Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angeles FC Esparta
352 Tactiek INDOMABLE
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 44.4
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Veimann rent richting de bal. Veimann passt de bal met de wreef. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Izcue probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hurtado probeert naar een medespeler te passen. Umaña probeert naar een medespeler te passen. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel. Na een snelle pass probeert Espejo de bal onder controle te krijgen. Izcue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Keith bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaña onderschept slim de pass. Umaña passt de bal zonder na te denken. Benthuys rent richting de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Umaña geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schürmann kopt de bal weg. Pinochet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benthuys rent richting de bal. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Väärälehto geeft de bal voor. Klungelig pakt Espejo de bal. Benthuys rent richting de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Izcue maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angeles FC - Esparta 0:1

23e minuut.
Veimann met een sublieme pass. Väärälehto is nu in balbezit. Väärälehto passt de bal met de wreef. Daar is Benthuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benthuys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Feć met een sublieme pass. Daar is Benthuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veimann rent richting de bal. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angeles FC - Esparta 0:2

29e minuut.
Callejas rent richting de bal. Veimann onderschept slim de pass. Veimann speelt de bal door. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Doeltrap. Izcue trapt de bal weg van het doel. Veimann kopt de bal weg. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Veimann heeft problemen om de bal te vangen. Veimann passt de bal in één keer door. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Feć passt de bal in één keer door. Väärälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Väärälehto geeft de bal voor. Benthuys rent richting de bal. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Izcue met een harde bal richting middenveld. Daar is Umaña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umaña met een sublieme pass. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Feć onderschept slim de pass. Feć probeert naar een medespeler te passen. Väärälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Väärälehto draait met de bal, schiet en ... Izcue maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angeles FC - Esparta 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angeles FC 82%, Esparta 18%.
Angeles FC - Esparta 0:3

59e minuut.
Hurtado trapt de bal weg van het doel. Veimann probeert de bal met de borst te controleren. Veimann geeft een lange en hoge pass. Benthuys rent richting de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Väärälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Väärälehto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Väärälehto passt de bal zonder na te denken. Umaña is nu in balbezit. Umaña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angeles FC - Esparta 0:4

63e minuut.
Daar is Retamal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Veimann speelt de bal door. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. Izcue kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Feć met een snelle inworp. Väärälehto is nu in balbezit. Retamal probeert naar een medespeler te passen. Väärälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Väärälehto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schürmann trapt de bal weg van het doel. Umaña kopt de bal weg. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angeles FC - Esparta 0:5

70e minuut.
Feć probeert naar een medespeler te passen. López Blanco is nu in balbezit. López Blanco geeft de bal voor. Benthuys heeft problemen om de bal te vangen. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angeles FC - Esparta 0:6

71e minuut.
Väärälehto onderschept slim de pass. Väärälehto passt de bal in één keer door. Benthuys rent richting de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Izcue probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Angeles FC - Esparta 0:7

76e minuut.
López Blanco rent richting de bal. López Blanco geeft de bal voor. Väärälehto kopt de bal weg. Daar is Benthuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Väärälehto heeft problemen om de bal te vangen. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Izcue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schürmann heeft problemen om de bal te vangen. Väärälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Väärälehto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Schürmann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Väärälehto met een snelle inworp. Benthuys rent richting de bal. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. Izcue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Väärälehto met een snelle inworp. Veimann geeft de bal voor. Umaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaña haalt uit met een fantastische trap. Izcue maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angeles FC - Esparta 0:8

82e minuut.
Benthuys kopt de bal weg. Schürmann heeft problemen om de bal te vangen. Väärälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Väärälehto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angeles FC - Esparta 0:9

84e minuut.
Retamal is nu in balbezit. Väärälehto onderschept slim de pass. Väärälehto probeert naar een medespeler te passen. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Umaña de bal. Umaña probeert naar een medespeler te passen. Benthuys rent richting de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angeles FC - Esparta 0:10

90e minuut.
Callejas rent richting de bal. Veimann onderschept slim de pass. Veimann met een sublieme pass. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angeles FC 81%, Esparta 19%.
Angeles FC - Esparta 0:10