Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Alto Muro SGLC
352 Tactiek 442a
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 44.5
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Becker met een sublieme pass. Passalacqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Passalacqua geeft de bal voor. Daar is Becker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - SGLC 0:1

6e minuut.
Orrego passt de bal in één keer door. Fresno is nu in balbezit. Becker rent richting de bal. Becker schiet op doel. Fuenzalida werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Passalacqua is nu in balbezit. Passalacqua geeft een lange en hoge pass. Orrego kopt de bal weg. Klungelig pakt Jacoszek de bal. Jacoszek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Sandoval onderschept slim de pass. Sandoval speelt de bal door. Becker rent richting de bal. Becker haalt uit met een fantastische trap. Fuenzalida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - SGLC 0:2

16e minuut.
Orrego speelt de bal door. Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Becker is nu in balbezit. Becker draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - SGLC 0:3

20e minuut.
Passalacqua geeft een hoge lob. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval geeft de bal voor. Becker is nu in balbezit. Becker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - SGLC 0:4

23e minuut.
Valentín met een sublieme pass. Klungelig pakt Zelenogorski de bal. Zelenogorski met een sublieme pass. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker draait met de bal, schiet en ... Paal! Mutis heeft problemen om de bal te vangen. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Alamos geeft een hoge lob. Becker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sandoval speelt de bal door. Becker is nu in balbezit. Becker schiet op doel. Fuenzalida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Jacoszek is nu in balbezit. Becker rent richting de bal. Becker haalt uit met een fantastische trap. Fuenzalida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - SGLC 0:5

31e minuut.
Orrego onderschept slim de pass. Orrego geeft de bal voor. Jacoszek kopt de bal weg. Becker rent richting de bal. Becker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - SGLC 0:6

33e minuut.
Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Mutis is nu in balbezit. Jacoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Jacoszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - SGLC 0:7

35e minuut.
Becker geeft de bal voor. Jacoszek kopt de bal weg. Fresno rent richting de bal. Becker rent richting de bal. Becker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - SGLC 0:8

36e minuut.
Morillo is nu in balbezit. Morillo passt de bal in één keer door. Daar is Mosquera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sandoval neemt de hoekschop. Jacoszek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - SGLC 0:9

40e minuut.
Sandoval met een sublieme pass. Becker rent richting de bal. Fresno is nu in balbezit. Becker verovert de bal door een tackle van achteren. Becker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - SGLC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Alto Muro 83%, SGLC 17%.
Real Alto Muro - SGLC 0:10

48e minuut.
Sandoval is nu in balbezit. Sandoval geeft een hoge lob. Passalacqua kopt de bal weg. Becker is nu in balbezit. Becker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Fuenzalida trapt de bal weg. Sandoval kopt de bal weg. Becker rent richting de bal. Becker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - SGLC 0:11

54e minuut.
Daar is Fresno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becker verovert de bal door een tackle van achteren. Becker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jacoszek de bal. Jacoszek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Sandoval speelt de bal door. Valle rent richting de bal. Passalacqua speelt de bal door. Valle rent richting de bal. Valle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Fresno is nu in balbezit. Fresno geeft de bal voor. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - SGLC 0:12

63e minuut.
Yantani heeft problemen om de bal te vangen. Becker is nu in balbezit. Alamos is nu in balbezit. Becker verovert de bal door een tackle van achteren. Becker haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Valle probeert naar een medespeler te passen. Jacoszek rent richting de bal. Passalacqua met een sublieme pass. Jacoszek heeft problemen om de bal te vangen. Jacoszek schiet op doel. Fuenzalida bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - SGLC 0:13

69e minuut.
Yantani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacišin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacišin geeft een lange en hoge pass. Becker heeft problemen om de bal te vangen. Becker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Fuenzalida trapt de bal weg. Klungelig pakt Orrego de bal. Orrego passt de bal met de wreef. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek haalt uit met een fantastische trap. Fuenzalida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Sandoval passt de bal met de wreef. Becker rent richting de bal. Fresno rent richting de bal. Becker onderschept slim de pass. Becker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Jacoszek heeft problemen om de bal te vangen. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle speelt de bal door. Becker rent richting de bal. Becker haalt uit met een fantastische trap. Fuenzalida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Becker raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vera komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Zelenogorski onderschept slim de pass. Valle rent richting de bal. Valle passt de bal in één keer door. Vera is nu in balbezit. Vera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jacoszek passt de bal met de wreef. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval passt de bal zonder na te denken. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fuenzalida maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Passalacqua kan de bal niet met de borst controleren. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera draait met de bal, schiet en ... Fuenzalida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - SGLC 0:14

88e minuut.
Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Bacišin is nu in balbezit. Bacišin geeft de bal voor. Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Orrego passt de bal in één keer door. Valle rent richting de bal. Valle met een sublieme pass. Daar is Vera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vera haalt uit met een fantastische trap. Fuenzalida bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Alto Muro 77%, SGLC 23%.
Real Alto Muro - SGLC 0:14