Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 23:28
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: BOLITOS Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2912
BOLITOS SANTIAGO WANDERERS
Normal Tactiek REPE
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 31.2
weak Schieten solid
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Hassan is nu in balbezit. Peñafiel begaat een overtreding. Hassan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Görömböly met een snel genomen vrije trap. Tomasiuk rent richting de bal. Tomasiuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Twardzik probeert naar een medespeler te passen. Mnich controleert de bal met de borst. Obreque schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mnich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Twardzik komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Halikowski onderschept slim de pass. Halikowski probeert naar een medespeler te passen. Tomasiuk met een sublieme pass. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hassan is nu in balbezit. Hassan speelt de bal door. Klungelig pakt Elias de bal. Elias schiet op doel. Mena probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Twardzik is nu in balbezit. Twardzik geeft de bal voor. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOLITOS - SANTIAGO WANDERERS 0:1

39e minuut.
Mnich kopt de bal weg. Tomasiuk rent richting de bal. Tomasiuk probeert naar een medespeler te passen. Elias is nu in balbezit. Elias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Peñafiel kopt de bal weg. Twardzik rent richting de bal. Zavala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zavala krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOLITOS 63%, SANTIAGO WANDERERS 37%.
BOLITOS - SANTIAGO WANDERERS 0:1

49e minuut.
Atakol kopt de bal weg. Klungelig pakt Tomasiuk de bal. Tomasiuk speelt de bal door. Elias rent richting de bal. Elias draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

54e minuut.
Cukić geeft een lange en hoge pass. Tomasiuk rent richting de bal. Tomasiuk passt de bal in één keer door. Elias is nu in balbezit. Elias draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bachelet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Twardzik rent richting de bal. Twardzik passt de bal met de wreef. Hassan geeft een hoge lob. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias rent richting de bal. Elias passt de bal zonder na te denken. Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasiuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Encina de bal onder controle te krijgen. Elias is nu in balbezit. Elias haalt uit met een fantastische trap. Bachelet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BOLITOS - SANTIAGO WANDERERS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOLITOS 51%, SANTIAGO WANDERERS 49%.
BOLITOS - SANTIAGO WANDERERS 0:2