Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombs Away C.D PISCO ELQUI
Yunque532 Tactiek Ass
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 41.6
weak Schieten good
weak Passen solid
weak Verdedigen average


4e minuut.
Bencomo speelt de bal door. Carrizo rent richting de bal. Barontini rent richting de bal. Barontini geeft een hoge lob. Drljača springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Rochemback de bal. Rochemback passt de bal met de wreef. Drljača rent richting de bal. Drljača draait met de bal, schiet en ... Siletskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Parejro met een snelle inworp. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher passt de bal zonder na te denken. Drljača is nu in balbezit. Drljača haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Saa onderschept slim de pass. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi passt de bal zonder na te denken. Drljača is nu in balbezit. Drljača haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombs Away - C.D PISCO ELQUI 0:1

26e minuut.
Fisher met een snelle inworp. Bianchi probeert naar een medespeler te passen. Rochemback is nu in balbezit. Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača draait met de bal, schiet en ... Siletskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rochemback rent richting de bal. Rochemback haalt uit met een fantastische trap. Siletskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombs Away - C.D PISCO ELQUI 0:2

31e minuut.
Feito met een sublieme pass. Barontini rent richting de bal. Barontini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fisher de bal. Fisher geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Bianchi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rochemback de bal. Rochemback passt de bal in één keer door. Drljača rent richting de bal. Drljača draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Drljača, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drljača passt de bal met de wreef. Rochemback is nu in balbezit. Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cieślar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bianchi met een snelle inworp. Daar is Barontini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barontini geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombs Away 78%, C.D PISCO ELQUI 22%.
Bombs Away - C.D PISCO ELQUI 0:2

49e minuut.
Rochemback bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochemback draait met de bal, schiet en ... Cuevas probeert de bal aan de voet te houden. Drljača rent richting de bal. Drljača haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bianchi met een snelle inworp. Barontini is nu in balbezit. Barontini geeft een lange en hoge pass. Drljača springt en kopt de bal. Siletskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Rochemback rent richting de bal. Rochemback passt de bal in één keer door. Drljača rent richting de bal. Drljača draait met de bal, schiet en ... Bencomo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Barontini passt de bal zonder na te denken. Fisher speelt de bal door. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača onderschept slim de pass. Drljača schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Siletskiy met een harde bal richting middenveld. Barontini kopt de bal weg. Daar is Drljača, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drljača draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher passt de bal in één keer door. Cuevas rent richting de bal. Drljača verovert de bal door een tackle van achteren. Drljača haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombs Away 83%, C.D PISCO ELQUI 17%.
Bombs Away - C.D PISCO ELQUI 0:2