Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coquimbo fc Los Ángeles Dodgers
Normal Tactiek Lakers New W
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.2 gemiddelde waardering 44.1
zwak Schieten goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Aquino passt de bal met de wreef. Shaogong rent richting de bal. Shaogong probeert naar een medespeler te passen. Çanakkaleliler rent richting de bal. Çanakkaleliler haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Kubů verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Viel zal de hoekschop nemen. Viera maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

9e minuut.
Bórquez verovert de bal door een tackle van achteren. Bórquez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Çanakkaleliler de bal. Çanakkaleliler draait met de bal, schiet en ... Jáuregui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coquimbo fc - Los Ángeles Dodgers 0:1

10e minuut.
Gala speelt de bal door. Viera heeft problemen om de bal te vangen. Çanakkaleliler verovert de bal door een tackle van achteren. Rybka is nu in balbezit. Rybka haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jáuregui probeert naar een medespeler te passen. Pineda kopt de bal weg. Bórquez kan de bal niet met de borst controleren. Bórquez geeft een hoge lob. Rybka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Varşavschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gala rent richting de bal. Varşavschi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varşavschi krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pineda passt de bal met de wreef. Shaogong geeft een hoge lob. Çanakkaleliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkaleliler draait met de bal, schiet en ... Jáuregui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coquimbo fc - Los Ángeles Dodgers 0:2

20e minuut.
Shaogong is nu in balbezit. Shaogong geeft een hoge lob. Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coquimbo fc - Los Ángeles Dodgers 0:3

22e minuut.
Pineda speelt de bal door. Çanakkaleliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán rent richting de bal. Çanakkaleliler onderschept slim de pass. Çanakkaleliler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Shaogong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaogong geeft de bal voor. Klungelig pakt Rybka de bal. Çanakkaleliler is nu in balbezit. Çanakkaleliler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coquimbo fc - Los Ángeles Dodgers 0:4

38e minuut.
Bórquez geeft een hoge lob. Rybka kopt de bal weg. Shaogong is nu in balbezit. Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coquimbo fc - Los Ángeles Dodgers 0:5

42e minuut.
Inworp. Bórquez met de inworp. Shaogong geeft een hoge lob. Rybka is nu in balbezit. Rybka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Bórquez de bal. Bórquez geeft de bal voor. Viel heeft problemen om de bal te vangen. Pineda onderschept slim de pass. Pineda geeft een lange en hoge pass. Jáuregui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çanakkaleliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkaleliler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coquimbo fc 82%, Los Ángeles Dodgers 18%.
Coquimbo fc - Los Ángeles Dodgers 0:5

47e minuut.
Varşavschi onderschept slim de pass. Varşavschi geeft een lange en hoge pass. Aquino is nu in balbezit. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda geeft een hoge lob. Jáuregui bokst de bal weg. Rybka rent richting de bal. Rybka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coquimbo fc - Los Ángeles Dodgers 0:6

49e minuut.
Sagredo passt de bal zonder na te denken. Huentemilla is nu in balbezit. Huentemilla speelt de bal door. Rybka rent richting de bal. Rybka schiet op doel. Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çanakkaleliler rent richting de bal. Çanakkaleliler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coquimbo fc - Los Ángeles Dodgers 0:7

51e minuut.
Çanakkaleliler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Viel de bal. Shaogong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaogong geeft een lange en hoge pass. Çanakkaleliler maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pineda kan de bal niet met de borst controleren. Pineda speelt de bal door. Shaogong rent richting de bal. Shaogong geeft de bal voor. Rybka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coquimbo fc - Los Ángeles Dodgers 0:8

57e minuut.
Sagredo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Huentemilla de bal. Câmara is nu in balbezit. Câmara passt de bal met de wreef. Çanakkaleliler bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Aquino rent richting de bal. Aquino geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Varşavschi de bal onder controle te krijgen. Gala rent richting de bal. Gala schiet op doel. Mesman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Coquimbo fc - Los Ángeles Dodgers 1:8

69e minuut.
Taşgın onderschept slim de pass. Taşgın geeft een hoge lob. Rybka kopt de bal weg. Shaogong rent richting de bal. Shaogong passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gala rent richting de bal. Câmara verovert de bal door een tackle van achteren. Câmara geeft een hoge lob. Shaogong kopt de bal weg. Rybka kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rybka rent richting de bal. Rybka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coquimbo fc - Los Ángeles Dodgers 1:9

75e minuut.
Khacheridi komt het veld opgelopen. Uyttersprot komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda passt de bal met de wreef. Khacheridi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khacheridi schiet op doel. Jáuregui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Coquimbo fc - Los Ángeles Dodgers 1:10

90e minuut.
Riesco onderschept slim de pass. Shaogong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaogong passt de bal zonder na te denken. Daar is Uyttersprot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uyttersprot draait met de bal, schiet en ... Jáuregui bokst de bal weg. Shaogong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaogong geeft een hoge lob. Khacheridi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jáuregui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coquimbo fc 70%, Los Ángeles Dodgers 30%.
Coquimbo fc - Los Ángeles Dodgers 1:10