Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
David Arellano FC Paseadores
Normal Tactiek e.e
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 33.6
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piñera neemt de hoekschop. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ... Tudor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
David Arellano FC - Paseadores 0:1

9e minuut.
Falán passt de bal in één keer door. Piñera rent richting de bal. Piñera geeft een hoge lob. Celis bereikt de bal nog maar net als eerste. Celis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Piñera met een sublieme pass. Celis met een sublieme pass. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
David Arellano FC - Paseadores 0:2

18e minuut.
Utreras rent richting de bal. Neira is nu in balbezit. Vena onderschept slim de pass. Utreras is nu in balbezit. Utreras schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nachar passt de bal in één keer door. Falán is nu in balbezit. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
David Arellano FC - Paseadores 0:3

32e minuut.
Utreras passt de bal zonder na te denken. Daar is Falán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Acosta de bal. Acosta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jadue bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadue geeft de bal voor. Inworp. Gago met de inworp. Utreras geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Arellano FC 52%, Paseadores 48%.
David Arellano FC - Paseadores 0:3

52e minuut.
Klungelig pakt Llorente de bal. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Falán bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta onderschept slim de pass. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Tudor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marín heeft problemen om de bal te vangen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ... Tudor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

64e minuut.
Tudor probeert naar een medespeler te passen. Nachar kopt de bal weg. Celis rent richting de bal. Celis haalt uit met een fantastische trap. Tudor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
David Arellano FC - Paseadores 0:4

71e minuut.
Margas bereikt de bal nog maar net als eerste. Margas passt de bal zonder na te denken. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Tudor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
David Arellano FC - Paseadores 0:5

72e minuut.
Utreras is nu in balbezit. Celis verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neira. Neira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Arellano FC 63%, Paseadores 37%.
David Arellano FC - Paseadores 0:5