Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Hueso FC Araña Maquina Avalancha Original
Normal Tactiek Gatita Polaca 10
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 39.3
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Dheedene onderschept slim de pass. Dheedene geeft een lange en hoge pass. Bădiţă kopt de bal weg. Łuczywek is nu in balbezit. Łuczywek draait met de bal, schiet en ... Peralta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Hueso FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:1

5e minuut.
Eyzaguirre passt de bal zonder na te denken. Pyrzanowski geeft een lange en hoge pass. Bădiţă kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Łuczywek de bal onder controle te krijgen. Łuczywek draait met de bal, schiet en ... Peralta bokst de bal weg.

9e minuut.
Rendic controleert de bal met de borst. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă passt de bal zonder na te denken. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap. Peralta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Hueso FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:2

15e minuut.
Barosanu is nu in balbezit. Barosanu probeert naar een medespeler te passen. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek is nu in balbezit. Łuczywek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Ibáñez geeft een hoge lob. Ouadah geeft een hoge lob. Eyzaguirre heeft problemen om de bal te vangen. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Terlecki rent richting de bal. Terlecki geeft de bal voor. Bădiţă kopt de bal weg. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Hueso FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:3

28e minuut.
Kuroś rent richting de bal. Kuroś passt de bal in één keer door. Wielopolski probeert naar een medespeler te passen. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rendic rent richting de bal. Barosanu onderschept slim de pass. Barosanu met een sublieme pass. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Hueso FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:4

40e minuut.
Pyrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski geeft de bal voor. Bădiţă kopt de bal weg. Łuczywek rent richting de bal. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Hueso FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:5

44e minuut.
Łuczywek is nu in balbezit. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek rent richting de bal. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dheedene onderschept slim de pass. Dheedene geeft een hoge lob. Łuczywek is nu in balbezit. Łuczywek schiet op doel. Peralta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Hueso FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Hueso FC 75%, Araña Maquina Avalancha Original 25%.
Al Hueso FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:6

46e minuut.
Ibáñez is nu in balbezit. Pyrzanowski onderschept slim de pass. Pyrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Łuczywek is nu in balbezit. Łuczywek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Wielopolski geeft een lange en hoge pass. Daar is Quinteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintuqueo is nu in balbezit. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Terlecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarro met de inworp. Daar is Ibáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibáñez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barosanu passt de bal zonder na te denken. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Hueso FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:7

58e minuut.
Ibáñez met een sublieme pass. Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez met een sublieme pass. Łuczywek is nu in balbezit. Łuczywek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Wielopolski rent richting de bal. Wielopolski probeert naar een medespeler te passen. Łuczywek is nu in balbezit. Łuczywek draait met de bal, schiet en ... Peralta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Hueso FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:8

68e minuut.
Quintuqueo geeft een hoge lob. Wielopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielopolski speelt de bal door. Klungelig pakt Łuczywek de bal. Łuczywek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Hueso FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:9

71e minuut.
Ibáñez rent richting de bal. Barosanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ibáñez raakt geblesseerd tijdens het duel. Duarte met een snel genomen vrije trap. Ouadah rent richting de bal. Ouadah geeft een lange en hoge pass. Barosanu heeft problemen om de bal te vangen. Barosanu geeft een lange en hoge pass. Peralta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Hueso FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:10

75e minuut.
Wielopolski geeft de bal voor. Quintuqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek onderschept slim de pass. Łuczywek schiet op doel. Peralta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Hueso FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:11

75e minuut.
Ibáñez speelt de bal door. Klungelig pakt Sánchez de bal. Bădiţă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bădiţă krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouadah verovert de bal door een tackle van achteren. Ouadah geeft een hoge lob. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wielopolski zal de hoekschop nemen. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias geeft een lange en hoge pass. Terlecki geeft de bal voor. Łuczywek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Quintuqueo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wielopolski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łuczywek is nu in balbezit. Łuczywek schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Wielopolski rent richting de bal. Wielopolski heeft problemen om de bal te vangen. Wielopolski met een sublieme pass. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek schiet op doel. Peralta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Hueso FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Hueso FC 75%, Araña Maquina Avalancha Original 25%.
Al Hueso FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:12