Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rancagua Fc Esmerald FC
442 Tactiek aaa1
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 40.7
zwak Schieten goed
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hormazábal niet meer kan verder spelen. Angosto komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Inworp. Basoalto met de inworp. Cachapoal bereikt de bal nog maar net als eerste. Martí verovert de bal door een tackle van achteren. Martí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kitsopoulos onderschept slim de pass. Lavanderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsopoulos onderschept slim de pass. Delmer rent richting de bal. Delmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Arduini verovert de bal door een tackle van achteren. Arduini passt de bal met de wreef. Astaburuaga speelt de bal door. Heffernan rent richting de bal. Heffernan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Lavanderos rent richting de bal. Arduini rent richting de bal. Arduini passt de bal zonder na te denken. Delmer is nu in balbezit. Delmer haalt uit met een fantastische trap. Angosto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kitsopoulos passt de bal met de wreef. Cachapoal is nu in balbezit. Cachapoal speelt de bal door. Delmer is nu in balbezit. Delmer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Angosto trapt de bal weg. Kitsopoulos kopt de bal weg. Delmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmer draait met de bal, schiet en ... Angosto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Esmerald FC 0:1

41e minuut.
Siromahov speelt de bal door. Delmer rent richting de bal. Delmer passt de bal in één keer door. Heffernan rent richting de bal. Heffernan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Morales is nu in balbezit. Heffernan onderschept slim de pass. Obreque maakt een afschuwelijke overtreding. Heffernan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Heffernan kan niet meer verder spelen. Giua komt het veld opgelopen. Arduini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Delmer rent richting de bal. Delmer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rancagua Fc 72%, Esmerald FC 28%.
Rancagua Fc - Esmerald FC 0:1

61e minuut.
Obreque bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreque passt de bal met de wreef. Arduini is nu in balbezit. Giua bereikt de bal nog maar net als eerste. Giua schiet op doel. Angosto bokst de bal weg.

63e minuut.
Arduini is nu in balbezit. Arduini geeft een hoge lob. Obreque heeft problemen om de bal te vangen. Giua bereikt de bal nog maar net als eerste. Giua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Esmerald FC 0:2

66e minuut.
Segri bereikt de bal nog maar net als eerste. Arduini onderschept slim de pass. Arduini passt de bal met de wreef. Giua bereikt de bal nog maar net als eerste. Giua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Astaburuaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Astaburuaga geeft een hoge lob. Kitsopoulos probeert naar een medespeler te passen. Delmer rent richting de bal. Delmer haalt uit met een fantastische trap. Angosto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Martí kopt de bal weg. Kitsopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsopoulos passt de bal zonder na te denken. Delmer is nu in balbezit. Delmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Obreque geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szympruch met een snelle inworp. Giua is nu in balbezit. Giua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lavanderos is nu in balbezit. Kitsopoulos is nu in balbezit. Kitsopoulos geeft een hoge lob. Giua bereikt de bal nog maar net als eerste. Giua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rancagua Fc 75%, Esmerald FC 25%.
Rancagua Fc - Esmerald FC 0:2