Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garreros FC San_Marcos_de_Arica
Normal Tactiek T03-RiseMachines
43% Balbezit 57%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 37.6
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Martí is nu in balbezit. Martí haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Cáceres de bal. Canhão rent richting de bal. Canhão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Garreros FC - San_Marcos_de_Arica 0:1

4e minuut.
O`Higgins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rákóczi rent richting de bal. Rákóczi passt de bal zonder na te denken. Martí rent richting de bal. Martí schiet op doel. Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Garreros FC - San_Marcos_de_Arica 0:2

5e minuut.
Cáceres geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. O`Higgins met een snelle inworp. Canhão rent richting de bal. Canhão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lepe verovert de bal door een tackle van achteren. Canhão is nu in balbezit. Canhão passt de bal in één keer door. Martí is nu in balbezit. Martí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Lepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepe passt de bal in één keer door. Canhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lee trapt de bal weg. Quinteros kopt de bal weg. Canhão rent richting de bal. Canhão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Higgins probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Cáceres de bal onder controle te krijgen. Martí rent richting de bal. Martí draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yate zal de hoekschop nemen. Canhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Garreros FC - San_Marcos_de_Arica 0:3

15e minuut.
Acosta geeft een hoge lob. Rákóczi kopt de bal weg. Triviños heeft problemen om de bal te vangen. Canhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rákóczi passt de bal met de wreef. O`Higgins speelt de bal door. Canhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhão haalt uit met een fantastische trap. Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Garreros FC - San_Marcos_de_Arica 0:4

28e minuut.
Lee met een sublieme pass. Rákóczi kopt de bal weg. Klungelig pakt Cáceres de bal. Canhão rent richting de bal. Canhão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Garreros FC - San_Marcos_de_Arica 0:5

30e minuut.
Oviedo is nu in balbezit. Berg verovert de bal door een tackle van achteren. Berg speelt de bal door. Martí rent richting de bal. Martí haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
O`Higgins is nu in balbezit. O`Higgins passt de bal zonder na te denken. Canhão rent richting de bal. Canhão draait met de bal, schiet en ... Triviños probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Canhão rent richting de bal. Canhão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Peralta rent richting de bal. Oroz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oroz krijgt een gele kaart. Peralta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peralta met een snel genomen vrije trap. Martí rent richting de bal. Martí haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Yate verovert de bal door een tackle van achteren. Yate speelt de bal door. Daar is Canhão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canhão draait met de bal, schiet en ... Triviños probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. O`Higgins geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Martí bereikt de bal nog maar net als eerste. Martí haalt uit met een fantastische trap. Lee bokst de bal weg.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. O`Higgins met de inworp. Canhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhão draait met de bal, schiet en ... Acosta probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Martí is nu in balbezit. Martí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Garreros FC - San_Marcos_de_Arica 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garreros FC 87%, San_Marcos_de_Arica 13%.
Garreros FC - San_Marcos_de_Arica 0:6

47e minuut.
Klungelig pakt Martí de bal. Martí geeft een hoge lob. Acosta is nu in balbezit. Martí verovert de bal door een tackle van achteren. Martí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Garreros FC - San_Marcos_de_Arica 0:7

50e minuut.
Yate is nu in balbezit. Yate geeft de bal voor. Cáceres probeert de bal aan de voet te houden. Canhão rent richting de bal. Canhão haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Garreros FC - San_Marcos_de_Arica 0:8

52e minuut.
O`Higgins kopt de bal weg. Quinteros probeert naar een medespeler te passen. Triviños is nu in balbezit. Canhão verovert de bal door een tackle van achteren. Canhão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Yate bereikt de bal nog maar net als eerste. Yate passt de bal zonder na te denken. Daar is Canhão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martí rent richting de bal. Martí schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Garreros FC - San_Marcos_de_Arica 0:9

64e minuut.
Canhão onderschept slim de pass. Canhão passt de bal zonder na te denken. Daar is Triviños, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martí is nu in balbezit. Martí draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Candia rent richting de bal. Yate verovert de bal door een tackle van achteren. Yate passt de bal met de wreef. Canhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Garreros FC - San_Marcos_de_Arica 0:10

74e minuut.
O`Higgins verovert de bal door een tackle van achteren. O`Higgins met een sublieme pass. Canhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Garreros FC - San_Marcos_de_Arica 0:11

79e minuut.
Candia is nu in balbezit. Yate verovert de bal door een tackle van achteren. Yate probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Martí de bal. Martí schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Acosta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yate met de inworp. Martí rent richting de bal. Martí draait met de bal, schiet en ... Lee bokst de bal weg.

83e minuut.
Candia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berg met de inworp. Martí bereikt de bal nog maar net als eerste. Martí draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lepe rent richting de bal. Yate verovert de bal door een tackle van achteren. Yate passt de bal in één keer door. Martí is nu in balbezit. Martí schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Klungelig pakt Martí de bal. Yate is nu in balbezit. Yate passt de bal met de wreef. Martí rent richting de bal. Martí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Garreros FC - San_Marcos_de_Arica 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garreros FC 86%, San_Marcos_de_Arica 14%.
Garreros FC - San_Marcos_de_Arica 0:12