Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter Resnik FK Ćelavi Bambus
Normal Tactiek 532--
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 45.3
weak Schieten weak
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Rogač met een sublieme pass. Klungelig pakt Janjušević de bal. Mugoša verovert de bal door een tackle van achteren. Rogač rent richting de bal. Rogač geeft de bal voor. Laušević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Rogač probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rosadi de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobrić. Dobrić krijgt een gele kaart. Rosadi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rosadi kan niet meer verder spelen. Ciarallo komt het veld opgelopen. Calzarossa komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović probeert naar een medespeler te passen. Rogač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač haalt uit met een fantastische trap. Mugoša probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laušević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciarallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarallo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Obrenović heeft problemen om de bal te vangen. Obrenović passt de bal zonder na te denken. Janjušević rent richting de bal. Janjušević haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mugoša de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Calzarossa met de inworp. Rogač bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeftić rent richting de bal. Rogač verovert de bal door een tackle van achteren. Rogač geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hoàng Phúc is nu in balbezit. Hoàng Phúc geeft de bal voor. Lešević is nu in balbezit. Rogač verovert de bal door een tackle van achteren. Rogač haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Calzarossa passt de bal met de wreef. Rogač speelt de bal door. Ciarallo rent richting de bal. Ciarallo schiet op doel. Laušević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Resnik - FK Ćelavi Bambus 0:1

32e minuut.
Hoàng Phúc kopt de bal weg. Ciarallo is nu in balbezit. Rogač rent richting de bal. Rogač draait met de bal, schiet en ... Laušević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Resnik - FK Ćelavi Bambus 0:2

37e minuut.
Kuljić geeft een hoge lob. Naudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujičić is nu in balbezit. Naudin verovert de bal door een tackle van achteren. Naudin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Janjušević rent richting de bal. Janjušević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ciarallo de bal. Rogač is nu in balbezit. Rogač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Resnik - FK Ćelavi Bambus 0:3

43e minuut.
Ciarallo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mugoša de bal onder controle te krijgen. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović draait met de bal, schiet en ... Laušević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Resnik 81%, FK Ćelavi Bambus 19%.
Proleter Resnik - FK Ćelavi Bambus 0:3

51e minuut.
Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović passt de bal in één keer door. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević draait met de bal, schiet en ... Laušević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Resnik - FK Ćelavi Bambus 0:4

58e minuut.
Obrenović rent richting de bal. Obrenović passt de bal zonder na te denken. Janjušević is nu in balbezit. Rogač is nu in balbezit. Rogač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Resnik - FK Ćelavi Bambus 0:5

61e minuut.
Ciarallo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rogač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciarallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarallo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lešević is nu in balbezit. Ciarallo verovert de bal door een tackle van achteren. Ciarallo met een sublieme pass. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Resnik - FK Ćelavi Bambus 0:6

70e minuut.
Rogač is nu in balbezit. Rogač met een sublieme pass. Ciarallo rent richting de bal. Ciarallo schiet op doel. Laušević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Resnik - FK Ćelavi Bambus 0:7

72e minuut.
Rogač probeert naar een medespeler te passen. Lešević is nu in balbezit. Ciarallo onderschept slim de pass. Ciarallo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Resnik - FK Ćelavi Bambus 0:8

86e minuut.
Ciarallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeftić rent richting de bal. Ciarallo verovert de bal door een tackle van achteren. Ciarallo schiet op doel. Laušević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Resnik - FK Ćelavi Bambus 0:9

88e minuut.
Calzarossa probeert naar een medespeler te passen. Ciarallo rent richting de bal. Ciarallo passt de bal zonder na te denken. Rogač rent richting de bal. Rogač schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Resnik 79%, FK Ćelavi Bambus 21%.
Proleter Resnik - FK Ćelavi Bambus 0:9