Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
universidad de chile BS KZD
Normal Tactiek PrimeraAC3
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 36.5
poor Schieten very good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Ormazábal probeert de bal met de borst te controleren. Błaś is nu in balbezit. Błaś probeert naar een medespeler te passen. D`Adda bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Adda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
D`Adda is nu in balbezit. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś speelt de bal door. Albulescu heeft problemen om de bal te vangen. Albulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
universidad de chile BS - KZD 0:1

10e minuut.
Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś geeft een lange en hoge pass. D`Adda bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Adda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Valech geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villagra met een snelle inworp. Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu schiet op doel. Lepe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ormazábal rent richting de bal. Błaś verovert de bal door een tackle van achteren. Błaś probeert naar een medespeler te passen. Albulescu is nu in balbezit. Albulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
universidad de chile BS - KZD 0:2

22e minuut.
Daar is Oroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błaś rent richting de bal. Błaś probeert naar een medespeler te passen. Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ormazábal is nu in balbezit. Návay verovert de bal door een tackle van achteren. Návay geeft een hoge lob. Albulescu rent richting de bal. Albulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Błaś probeert naar een medespeler te passen. D`Adda rent richting de bal. Valech rent richting de bal. D`Adda verovert de bal door een tackle van achteren. D`Adda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Návay geeft een hoge lob. Villagra is nu in balbezit. Daneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro rent richting de bal. Pizarro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: universidad de chile BS 68%, KZD 32%.
universidad de chile BS - KZD 0:2

70e minuut.
Návay probeert naar een medespeler te passen. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś speelt de bal door. D`Adda bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Adda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Albulescu rent richting de bal. Błaś is nu in balbezit. Błaś passt de bal zonder na te denken. D`Adda bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Adda schiet op doel. Lepe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Ocaranza rent richting de bal. Villagra verovert de bal door een tackle van achteren. Villagra geeft een hoge lob. D`Adda bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Adda haalt uit met een fantastische trap. Lepe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. D`Adda rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
universidad de chile BS - KZD 0:3

78e minuut.
Huinchamán verovert de bal door een tackle van achteren. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś geeft een hoge lob. D`Adda springt en kopt de bal. Lepe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
universidad de chile BS - KZD 0:4

82e minuut.
Ubeda rent richting de bal. Návay verovert de bal door een tackle van achteren. Návay passt de bal met de wreef. Albulescu rent richting de bal. Albulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ahumada geeft een lange en hoge pass. Albulescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Angosto de bal. D`Adda rent richting de bal. D`Adda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
universidad de chile BS - KZD 0:5

90e minuut.
Pardo kopt de bal weg. Muzzio heeft problemen om de bal te vangen. Huinchamán met een sublieme pass. Albulescu heeft problemen om de bal te vangen. Albulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: universidad de chile BS 63%, KZD 37%.
universidad de chile BS - KZD 0:5