Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRUT4LP0W3R Bento Ribeiro
352 Tactiek IVIVII
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
2 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 44.2
weak Schieten excellent
poor Passen solid
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Bachmann onderschept slim de pass. Nachar rent richting de bal. Bachmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bachmann moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bachmann schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Nachar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Przymorski met een snel genomen vrije trap. Degas krijgt zijn hoofd ertegen. Mella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - Bento Ribeiro 0:1

7e minuut.
Degas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachar is nu in balbezit. Nachar speelt de bal door. Przymorski rent richting de bal. Przymorski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pereda met een sublieme pass. Nachar speelt de bal door. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski draait met de bal, schiet en ... Mella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - Bento Ribeiro 0:2

16e minuut.
MacInally probeert naar een medespeler te passen. Arzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachar begaat een overtreding. Nachar krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Urro passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Nachar de bal onder controle te krijgen. Debesa rent richting de bal. Degas onderschept slim de pass. Degas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Fritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roofe onderschept slim de pass. Roofe passt de bal in één keer door. Degas bereikt de bal nog maar net als eerste. Degas draait met de bal, schiet en ... Mella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Przymorski rent richting de bal. Przymorski haalt uit met een fantastische trap. Mella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
MacInally neemt de hoekschop. Przymorski kopt de bal weg. Degas is nu in balbezit. Degas draait met de bal, schiet en ... Llancán probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - Bento Ribeiro 0:3

21e minuut.
Degas verovert de bal door een tackle van achteren. Degas geeft een hoge lob. Fritis rent richting de bal. Przymorski verovert de bal door een tackle van achteren. Przymorski schiet op doel. Mella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Degas is nu in balbezit. Degas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - Bento Ribeiro 0:4

25e minuut.
Nachar speelt de bal door. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski speelt de bal door. Degas rent richting de bal. Degas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - Bento Ribeiro 0:5

26e minuut.
Feliú heeft problemen om de bal te vangen. Przymorski onderschept slim de pass. Przymorski heeft problemen om de bal te vangen. Przymorski haalt uit met een fantastische trap. Mella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - Bento Ribeiro 0:6

28e minuut.
Przymorski passt de bal met de wreef. Debesa is nu in balbezit. Degas verovert de bal door een tackle van achteren. Degas schiet op doel. Mella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Schäfer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fritis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feliú is nu in balbezit. Feliú schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda speelt de bal door. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Degas is nu in balbezit. Degas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Arzola rent richting de bal. Pereda verovert de bal door een tackle van achteren. Pereda geeft de bal voor. Degas bereikt de bal nog maar net als eerste. Degas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Feliú bereikt de bal nog maar net als eerste. Urro verovert de bal door een tackle van achteren. Urro geeft een lange en hoge pass. Degas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - Bento Ribeiro 0:7

38e minuut.
Llancán rent richting de bal. Llancán geeft de bal voor. Przymorski kopt de bal weg. Degas is nu in balbezit. Degas geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Mella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pereda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Degas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - Bento Ribeiro 0:8

41e minuut.
Roofe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInally rent richting de bal. MacInally passt de bal met de wreef. Przymorski rent richting de bal. Przymorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - Bento Ribeiro 0:9

43e minuut.
Przymorski passt de bal in één keer door. Degas controleert de bal met de borst. Degas speelt de bal door. Przymorski rent richting de bal. Przymorski draait met de bal, schiet en ... Mella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
MacInally met een snelle inworp. Roofe geeft de bal voor. Degas heeft problemen om de bal te vangen. Degas draait met de bal, schiet en ... Mella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - Bento Ribeiro 0:10

44e minuut.
Feliú passt de bal in één keer door. Arzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzola passt de bal in één keer door. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRUT4LP0W3R 83%, Bento Ribeiro 17%.
BRUT4LP0W3R - Bento Ribeiro 0:10

48e minuut.
Nachar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachar met een sublieme pass. Llancán is nu in balbezit. Degas verovert de bal door een tackle van achteren. Degas haalt uit met een fantastische trap. Mella bokst de bal weg. Klungelig pakt Przymorski de bal. Przymorski schiet op doel. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Mella trapt de bal weg. Nachar geeft de bal voor. Degas rent richting de bal. Degas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Arzola controleert de bal met de borst. Degas is nu in balbezit. Degas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Llancán probeert naar een medespeler te passen. Nachar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachar passt de bal zonder na te denken. Przymorski rent richting de bal. Przymorski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - Bento Ribeiro 0:11

55e minuut.
Tudela komt het veld opgelopen. Ciepielewski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Przymorski is nu in balbezit. Urro heeft problemen om de bal te vangen. Urro passt de bal met de wreef. Daar is Ciepielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ... Mella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Roofe bereikt de bal nog maar net als eerste. Roofe speelt de bal door. Przymorski rent richting de bal. Przymorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - Bento Ribeiro 0:12

63e minuut.
Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski passt de bal zonder na te denken. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski schiet op doel. Mella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - Bento Ribeiro 0:13

64e minuut.
Kunstmann komt het veld opgelopen. Galvez komt het veld opgelopen. Fritis komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Coxa passt de bal met de wreef. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda passt de bal met de wreef. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski draait met de bal, schiet en ... Mella bokst de bal weg. Ciepielewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - Bento Ribeiro 0:14

70e minuut.
Ciepielewski met een sublieme pass. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski passt de bal met de wreef. Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Urro bereikt de bal nog maar net als eerste. Urro passt de bal in één keer door. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. MacInally bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInally geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kunstmann met een sublieme pass. Daar is Urro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urro met een sublieme pass. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - Bento Ribeiro 0:15

79e minuut.
MacInally probeert naar een medespeler te passen. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski probeert naar een medespeler te passen. Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Urro speelt de bal door. Mella probeert naar een medespeler te passen. Urro speelt de bal door. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
MacInally geeft een hoge lob. Urro kopt de bal weg. Daar is Przymorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przymorski geeft een lange en hoge pass. Ciepielewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - Bento Ribeiro 0:16

85e minuut.
Urro rent richting de bal. Urro passt de bal zonder na te denken. Llancán is nu in balbezit. Ciepielewski onderschept slim de pass. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella met een sublieme pass. Kunstmann kopt de bal weg. Ciepielewski heeft problemen om de bal te vangen. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRUT4LP0W3R 86%, Bento Ribeiro 14%.
BRUT4LP0W3R - Bento Ribeiro 0:16