Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crvena Zvezda Pirot odi dedi
Normal Tactiek 3 na 3
42% Balbezit 58%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 45.7
poor Schieten formidable
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Radaljac speelt de bal door. Latinović probeert naar een medespeler te passen. Szupin speelt de bal door. Vukušić is nu in balbezit. Vukušić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Čađenović passt de bal zonder na te denken. Daar is Trajković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... Grušanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - odi dedi 0:1

11e minuut.
Naglić speelt de bal door. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš heeft problemen om de bal te vangen. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... Grušanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - odi dedi 0:2

13e minuut.
Čađenović is nu in balbezit. Čađenović geeft een lange en hoge pass. Ðelmaš rent richting de bal. Klungelig pakt Ðelmaš de bal. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Šaponja geeft een hoge lob. Čađenović speelt de bal door. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - odi dedi 0:3

22e minuut.
Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović onderschept slim de pass. Čađenović probeert naar een medespeler te passen. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - odi dedi 0:4

28e minuut.
Naglić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović passt de bal in één keer door. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Naglić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović rent richting de bal. Čađenović passt de bal zonder na te denken. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - odi dedi 0:5

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šaponja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Naglić de bal. Naglić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Čađenović is nu in balbezit. Čađenović geeft een lange en hoge pass. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - odi dedi 0:6

38e minuut.
Vukušić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Milutinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš onderschept slim de pass. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Čađenović probeert naar een medespeler te passen. Radaljac rent richting de bal. Radaljac geeft de bal voor. Čađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Naglić is nu in balbezit. Čađenović onderschept slim de pass. Čađenović met een sublieme pass. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš schiet op doel. Grušanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Čađenović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delponte geeft een hoge lob. Ðelmaš maakt een snoekduik en kopt de bal. Grušanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - odi dedi 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Pirot 48%, odi dedi 52%.
Crvena Zvezda Pirot - odi dedi 0:7

46e minuut.
Stupar met de inworp. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović speelt de bal door. Vukušić is nu in balbezit. Vukušić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Delponte passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stupar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Malbašić rent richting de bal. Malbašić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mrkajić met een harde bal richting middenveld. Čađenović met een sublieme pass. Klungelig pakt Ðelmaš de bal. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... Grušanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Ðelmaš is nu in balbezit. Čađenović rent richting de bal. Čađenović passt de bal zonder na te denken. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Szupin met een sublieme pass. Čađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović geeft een lange en hoge pass. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Grušanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Čađenović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - odi dedi 0:8

73e minuut.
Ðelmaš onderschept slim de pass. Čađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš schiet op doel. Grušanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - odi dedi 0:9

74e minuut.
Milutinović met een sublieme pass. Vukušić heeft problemen om de bal te vangen. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - odi dedi 0:10

77e minuut.
Čađenović rent richting de bal. Čađenović geeft de bal voor. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... Grušanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - odi dedi 0:11

78e minuut.
Milutinović met een sublieme pass. Vukušić probeert naar een medespeler te passen. Naglić heeft problemen om de bal te vangen. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - odi dedi 0:12

80e minuut.
Čađenović onderschept slim de pass. Čađenović geeft een hoge lob. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - odi dedi 0:13

87e minuut.
Mefikowicz onderschept slim de pass. Mefikowicz met een sublieme pass. Čađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović geeft een lange en hoge pass. Ðelmaš maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Delponte heeft problemen om de bal te vangen. Delponte geeft een hoge lob. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - odi dedi 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Pirot 36%, odi dedi 64%.
Crvena Zvezda Pirot - odi dedi 0:14