Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 23:28
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: Bacayos Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2869
Bacayos Renca Sporting
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 39.9
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Ceredero met een sublieme pass. Daar is Ossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özmerter is nu in balbezit. Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Covaci is nu in balbezit. Covaci geeft een hoge lob. Klungelig pakt Feito de bal. Ballai is nu in balbezit. Ballai schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Klungelig pakt Carcalete de bal. Carcalete met een sublieme pass. Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Covaci zal de hoekschop nemen. Özmerter kopt de bal weg. Daar is Ballai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bacayos - Renca Sporting 0:1

25e minuut.
Ballai passt de bal met de wreef. Minowa heeft problemen om de bal te vangen. Minowa geeft de bal voor. Estrada kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Quiñonez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bacayos - Renca Sporting 0:2

43e minuut.
Carcalete is nu in balbezit. Özmerter is nu in balbezit. Özmerter draait met de bal, schiet en ... Feito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Machuca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bacayos - Renca Sporting 0:3

45e minuut.
Dabrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antúnez is nu in balbezit. Ballai verovert de bal door een tackle van achteren. Minowa is nu in balbezit. Minowa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bacayos 70%, Renca Sporting 30%.
Bacayos - Renca Sporting 0:3

47e minuut.
Quiñonez met een harde bal richting middenveld. Carcalete kopt de bal weg. Özmerter is nu in balbezit. Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Suomenkylä passt de bal met de wreef. Daar is Carcalete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carcalete speelt de bal door. Özmerter rent richting de bal. Özmerter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bacayos - Renca Sporting 0:4

61e minuut.
Feito geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ghiringhello met een snelle inworp. Covaci rent richting de bal. Covaci geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballai haalt uit met een fantastische trap. Machuca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bacayos - Renca Sporting 0:5

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Machuca trapt de bal weg. Carcalete kopt de bal weg. Minowa heeft problemen om de bal te vangen. Minowa passt de bal zonder na te denken. Machuca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Özmerter bereikt de bal nog maar net als eerste. Özmerter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bacayos - Renca Sporting 0:6

69e minuut.
Ceredero rent richting de bal. Merda onderschept slim de pass. Merda geeft een hoge lob. Ballai krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ballai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bacayos - Renca Sporting 0:7

73e minuut.
Carcalete is nu in balbezit. Carcalete met een sublieme pass. Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballai draait met de bal, schiet en ... Machuca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bacayos - Renca Sporting 0:8

75e minuut.
Özmerter is nu in balbezit. Carcalete rent richting de bal. Özmerter is nu in balbezit. Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Minowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Minowa passt de bal zonder na te denken. Özmerter heeft problemen om de bal te vangen. Özmerter schiet op doel. Feito probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Carcalete passt de bal zonder na te denken. Ballai rent richting de bal. Ballai draait met de bal, schiet en ... Quiñonez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Machuca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bacayos - Renca Sporting 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bacayos 85%, Renca Sporting 15%.
Bacayos - Renca Sporting 0:9