Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia AF vial spp Red Bull Chile
Normal Tactiek Machete Lasarte
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 49.6
zwak Schieten solide
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novalija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mateescu rent richting de bal. Mateescu passt de bal in één keer door. Scarpeli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia AF vial spp - Red Bull Chile 0:1

2e minuut.
Saviola bereikt de bal nog maar net als eerste. Saviola probeert naar een medespeler te passen. Altamirano is nu in balbezit. Todescato verovert de bal door een tackle van achteren. Todescato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia AF vial spp - Red Bull Chile 0:2

11e minuut.
Calandri kopt de bal weg. Saviola rent richting de bal. Scarpeli onderschept slim de pass. Scarpeli haalt uit met een fantastische trap. O`Higgins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia AF vial spp - Red Bull Chile 0:3

14e minuut.
Scarpeli passt de bal in één keer door. Mateescu rent richting de bal. Mateescu passt de bal zonder na te denken. Todescato is nu in balbezit. Todescato schiet op doel. O`Higgins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Benavides rent richting de bal. Brodnicki onderschept slim de pass. Brodnicki geeft de bal voor. Scarpeli rent richting de bal. Scarpeli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Academia AF vial spp - Red Bull Chile 0:4

23e minuut.
Inworp. Calandri met een snelle inworp. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Pelcl rent richting de bal. Pelcl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cerletti met een sublieme pass. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Todescato is nu in balbezit. Todescato schiet op doel. O`Higgins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia AF vial spp - Red Bull Chile 0:5

30e minuut.
Calandri geeft een lange en hoge pass. Lindholm controleert de bal met de borst. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu draait met de bal, schiet en ... Todescato probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bunster passt de bal in één keer door. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindholm begaat een overtreding. Todescato raakt geblesseerd tijdens het duel. Mateescu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Scarpeli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Izquierdo de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Novalija zal de hoekschop nemen. Scarpeli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia AF vial spp - Red Bull Chile 0:6

37e minuut.
Klungelig pakt Altamirano de bal. Pelcl is nu in balbezit. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Todescato rent richting de bal. Todescato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Pelcl probeert naar een medespeler te passen. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mateescu rent richting de bal. Mateescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia AF vial spp 88%, Red Bull Chile 12%.
Academia AF vial spp - Red Bull Chile 0:6

46e minuut.
Scarpeli met een sublieme pass. Todescato rent richting de bal. Todescato haalt uit met een fantastische trap. O`Higgins bokst de bal weg.

47e minuut.
Izquierdo kopt de bal weg. Pelcl speelt de bal door. Scarpeli is nu in balbezit. Scarpeli haalt uit met een fantastische trap. Izquierdo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. O`Higgins bokst de bal weg.

48e minuut.
Neculñir bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerletti geeft een lange en hoge pass. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Scarpeli is nu in balbezit. Scarpeli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Novalija rent richting de bal. Novalija met een sublieme pass. Scarpeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpeli haalt uit met een fantastische trap. O`Higgins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Brodnicki speelt de bal door. Todescato rent richting de bal. Todescato probeert naar een medespeler te passen. Scarpeli rent richting de bal. Scarpeli schiet op doel. O`Higgins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Todescato is nu in balbezit. Todescato passt de bal met de wreef. Pelcl is nu in balbezit. Todescato is nu in balbezit. Todescato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academia AF vial spp - Red Bull Chile 0:7

58e minuut.
Neculñir is nu in balbezit. Neculñir passt de bal zonder na te denken. Aquiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato onderschept slim de pass. Todescato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pelcl probeert naar een medespeler te passen. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu geeft een hoge lob. O`Higgins werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Todescato is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mateescu kopt de bal weg. Daar is Aquiles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateescu speelt de bal door. Daar is Scarpeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarpeli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Altamirano rent richting de bal. Altamirano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novalija met de inworp. Pelcl geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Lindholm rent richting de bal. Todescato verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpeli probeert de bal met de borst te controleren. Todescato rent richting de bal. Todescato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Novalija rent richting de bal. Novalija geeft de bal voor. O`Higgins probeert naar een medespeler te passen. Brodnicki kopt de bal weg. Pelcl geeft een hoge lob. O`Higgins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Todescato krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Academia AF vial spp - Red Bull Chile 0:8

85e minuut.
Scarpeli bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Higgins speelt de bal door. Brodnicki met een sublieme pass. Calandri is nu in balbezit. Calandri geeft een lange en hoge pass. O`Higgins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pelcl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelcl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia AF vial spp - Red Bull Chile 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia AF vial spp 88%, Red Bull Chile 12%.
Academia AF vial spp - Red Bull Chile 0:9