Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 23:28
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: Blakerss Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2760
Blakerss Santa Sasha
442 Tactiek 352 Ofensivo
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 26.7
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Rivas rent richting de bal. Met opzet legt Brandino zijn tegenspeler op de grond. Rivas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rivas met een snel genomen vrije trap. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez schiet op doel. Rentería probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Andino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andino met een sublieme pass. Brandino met een sublieme pass. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blakerss - Santa Sasha 0:1

6e minuut.
Repiso rent richting de bal. Andino rent richting de bal. Andino passt de bal met de wreef. Bunster is nu in balbezit. Rivas probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Flores passt de bal zonder na te denken. Brandino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunster bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunster schiet op doel. Huanca probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een hoge lob. Videla probeert de bal aan de voet te houden. Bunster is nu in balbezit. Bunster schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Huanca met een harde bal richting middenveld. Andino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andino met een sublieme pass. Bunster is nu in balbezit. Bunster schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cuadros is nu in balbezit. Andino verovert de bal door een tackle van achteren. Andino passt de bal met de wreef. Bunster is nu in balbezit. Bunster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Videla de bal onder controle te krijgen. Bunster bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunster passt de bal met de wreef. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Brandino passt de bal in één keer door. Quirch is nu in balbezit. Quirch met een sublieme pass. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blakerss - Santa Sasha 0:2

41e minuut.
Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandino is nu in balbezit. Brandino passt de bal in één keer door. Bunster rent richting de bal. Bunster haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blakerss 73%, Santa Sasha 27%.
Blakerss - Santa Sasha 0:2

50e minuut.
Buitenspel voor Rementería. Goede buitenspelval van de verdediging. De la Fuente komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De la Fuente rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bustos. De la Fuente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brandino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Flores krijgt zijn hoofd ertegen. Huanca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Camiroaga komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Brandino met een sublieme pass. Bunster is nu in balbezit. Bunster haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Videla de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blakerss - Santa Sasha 0:3

77e minuut.
Oroz passt de bal zonder na te denken. Inostroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Inostroza geeft de bal voor. Klungelig pakt Rementería de bal. Rementería schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blakerss - Santa Sasha 1:3

83e minuut.
Andino is nu in balbezit. Cuadros begaat een overtreding. Andino raakt geblesseerd tijdens het duel. Brandino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blakerss - Santa Sasha 1:4

87e minuut.
Brandino rent richting de bal. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandino rent richting de bal. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ... Huanca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andino verovert de bal door een tackle van achteren. Andino probeert naar een medespeler te passen. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blakerss 67%, Santa Sasha 33%.
Blakerss - Santa Sasha 1:4