Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AlexisMania TSV FC
Normal Tactiek R
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 33.7
matig Schieten redelijk
zwak Passen goed
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Gurău trapt de bal weg. Lorenzini rent richting de bal. Buonaiuto rent richting de bal. Buonaiuto geeft de bal voor. Arabide krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AlexisMania - TSV FC 0:1

18e minuut.
Buonaiuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonaiuto geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rivellino de bal onder controle te krijgen. Arabide bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabide draait met de bal, schiet en ... Kuzmanic bokst de bal weg. Daar is Colina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AlexisMania - TSV FC 0:2

37e minuut.
Lorenzini probeert naar een medespeler te passen. Arabide is nu in balbezit. Buonaiuto rent richting de bal. Buonaiuto schiet op doel. Kuzmanic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AlexisMania - TSV FC 0:3

42e minuut.
Daar is Bonvallet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buonaiuto is nu in balbezit. Met opzet legt Chaparro zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chaparro naar de kleedkamers voor een vroege douche. Buonaiuto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lorenzini komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlexisMania 71%, TSV FC 29%.
AlexisMania - TSV FC 0:3

53e minuut.
Lorenzini met een sublieme pass. Rivellino is nu in balbezit. Arabide bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonaiuto rent richting de bal. Buonaiuto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Robin verovert de bal door een tackle van achteren. Robin met een sublieme pass. Arabide bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonaiuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonaiuto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice geeft een hoge lob. Arabide is nu in balbezit. Buonaiuto is nu in balbezit. Buonaiuto haalt uit met een fantastische trap. Kuzmanic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Varela geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robin met de inworp. Buonaiuto rent richting de bal. Buonaiuto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Buonaiuto is nu in balbezit. Buonaiuto passt de bal in één keer door. Arabide bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabide haalt uit met een fantastische trap. Kuzmanic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AlexisMania - TSV FC 0:4

76e minuut.
Arabide rent richting de bal. Buonaiuto is nu in balbezit. Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabide rent richting de bal. Arabide haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlexisMania 87%, TSV FC 13%.
AlexisMania - TSV FC 0:4