Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Baranda Orionci
Normal Tactiek payaan433g
44% Balbezit 56%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
16.1 gemiddelde waardering 47.7
poor Schieten formidable
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Zelenski verovert de bal door een tackle van achteren. Zelenski geeft een hoge lob. Višekruna geeft een hoge lob. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Tašković geeft de bal voor. Daar is Mrđanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćorović geeft een lange en hoge pass. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:1

3e minuut.
Panković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tašković de bal onder controle te krijgen. Biševac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:2

4e minuut.
Ristanović geeft een hoge lob. Zelenski rent richting de bal. Zelenski probeert naar een medespeler te passen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:3

8e minuut.
Ćorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorović passt de bal zonder na te denken. Zelenski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:4

8e minuut.
Eraković met een sublieme pass. Martać heeft problemen om de bal te vangen. Martać met een sublieme pass. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:5

12e minuut.
Egelja is nu in balbezit. Ristanović verovert de bal door een tackle van achteren. Ristanović geeft een hoge lob. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:6

13e minuut.
Egelja passt de bal met de wreef. Panković is nu in balbezit. Ćorović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćorović geeft de bal voor. Pacheco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:7

17e minuut.
Ristanović haalt uit met een fantastische trap. Zelenski kopt de bal weg. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Biševac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:8

18e minuut.
Tašković geeft de bal voor. Inworp. Ćorović met de inworp. Mirić geeft een hoge lob. Pacheco maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ćorović heeft problemen om de bal te vangen. Ćorović geeft de bal voor. Daar is Tašković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:9

22e minuut.
Višekruna geeft een lange en hoge pass. Zelenski kopt de bal weg. Ristanović rent richting de bal. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Biševac bokst de bal weg.

25e minuut.
Panković is nu in balbezit. Ćorović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćorović met een sublieme pass. Pacheco rent richting de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ćorović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Biševac bokst de bal weg.

28e minuut.
Pacchi is nu in balbezit. Pacchi speelt de bal door. Višekruna is nu in balbezit. Višekruna geeft een lange en hoge pass. Pacheco krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ristanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristanović passt de bal in één keer door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:10

36e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco met een sublieme pass. Ivković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristanović onderschept slim de pass. Ristanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:11

37e minuut.
Egelja rent richting de bal. Ristanović onderschept slim de pass. Ristanović probeert naar een medespeler te passen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco schiet op doel. Biševac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Tašković trapt de bal weg van het doel. Mirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eraković krijgt een gele kaart. Mirić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Višekruna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ristanović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirić passt de bal zonder na te denken. Ćorović speelt de bal door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Ćorović passt de bal met de wreef. Daar is Mrđanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćorović onderschept slim de pass. Ćorović geeft een hoge lob. Pacheco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:12

45e minuut.
Zelenski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelenski passt de bal met de wreef. Ivković rent richting de bal. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Baranda 87%, Orionci 13%.
FK Baranda - Orionci 0:13

49e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Ristanović rent richting de bal. Ristanović passt de bal in één keer door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćorović met de inworp. Mirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirić geeft de bal voor. Pacheco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:14

52e minuut.
Pacheco passt de bal in één keer door. Ristanović is nu in balbezit. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. Biševac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:15

52e minuut.
Eraković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Martać de bal. Zelenski is nu in balbezit. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:16

57e minuut.
Tašković verovert de bal door een tackle van achteren. Panković rent richting de bal. Ćorović begaat een overtreding. Ćorović krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ristanović met een sublieme pass. Ćorović controleert de bal met de borst. Ćorović passt de bal met de wreef. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:17

60e minuut.
Martać verovert de bal door een tackle van achteren. Martać probeert naar een medespeler te passen. Panković rent richting de bal. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Panković rent richting de bal. Ćorović rent richting de bal. Ćorović geeft een hoge lob. Pacheco rent richting de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mirić kopt de bal weg. Višekruna probeert naar een medespeler te passen. Ristanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristanović probeert naar een medespeler te passen. Višekruna geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Eraković passt de bal met de wreef. Ćorović is nu in balbezit. Ćorović probeert naar een medespeler te passen. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Tašković rent richting de bal. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Ristanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pacheco rent richting de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:18

75e minuut.
Mititelu geeft een lange en hoge pass. Pacheco rent richting de bal. Tašković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tašković krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Eraković rent richting de bal. Mirić onderschept slim de pass. Mirić geeft een hoge lob. Zelenski heeft problemen om de bal te vangen. Zelenski haalt uit met een fantastische trap. Biševac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:19

79e minuut.
Ristanović met een sublieme pass. Tašković is nu in balbezit. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Biševac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:20

81e minuut.
Ćorović probeert naar een medespeler te passen. Zelenski rent richting de bal. Zelenski probeert naar een medespeler te passen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tašković met een harde bal richting middenveld. Ćorović kopt de bal weg. Mirić met een sublieme pass. Zelenski rent richting de bal. Zelenski passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžić geeft een lange en hoge pass. Ćorović geeft een lange en hoge pass. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Orionci 0:21

87e minuut.
Egelja passt de bal zonder na te denken. Ristanović probeert de bal aan de voet te houden. Pacheco rent richting de bal. Zelenski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelenski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Martać bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćorović geeft een hoge lob. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Baranda 86%, Orionci 14%.
FK Baranda - Orionci 0:21