Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Beograd fap
Normal Tactiek prva liga
35% Balbezit 65%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 44.6
poor Schieten very good
hopeless Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Ninković is nu in balbezit. Ninković passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Zibechi de bal onder controle te krijgen. Wojdała rent richting de bal. Wojdała haalt uit met een fantastische trap. Rajin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wojdała zal de hoekschop nemen. Vasiljević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasiljević passt de bal zonder na te denken. Deghenghi rent richting de bal. Deghenghi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - fap 0:1

8e minuut.
Zibechi met een sublieme pass. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruf speelt de bal door. Vasiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiljević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Perić met een harde bal richting middenveld. Vitas kopt de bal weg. Klungelig pakt Jokić de bal. Vasiljević is nu in balbezit. Vasiljević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Deghenghi met de inworp. Ruf met een sublieme pass. Vasiljević heeft problemen om de bal te vangen. Vasiljević haalt uit met een fantastische trap. Rajin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - fap 0:2

17e minuut.
Deghenghi met een snelle inworp. Ruf speelt de bal door. Wojdała kan de bal niet met de borst controleren. Vasiljević is nu in balbezit. Vasiljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - fap 0:3

20e minuut.
Zibechi speelt de bal door. Wojdała rent richting de bal. Wojdała heeft problemen om de bal te vangen. Vasiljević is nu in balbezit. Vasiljević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Vasiljević rent richting de bal. Vasiljević passt de bal met de wreef. Wojdała is nu in balbezit. Wojdała draait met de bal, schiet en ... Perić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vasiljević is nu in balbezit. Jokić is nu in balbezit. Ruf onderschept slim de pass. Vasiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiljević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vasiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučković met een sublieme pass. Vasiljević probeert de bal aan de voet te houden. Wojdała is nu in balbezit. Wojdała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bigović speelt de bal door. Zibechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zibechi passt de bal zonder na te denken. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zibechi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wojdała de bal. Wojdała passt de bal in één keer door. Vasiljević is nu in balbezit. Vasiljević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ninković kopt de bal weg. Zibechi probeert naar een medespeler te passen. Vasiljević rent richting de bal. Vasiljević schiet op doel. Rajin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - fap 0:4

34e minuut.
Wojdała onderschept slim de pass. Wojdała haalt uit met een fantastische trap. Perić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Velimirović passt de bal met de wreef. Ruf is nu in balbezit. Zibechi speelt de bal door. Vasiljević rent richting de bal. Vasiljević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wojdała passt de bal in één keer door. Zibechi speelt de bal door. Daar is Bigović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasiljević is nu in balbezit. Vasiljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - fap 0:5

42e minuut.
Vučković is nu in balbezit. Zibechi onderschept slim de pass. Zibechi geeft een hoge lob. Wojdała rent richting de bal. Wojdała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - fap 0:6

43e minuut.
Klungelig pakt Krstanović de bal. Wojdała onderschept slim de pass. Wojdała probeert naar een medespeler te passen. Vasiljević rent richting de bal. Vasiljević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rajin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Jokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruf onderschept slim de pass. Ruf geeft een lange en hoge pass. Wojdała rent richting de bal. Wojdała schiet op doel. Rajin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Beograd 88%, fap 12%.
Sparta Beograd - fap 0:6

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Atlagić de bal onder controle te krijgen. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała passt de bal zonder na te denken. Ruf is nu in balbezit. Ruf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Wojdała passt de bal met de wreef. Vasiljević is nu in balbezit. Vasiljević met een sublieme pass. Wojdała is nu in balbezit. Wojdała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Deghenghi is nu in balbezit. Vučković verovert de bal door een tackle van achteren. Vučković probeert naar een medespeler te passen. Wojdała probeert de bal met de borst te controleren. Wojdała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - fap 0:7

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Richling komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Perić is nu in balbezit. Vasiljević onderschept slim de pass. Wojdała rent richting de bal. Wojdała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - fap 0:8

62e minuut.
Deghenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiljević is nu in balbezit. Jokić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jokić krijgt een gele kaart. Vasiljević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wojdała neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Perić met een harde bal richting middenveld. Wojdała kopt de bal weg. Klungelig pakt Bigović de bal. Vasiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiljević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Zibechi rent richting de bal. Zibechi passt de bal zonder na te denken. Deghenghi heeft problemen om de bal te vangen. Vasiljević is nu in balbezit. Vasiljević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Ruf passt de bal met de wreef. Perić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała onderschept slim de pass. Wojdała haalt uit met een fantastische trap. Rajin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - fap 0:9

68e minuut.
Daar is Vasiljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasiljević passt de bal in één keer door. Wojdała heeft problemen om de bal te vangen. Ruf is nu in balbezit. Ruf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Deghenghi met de inworp. Ruf is nu in balbezit. Ruf passt de bal met de wreef. Daar is Vasiljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasiljević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Dimitrov kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruf de bal. Ruf probeert naar een medespeler te passen. Vasiljević heeft problemen om de bal te vangen. Vasiljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Cheşnoiu geeft een lange en hoge pass. Vasiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiljević passt de bal in één keer door. Wojdała is nu in balbezit. Wojdała haalt uit met een fantastische trap. Rajin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Daar is Deghenghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokić passt de bal in één keer door. Vasiljević rent richting de bal. Vasiljević draait met de bal, schiet en ... Paal! Rajin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - fap 0:10

80e minuut.
Vasiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiljević passt de bal zonder na te denken. Daar is Jokić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruf is nu in balbezit. Ruf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Perić trapt de bal weg van het doel. Ruf kopt de bal weg. Vasiljević is nu in balbezit. Vasiljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - fap 0:11

82e minuut.
Wojdała onderschept slim de pass. Daar is Vasiljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała schiet op doel. Perić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rajin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zibechi verovert de bal door een tackle van achteren. Deghenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučković bereikt de bal nog maar net als eerste. Deghenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Deghenghi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Beograd 79%, fap 21%.
Sparta Beograd - fap 0:11