Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 23:28
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: Vicurena Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2956
Vicurena PerrasKawaii
Normal Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 40.3
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Mormocea met een sublieme pass. Rebolledo is nu in balbezit. Domínguez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Domínguez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rebolledo met een snelle inworp. Mormocea rent richting de bal. Mormocea geeft een lange en hoge pass. Romaní rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vicurena - PerrasKawaii 0:1

6e minuut.
Mormocea met een sublieme pass. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo geeft een hoge lob. Romaní springt en kopt de bal. Muzzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Mormocea geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mormocea verovert de bal door een tackle van achteren. Mormocea passt de bal zonder na te denken. Romaní bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaní draait met de bal, schiet en ... Muzzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vicurena - PerrasKawaii 0:2

11e minuut.
Mormocea verovert de bal door een tackle van achteren. Mormocea passt de bal zonder na te denken. Jurek speelt de bal door. Romaní is nu in balbezit. Romaní draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lish geeft een lange en hoge pass. Mormocea rent richting de bal. Mormocea geeft een lange en hoge pass. Romaní bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaní haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vicurena - PerrasKawaii 0:3

21e minuut.
Romaní rent richting de bal. Losada rent richting de bal. Romaní verovert de bal door een tackle van achteren. Jurek rent richting de bal. Jurek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mormocea onderschept slim de pass. Mormocea probeert naar een medespeler te passen. Jurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurek draait met de bal, schiet en ... Muzzio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vicurena - PerrasKawaii 0:4

27e minuut.
Jurek passt de bal in één keer door. Romaní bereikt de bal nog maar net als eerste. Telín begaat een overtreding. Telín krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Jurek probeert de bal aan de voet te houden. Pęchecki rent richting de bal. Pęchecki geeft een lange en hoge pass. Mormocea is nu in balbezit. Mormocea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vicurena - PerrasKawaii 0:5

38e minuut.
Romaní rent richting de bal. Romaní passt de bal zonder na te denken. Mormocea is nu in balbezit. Mormocea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. De Gregorio trapt de bal weg. Pęchecki kopt de bal weg. Romaní rent richting de bal. Romaní schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vicurena 79%, PerrasKawaii 21%.
Vicurena - PerrasKawaii 0:5

54e minuut.
Telín is nu in balbezit. Jurek verovert de bal door een tackle van achteren. Jurek passt de bal met de wreef. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea schiet op doel. Muzzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Fricke is nu in balbezit. Fricke passt de bal in één keer door. Albano is nu in balbezit. Quiroga onderschept slim de pass. Quiroga haalt uit met een fantastische trap. Aizen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Jurek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De Gregorio de bal. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vicurena - PerrasKawaii 0:6

63e minuut.
Merino verovert de bal door een tackle van achteren. Merino met een sublieme pass. Romaní bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurek is nu in balbezit. Jurek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muzzio met een harde bal richting middenveld. Merino kopt de bal weg. Jurek is nu in balbezit. Jurek geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Vicurena - PerrasKawaii 0:7

72e minuut.
Alvarado geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cocoloş met de inworp. Romaní is nu in balbezit. Romaní geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

73e minuut.
De Gregorio geeft een lange en hoge pass. Pęchecki kopt de bal weg. Losada verovert de bal door een tackle van achteren. Romaní bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaní schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Lish probeert de bal met de borst te controleren. Lish met een sublieme pass. Jurek heeft problemen om de bal te vangen. Jurek geeft de bal voor. Mormocea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Albano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pęchecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęchecki speelt de bal door. Romaní bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaní draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Quiroga heeft problemen om de bal te vangen. Prowanda rent richting de bal. Prowanda geeft een lange en hoge pass. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea haalt uit met een fantastische trap. Muzzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Romaní rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vicurena - PerrasKawaii 0:8

89e minuut.
Vidaurren rent richting de bal. Jurek verovert de bal door een tackle van achteren. Jurek speelt de bal door. Mormocea is nu in balbezit. Mormocea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vicurena - PerrasKawaii 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vicurena 68%, PerrasKawaii 32%.
Vicurena - PerrasKawaii 0:9