passt de bal in één keer door. Lázok is nu in balbezit. Lázok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Arınç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arınç speelt de bal door. Charles rent richting de bal. Charles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:15

74e minuut.
Danylevičius geeft een lange en hoge pass. Ignjatov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok schiet op doel. Božović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:16

75e minuut.
Danylevičius is nu in balbezit. Danylevičius passt de bal met de wreef. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles is nu in balbezit. Charles draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:17

76e minuut.
Topalović passt de bal zonder na te denken. Radaković rent richting de bal. Danylevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Danylevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:18

78e minuut.
Klungelig pakt Arınç de bal. Arınç geeft de bal voor. Lázok kopt de bal weg. Charles rent richting de bal. Charles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:19

81e minuut.
Charles met een sublieme pass. Lázok probeert de bal met de borst te controleren. Danylevičius rent richting de bal. Danylevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:20

83e minuut.
Lázok passt de bal in één keer door. Danylevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaković rent richting de bal. Danylevičius onderschept slim de pass. Danylevičius draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ignjatov heeft problemen om de bal te vangen. Lázok is nu in balbezit. Lázok schiet op doel. Božović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:21

85e minuut.
Jędykiwiecz probeert naar een medespeler te passen. Barsacchi met een sublieme pass. Hinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla verovert de bal door een tackle van achteren. Escamilla geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Escamilla kopt de bal weg. Ignjatov heeft problemen om de bal te vangen. Lázok speelt de bal door. Danylevičius rent richting de bal. Danylevičius draait met de bal, schiet en ... Božović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Charles met een sublieme pass. Lázok rent richting de bal. Lázok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Fk Partizannn 0:22

89e minuut.
Ustrnul is nu in balbezit. Escamilla is nu in balbezit. Escamilla passt de bal zonder na te denken. Lázok is nu in balbezit. Lázok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Božović speelt de bal door. Daar is Escamilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escamilla speelt de bal door. Lázok is nu in balbezit. Lázok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marhor 82%, Fk Partizannn 18%.
Marhor - Fk Partizannn 0:22