Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
somos pocos Albo&Negro F.C
Normal Tactiek 433
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
6 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 51.9
waardeloos Schieten uitmuntend
zwak Passen solide
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Covarrubias bereikt de bal nog maar net als eerste. Covarrubias geeft een lange en hoge pass. Klauss rent richting de bal. Klauss geeft een lange en hoge pass. Hermosilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Fariña bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Albo&Negro F.C 0:1

3e minuut.
Barriga rent richting de bal. Altazar verovert de bal door een tackle van achteren. Altazar passt de bal in één keer door. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klauss geeft een lange en hoge pass. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla passt de bal zonder na te denken. Altazar rent richting de bal. Altazar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Albo&Negro F.C 0:2

10e minuut.
Serrano speelt de bal door. Mackenna rent richting de bal. Met opzet legt Campos zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Campos naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Rejón rent richting de bal. Simonetti verovert de bal door een tackle van achteren. Simonetti geeft een hoge lob. Altazar kan de bal niet met de borst controleren. Altazar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Barriga passt de bal met de wreef. Mackenna rent richting de bal. Mackenna passt de bal met de wreef. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klauss probeert naar een medespeler te passen. Hermosilla kan de bal niet met de borst controleren. Hermosilla passt de bal zonder na te denken. Altazar heeft problemen om de bal te vangen. Altazar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Weber geeft een lange en hoge pass. Riesco is nu in balbezit. Velasco begaat een overtreding. Riesco wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Anderson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gatica komt het veld opgelopen. Riesco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Neruda heeft problemen om de bal te vangen. Mackenna is nu in balbezit. Mackenna haalt uit met een fantastische trap. Encina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Albo&Negro F.C 1:2

28e minuut.
Simonetti rent richting de bal. Simonetti geeft de bal voor. Daar is Altazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altazar haalt uit met een fantastische trap. Fariña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Albo&Negro F.C 1:3

30e minuut.
Klauss is nu in balbezit. Klauss passt de bal zonder na te denken. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla draait met de bal, schiet en ... Fariña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Albo&Negro F.C 1:4

33e minuut.
Covarrubias rent richting de bal. Flández is nu in balbezit. Flández passt de bal in één keer door. Gatica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Barriga kan de bal niet met de borst controleren. Barriga met een sublieme pass. Covarrubias rent richting de bal. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Altazar passt de bal met de wreef. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla passt de bal zonder na te denken. Simonetti rent richting de bal. Simonetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Albo&Negro F.C 1:5

42e minuut.
Weber geeft een hoge lob. Altazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Altazar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hermosilla de bal. Hermosilla draait met de bal, schiet en ... Fariña bokst de bal weg.

44e minuut.
Covarrubias rent richting de bal. Covarrubias speelt de bal door. Klauss rent richting de bal. Klauss geeft een hoge lob. Hermosilla springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klauss raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vallejos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: somos pocos 66%, Albo&Negro F.C 34%.
somos pocos - Albo&Negro F.C 1:5

46e minuut.
Altazar passt de bal zonder na te denken. Simonetti rent richting de bal. Simonetti speelt de bal door. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Albo&Negro F.C 1:6

47e minuut.
Flández passt de bal zonder na te denken. Altazar is nu in balbezit. Altazar probeert naar een medespeler te passen. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Klungelig pakt Mackenna de bal. Neruda verovert de bal door een tackle van achteren. Neruda passt de bal zonder na te denken. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Astaburuaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Altazar verovert de bal door een tackle van achteren. Altazar geeft een hoge lob. Simonetti geeft een hoge lob. Hermosilla springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Covarrubias verovert de bal door een tackle van achteren. Simonetti probeert naar een medespeler te passen. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Covarrubias probeert naar een medespeler te passen. Simonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonetti geeft de bal voor. Altazar rent richting de bal. Altazar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Covarrubias is nu in balbezit. Covarrubias speelt de bal door. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap. Fariña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Albo&Negro F.C 1:7

63e minuut.
Hermosilla is nu in balbezit. Simonetti speelt de bal door. Altazar rent richting de bal. Altazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Albo&Negro F.C 1:8

64e minuut.
Altazar rent richting de bal. Altazar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hermosilla de bal. Hermosilla schiet op doel. Barón probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Albo&Negro F.C 1:9

67e minuut.
Astaburuaga rent richting de bal. Altazar rent richting de bal. Altazar met een sublieme pass. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Juglar is nu in balbezit. Vallejos onderschept slim de pass. Vallejos passt de bal in één keer door. Covarrubias is nu in balbezit. Covarrubias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Velasco de bal. Vallejos is nu in balbezit. Vallejos speelt de bal door. Simonetti is nu in balbezit. Simonetti schiet op doel. Fariña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vallejos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hermosilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Albo&Negro F.C 1:10

70e minuut.
Hermosilla is nu in balbezit. Altazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Altazar haalt uit met een fantastische trap. Barón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fariña probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Fariña probeert naar een medespeler te passen. Vallejos kopt de bal weg. Daar is Hermosilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Albo&Negro F.C 1:11

73e minuut.
Barriga geeft de bal voor. Inworp. Vallejos met de inworp. Simonetti rent richting de bal. Simonetti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Fariña trapt de bal weg. Vallejos speelt de bal door. Daar is Covarrubias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flández is nu in balbezit. Flández haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gatica is nu in balbezit. Gatica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Albo&Negro F.C 2:11

79e minuut.
Covarrubias passt de bal met de wreef. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla passt de bal in één keer door. Simonetti rent richting de bal. Simonetti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Albo&Negro F.C 2:12

80e minuut.
Daar is Flández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altazar rent richting de bal. Altazar passt de bal in één keer door. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Albo&Negro F.C 2:13

83e minuut.
Simonetti is nu in balbezit. Simonetti met een sublieme pass. Vallejos probeert naar een medespeler te passen. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Albo&Negro F.C 2:14

84e minuut.
Flández met een sublieme pass. Klungelig pakt Gatica de bal. Simonetti is nu in balbezit. Simonetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Simonetti speelt de bal door. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla passt de bal in één keer door. Altazar rent richting de bal. Altazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Albo&Negro F.C 2:15

89e minuut.
Barón heeft problemen om de bal te vangen. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla passt de bal met de wreef. Simonetti heeft problemen om de bal te vangen. Simonetti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Barón probeert de bal met de borst te controleren. Fariña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: somos pocos 81%, Albo&Negro F.C 19%.
somos pocos - Albo&Negro F.C 2:15