Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messianikos F.C. Provincial Ranco
Normal Tactiek Entrenamiento
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24 gemiddelde waardering 40.3
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen solide
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barroso de bal. Mazino rent richting de bal. Mazino draait met de bal, schiet en ... Gaete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts schiet op doel. Gaete maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Inworp. Woan met een snelle inworp. Haussmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazino onderschept slim de pass. Mazino geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Messianikos F.C. - Provincial Ranco 0:1

8e minuut.
Errázuriz onderschept slim de pass. Errázuriz speelt de bal door. Woan rent richting de bal. Woan geeft de bal voor. Aarts maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts draait met de bal, schiet en ... Gaete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messianikos F.C. - Provincial Ranco 0:2

11e minuut.
van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado onderschept slim de pass. Delgado met een sublieme pass. Aarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts schiet op doel. Gaete bokst de bal weg.

13e minuut.
van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele probeert naar een medespeler te passen. Barroso rent richting de bal. Mazino onderschept slim de pass. Mazino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Noguera is nu in balbezit. Woan verovert de bal door een tackle van achteren. Woan passt de bal zonder na te denken. Aarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Errázuriz rent richting de bal. Errázuriz speelt de bal door. Woan speelt de bal door. Mazino rent richting de bal. Mazino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mena is nu in balbezit. Mena passt de bal met de wreef. Barroso rent richting de bal. Aarts verovert de bal door een tackle van achteren. Aarts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mazino passt de bal met de wreef. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts verovert de bal door een tackle van achteren. Aarts draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barroso de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mena zal de hoekschop nemen. Aarts maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messianikos F.C. - Provincial Ranco 0:3

31e minuut.
Woan is nu in balbezit. Woan met een sublieme pass. Aarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazino rent richting de bal. Mazino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Aarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazino passt de bal zonder na te denken. Aarts rent richting de bal. Aarts haalt uit met een fantastische trap. Gaete bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Messianikos F.C. - Provincial Ranco 0:4

34e minuut.
van de Kasteele verovert de bal door een tackle van achteren. van de Kasteele passt de bal zonder na te denken. Mazino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barroso de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Woan bereikt de bal nog maar net als eerste. Woan geeft de bal voor. Barroso heeft problemen om de bal te vangen. Aarts rent richting de bal. Aarts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Messianikos F.C. - Provincial Ranco 0:5

38e minuut.
Klungelig pakt Noguera de bal. Aarts rent richting de bal. Aarts passt de bal met de wreef. Mazino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazino schiet op doel. Paal! Mazino rent richting de bal. Mazino draait met de bal, schiet en ... Aarts probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Noguera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woan met een snelle inworp. Mazino probeert de bal met de borst te controleren. Mazino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Messianikos F.C. - Provincial Ranco 0:6

45e minuut.
Aarts geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Aarts de bal onder controle te krijgen. van de Kasteele rent richting de bal. Aarts rent richting de bal. Aarts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messianikos F.C. 76%, Provincial Ranco 24%.
Messianikos F.C. - Provincial Ranco 0:6

48e minuut.
Klungelig pakt Woan de bal. Woan passt de bal in één keer door. Mazino rent richting de bal. Mazino passt de bal zonder na te denken. Aarts is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Woan probeert naar een medespeler te passen. Mazino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mena passt de bal zonder na te denken. Daar is Sande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aarts rent richting de bal. Aarts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Messianikos F.C. - Provincial Ranco 0:7

53e minuut.
Muzzio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Villaseñor de bal. Aarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mena probeert naar een medespeler te passen. Aarts rent richting de bal. Aarts passt de bal met de wreef. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele draait met de bal, schiet en ... Gaete bokst de bal weg.

62e minuut.
Ghimişli rent richting de bal. Woan is nu in balbezit. Woan passt de bal zonder na te denken. Mazino is nu in balbezit. Mazino schiet op doel. Gaete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aarts rent richting de bal. Aarts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rentería rent richting de bal. Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Mena probeert naar een medespeler te passen. Aarts rent richting de bal. Aarts schiet op doel. Gaete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mazino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Mena is nu in balbezit. Mena passt de bal in één keer door. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts is nu in balbezit. Aarts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mazino haalt uit met een fantastische trap. Barroso probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Woan zal de hoekschop nemen. Aarts maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Obojski kopt de bal weg. Mena is nu in balbezit. Mena passt de bal zonder na te denken. Aarts rent richting de bal. Aarts haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Barroso de bal. Aarts rent richting de bal. Aarts draait met de bal, schiet en ... Gaete werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Delgado rent richting de bal. Woan onderschept slim de pass. Mazino is nu in balbezit. Aarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Messianikos F.C. - Provincial Ranco 0:8

80e minuut.
Villaseñor probeert naar een medespeler te passen. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van de Kasteele roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. van de Kasteele kan niet meer verder spelen. Delgado komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Woan onderschept slim de pass. Woan probeert naar een medespeler te passen. Mazino rent richting de bal. Mazino draait met de bal, schiet en ... Gaete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Messianikos F.C. - Provincial Ranco 0:9

83e minuut.
Mazino passt de bal in één keer door. Mena rent richting de bal. Mena speelt de bal door. Aarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messianikos F.C. - Provincial Ranco 0:10

86e minuut.
Noguera rent richting de bal. Mena onderschept slim de pass. Mena met een sublieme pass. Aarts rent richting de bal. Aarts schiet op doel. Gaete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messianikos F.C. - Provincial Ranco 0:11

86e minuut.
Villaseñor rent richting de bal. Villaseñor passt de bal met de wreef. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Aarts is nu in balbezit. Aarts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Aarts is nu in balbezit. Mazino is nu in balbezit. Mazino passt de bal met de wreef. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Mena met een sublieme pass. Woan probeert naar een medespeler te passen. Aarts heeft problemen om de bal te vangen. Aarts draait met de bal, schiet en ... Gaete bokst de bal weg. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Gaete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messianikos F.C. - Provincial Ranco 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messianikos F.C. 81%, Provincial Ranco 19%.
Messianikos F.C. - Provincial Ranco 0:12