Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:21
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: KMFK Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3038
KMFK KOSTADINOVAC
Normal Tactiek 433 DIAMOND
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 44
average Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Režko verovert de bal door een tackle van achteren. Tollenaere is nu in balbezit. Režko met een sublieme pass. Raggi is nu in balbezit. Raggi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - KOSTADINOVAC 0:1

6e minuut.
Raggi geeft de bal voor. Ražnatić heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă schiet op doel. Ikodinović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - KOSTADINOVAC 0:2

8e minuut.
Tollenaere verovert de bal door een tackle van achteren. Tollenaere geeft de bal voor. Klungelig pakt Gligorić de bal. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă schiet op doel. Ikodinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Klungelig pakt Režko de bal. Režko met een sublieme pass. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă schiet op doel. Ikodinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - KOSTADINOVAC 0:3

13e minuut.
Ciuchiţă passt de bal met de wreef. Režko is nu in balbezit. Režko geeft een hoge lob. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă schiet op doel. Ikodinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Raggi is nu in balbezit. Raggi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kerić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - KOSTADINOVAC 0:4

16e minuut.
Maturén geeft de bal voor. Klungelig pakt Kunert de bal. Primorac is nu in balbezit. Primorac geeft de bal voor. Raggi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Babarich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kunert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunert passt de bal zonder na te denken. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Režko rent richting de bal. Tollenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Režko is nu in balbezit. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ražnatić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tollenaere is nu in balbezit. Tollenaere draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - KOSTADINOVAC 0:5

22e minuut.
Iličević rent richting de bal. Iličević passt de bal in één keer door. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - KOSTADINOVAC 0:6

30e minuut.
Ražnatić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tollenaere met een snelle inworp. Režko rent richting de bal. Režko geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kunert is nu in balbezit. Kunert passt de bal met de wreef. Tollenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tollenaere schiet op doel. Ikodinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - KOSTADINOVAC 0:7

32e minuut.
Jovanović probeert naar een medespeler te passen. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă geeft een hoge lob. Raggi is nu in balbezit. Raggi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kunert passt de bal in één keer door. Raggi rent richting de bal. Raggi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Primorac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Primorac geeft de bal voor. Ikodinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - KOSTADINOVAC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KMFK 83%, KOSTADINOVAC 17%.
KMFK - KOSTADINOVAC 0:8

46e minuut.
Nascimbeni komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Raggi is nu in balbezit. Raggi geeft de bal voor. Kerić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Primorac is nu in balbezit. Primorac geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kerić trapt de bal weg. Kunert kopt de bal weg. Kerić heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - KOSTADINOVAC 0:9

53e minuut.
Nascimbeni geeft de bal voor. Kerić heeft problemen om de bal te vangen. Raggi rent richting de bal. Raggi draait met de bal, schiet en ... Ikodinović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ikodinović met een harde bal richting middenveld. Maturén kopt de bal weg. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - KOSTADINOVAC 0:10

56e minuut.
Primorac heeft problemen om de bal te vangen. Primorac geeft een lange en hoge pass. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă schiet op doel. Ikodinović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - KOSTADINOVAC 0:11

62e minuut.
Klungelig pakt Iličević de bal. Raggi rent richting de bal. Raggi geeft een lange en hoge pass. Kerić probeert de bal met de borst te controleren. Ciuchiţă is nu in balbezit. Paal! Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - KOSTADINOVAC 0:12

66e minuut.
Režko is nu in balbezit. Ražnatić is nu in balbezit. Ciuchiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Ikodinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - KOSTADINOVAC 0:13

67e minuut.
Inworp. Nascimbeni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Režko geeft een hoge lob. Raggi rent richting de bal. Raggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - KOSTADINOVAC 0:14

73e minuut.
Kerić probeert naar een medespeler te passen. Režko bereikt de bal nog maar net als eerste. Režko passt de bal in één keer door. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Iličević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ražnatić is nu in balbezit. Ciuchiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kerić trapt de bal weg van het doel. Jovanović heeft problemen om de bal te vangen. Nascimbeni verovert de bal door een tackle van achteren. Nascimbeni geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Režko passt de bal in één keer door. Kunert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunert passt de bal met de wreef. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kunert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koczko komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Koczko met de inworp. Raggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggi geeft een hoge lob. Nascimbeni controleert de bal met de borst. Nascimbeni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - KOSTADINOVAC 0:15

90e minuut.
Simeunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Primorac verovert de bal door een tackle van achteren. Primorac met een sublieme pass. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KMFK 86%, KOSTADINOVAC 14%.
KMFK - KOSTADINOVAC 0:15