Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Aranđelovac Bole United
Normal Tactiek cat57
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 41.3
weak Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Srdanov verovert de bal door een tackle van achteren. Srdanov speelt de bal door. Keskoja is nu in balbezit. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac draait met de bal, schiet en ... Kadija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Zekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof probeert naar een medespeler te passen. Daar is Damjanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damjanac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mićević de bal. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Van Hoof probeert naar een medespeler te passen. Nezirović is nu in balbezit. Damjanac verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanac schiet op doel. Kraljević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Aranđelovac - Bole United 0:1

16e minuut.
Daar is Zekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Hoof onderschept slim de pass. Van Hoof geeft de bal voor. Keskoja rent richting de bal. Keskoja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zakić rent richting de bal. Van Hoof verovert de bal door een tackle van achteren. Van Hoof heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof geeft de bal voor. Keskoja springt en kopt de bal. Kadija bokst de bal weg.

22e minuut.
Kraljević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schädler met de inworp. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Srdanov is nu in balbezit. Srdanov passt de bal met de wreef. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja haalt uit met een fantastische trap. Kadija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Aranđelovac - Bole United 0:2

29e minuut.
Nezirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja is nu in balbezit. Damjanac rent richting de bal. Keskoja rent richting de bal. Keskoja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Aranđelovac - Bole United 0:3

32e minuut.
Nezirović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Hoof met een snelle inworp. Damjanac rent richting de bal. Damjanac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Jakovljević controleert de bal met de borst. Van Hoof geeft een lange en hoge pass. Keskoja rent richting de bal. Keskoja schiet op doel. Kadija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Aranđelovac - Bole United 0:4

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kadija trapt de bal weg. Damjanac kopt de bal weg. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kadija trapt de bal weg. Damjanac kan de bal niet met de borst controleren. Damjanac passt de bal zonder na te denken. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja draait met de bal, schiet en ... Kadija bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Aranđelovac - Bole United 0:5

40e minuut.
Schädler verovert de bal door een tackle van achteren. Schädler passt de bal met de wreef. Keskoja is nu in balbezit. Damjanac rent richting de bal. Damjanac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Schädler rent richting de bal. Schädler passt de bal in één keer door. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Aranđelovac 81%, Bole United 19%.
Dunav Aranđelovac - Bole United 0:5

48e minuut.
Šljiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof verovert de bal door een tackle van achteren. Van Hoof geeft een hoge lob. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kadija trapt de bal weg van het doel. Srdanov kopt de bal weg. Nezirović probeert de bal aan de voet te houden. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Aranđelovac - Bole United 0:6

60e minuut.
Nezirović is nu in balbezit. Damjanac verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanac passt de bal zonder na te denken. Keskoja heeft problemen om de bal te vangen. Keskoja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Aranđelovac - Bole United 0:7

65e minuut.
Mićević rent richting de bal. Keskoja verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanac is nu in balbezit. Keskoja rent richting de bal. Keskoja schiet op doel. Kadija bokst de bal weg.

67e minuut.
Damjanac kopt de bal weg. Karić heeft problemen om de bal te vangen. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Aranđelovac - Bole United 0:8

72e minuut.
Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac met een sublieme pass. Schädler is nu in balbezit. Schädler geeft een hoge lob. Keskoja springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Šljiva rent richting de bal. Srdanov geeft een hoge lob. Karić kopt de bal weg. Daar is Damjanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damjanac schiet op doel. Kadija bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schädler neemt de hoekschop. Damjanac maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Van Hoof passt de bal in één keer door. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja passt de bal zonder na te denken. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac draait met de bal, schiet en ... Kadija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Šljiva is nu in balbezit. Keskoja verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanac rent richting de bal. Keskoja rent richting de bal. Keskoja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Aranđelovac 78%, Bole United 22%.
Dunav Aranđelovac - Bole United 0:8