Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Banja Luka Sparta LE
Normal Tactiek druga liga
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 56.5
zwak Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


5e minuut.
Deffke onderschept slim de pass. Deffke geeft de bal voor. Ruhnow rent richting de bal. Ruhnow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Sparta LE 0:1

7e minuut.
Budimcević is nu in balbezit. Budimcević geeft een hoge lob. Chruścicki probeert de bal met de borst te controleren. Chruścicki draait met de bal, schiet en ... Kaluđerović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Sparta LE 0:2

11e minuut.
Chruścicki is nu in balbezit. Chruścicki passt de bal zonder na te denken. Milstein probeert naar een medespeler te passen. Ruhnow bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhnow draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Zavišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea onderschept slim de pass. Beclea speelt de bal door. Ruhnow rent richting de bal. Ruhnow schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Higl heeft problemen om de bal te vangen. Ruhnow is nu in balbezit. Ruhnow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Milstein probeert naar een medespeler te passen. Ruhnow bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćuruvija is nu in balbezit. Ruhnow verovert de bal door een tackle van achteren. Ruhnow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Sparta LE 0:3

16e minuut.
Beclea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Macari de bal. Macari geeft de bal voor. Daar is Ruhnow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruhnow schiet op doel. Kaluđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Higl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gürşen rent richting de bal. Gürşen met een sublieme pass. Ruhnow bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhnow draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Macari met een sublieme pass. Milstein probeert naar een medespeler te passen. Chruścicki is nu in balbezit. Chruścicki geeft een lange en hoge pass. Ruhnow krijgt zijn hoofd ertegen. Kaluđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Inworp. Milstein met een snelle inworp. Chruścicki heeft problemen om de bal te vangen. Chruścicki geeft een hoge lob. Ruhnow krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Milstein met een sublieme pass. Chruścicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruścicki geeft een hoge lob. Ruhnow is nu in balbezit. Ruhnow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ruhnow draait met de bal, schiet en ... Kaluđerović speelt de bal door. Rokvić rent richting de bal. Chruścicki onderschept slim de pass. Chruścicki geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rokvić rent richting de bal. Milstein is nu in balbezit. Milstein passt de bal met de wreef. Ruhnow bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhnow draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Sparta LE 0:4

33e minuut.
Budimcević is nu in balbezit. Budimcević geeft een hoge lob. Beclea kopt de bal weg. Ruhnow probeert de bal met de borst te controleren. Ruhnow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Milstein rent richting de bal. Milstein passt de bal met de wreef. Ruhnow bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhnow draait met de bal, schiet en ... Kaluđerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Sparta LE 0:5

35e minuut.
Gürşen rent richting de bal. Gürşen geeft een hoge lob. Ćuruvija kopt de bal weg. Ruhnow rent richting de bal. Ruhnow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Jorović heeft problemen om de bal te vangen. Beclea verovert de bal door een tackle van achteren. Beclea probeert naar een medespeler te passen. Ruhnow is nu in balbezit. Ruhnow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Sparta LE 0:6

41e minuut.
Milstein met een sublieme pass. Chruścicki rent richting de bal. Chruścicki passt de bal zonder na te denken. Ruhnow is nu in balbezit. Ruhnow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Banja Luka 82%, Sparta LE 18%.
Real Banja Luka - Sparta LE 0:6

48e minuut.
Milstein passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ćuruvija de bal. Ruhnow rent richting de bal. Ruhnow schiet op doel. Kaluđerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Sparta LE 0:7

49e minuut.
Luković rent richting de bal. Luković probeert naar een medespeler te passen. Kiš is nu in balbezit. Ruhnow is nu in balbezit. Ruhnow draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Milstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milstein passt de bal zonder na te denken. Chruścicki probeert naar een medespeler te passen. Ruhnow rent richting de bal. Ruhnow draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Higl heeft problemen om de bal te vangen. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ruhnow de bal. Ruhnow draait met de bal, schiet en ... Kaluđerović bokst de bal weg. Ruhnow bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhnow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Sparta LE 0:8

59e minuut.
Macari is nu in balbezit. Kiš onderschept slim de pass. Kiš geeft een hoge lob. Chruścicki is nu in balbezit. Chruścicki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Bogojević rent richting de bal. Macari onderschept slim de pass. Macari passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ruhnow de bal. Ruhnow schiet op doel. Kaluđerović bokst de bal weg.

63e minuut.
Jorović rent richting de bal. Jorović met een sublieme pass. Milstein met een sublieme pass. Ruhnow rent richting de bal. Ruhnow haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Ruhnow probeert de bal aan de voet te houden. Bogojević rent richting de bal. Macari verovert de bal door een tackle van achteren. Macari passt de bal met de wreef. Chruścicki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Macari speelt de bal door. Beclea rent richting de bal. Beclea geeft de bal voor. Ruhnow is nu in balbezit. Ruhnow haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Higl geeft de bal voor. Dereniowski rent richting de bal. Dereniowski geeft de bal voor. Ruhnow is nu in balbezit. Ruhnow draait met de bal, schiet en ... Kaluđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Milstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Milstein speelt de bal door. Chruścicki is nu in balbezit. Chruścicki geeft een hoge lob. Ruhnow krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Sparta LE 0:9

76e minuut.
Zavišić rent richting de bal. Zavišić passt de bal zonder na te denken. Kiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhnow onderschept slim de pass. Ruhnow draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ćuruvija geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chruścicki met een snelle inworp. Milstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Milstein geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajamaa met de inworp. Daar is Milstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milstein geeft de bal voor. Ruhnow krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Sparta LE 0:10

85e minuut.
Ćuruvija speelt de bal door. Chruścicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruścicki geeft een hoge lob. Ruhnow is nu in balbezit. Ruhnow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea geeft de bal voor. Klungelig pakt Kiš de bal. Ruhnow is nu in balbezit. Ruhnow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Sparta LE 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Banja Luka 86%, Sparta LE 14%.
Real Banja Luka - Sparta LE 0:11