Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lear Kingdom FC Viejos Estandartes
352 Tactiek 442 Primera
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 36.2
weak Schieten adequate
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


21e minuut.
Franchino geeft een lange en hoge pass. Jofré speelt de bal door. Acuña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bulnes rent richting de bal. Bulnes draait met de bal, schiet en ... Negrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Vidaurren geeft een hoge lob. Villarroel heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Corona maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Viejos Estandartes 0:1

40e minuut.
Girollet speelt de bal door. Guerrero rent richting de bal. Guerrero passt de bal in één keer door. Cornejo rent richting de bal. Cornejo draait met de bal, schiet en ... Corona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Huinchamán kopt de bal weg. Jofré probeert de bal aan de voet te houden. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Honorato bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorato probeert naar een medespeler te passen. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre geeft de bal voor. Parraguez verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Viejos Estandartes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lear Kingdom FC 48%, Viejos Estandartes 52%.
Lear Kingdom FC - Viejos Estandartes 0:2

47e minuut.
Dueñas passt de bal in één keer door. Honorato geeft een lange en hoge pass. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel. Corona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Viejos Estandartes 0:3

50e minuut.
Bulnes speelt de bal door. Linda bereikt de bal nog maar net als eerste. Linda passt de bal in één keer door. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma schiet op doel. Corona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Viejos Estandartes 0:4

53e minuut.
Jofré rent richting de bal. Guerrero is nu in balbezit. Bulnes begaat een overtreding. Bulnes krijgt een gele kaart. Guerrero raakt geblesseerd tijdens het duel. Guerrero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cornejo kan de bal niet met de borst controleren. Cornejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Viejos Estandartes 0:5

55e minuut.
Ledezma passt de bal in één keer door. Corona probeert naar een medespeler te passen. Guerrero kopt de bal weg. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Labbé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo haalt uit met een fantastische trap. Corona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Corona probeert naar een medespeler te passen. Jofré is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerrero. Guerrero krijgt een gele kaart. Jofré is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bulnes met een snel genomen vrije trap. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas schiet op doel. Negrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Viejos Estandartes 1:5

64e minuut.
Linda rent richting de bal. Linda passt de bal zonder na te denken. Luarte probeert naar een medespeler te passen. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Corona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Franchino verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Viejos Estandartes 1:6

73e minuut.
Linda kopt de bal weg. Daar is Labbé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledezma probeert naar een medespeler te passen. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo draait met de bal, schiet en ... Corona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Corona trapt de bal weg. Guerrero kopt de bal weg. Cornejo rent richting de bal. Cornejo schiet op doel. Corona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Inworp. Linda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Honorato met een sublieme pass. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Corona bokst de bal weg. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lear Kingdom FC 64%, Viejos Estandartes 36%.
Lear Kingdom FC - Viejos Estandartes 1:6