Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RAPTOR FC Barrabases FC
442 Tactiek patriota
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 45.5
average Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Milligan kopt de bal weg. Rozumek rent richting de bal. Rozumek passt de bal in één keer door. Günde rent richting de bal. Günde draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

5e minuut.
Monsálvez geeft de bal voor. Mansilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Verdugo probeert naar een medespeler te passen. Rozumek kopt de bal weg. Günde rent richting de bal. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Arcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Retamal is nu in balbezit. Arcos probeert naar een medespeler te passen. Günde bereikt de bal nog maar net als eerste. Günde haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Arcos met een snelle inworp. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Günde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Günde krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Milligan onderschept slim de pass. Milligan geeft een lange en hoge pass. Monsálvez kopt de bal weg. Günde is nu in balbezit. Günde schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Arcos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozumek is nu in balbezit. Rozumek geeft een hoge lob. Daar is Monsálvez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Arcos rent richting de bal. Arcos geeft een lange en hoge pass. Daar is Oviedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cahill rent richting de bal. Cahill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kieliszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozumek heeft problemen om de bal te vangen. Rozumek met een sublieme pass. Cahill rent richting de bal. Cahill haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Verdugo met een harde bal richting middenveld. Kieliszek kan de bal niet met de borst controleren. Kieliszek draait met de bal, schiet en ... Verdugo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - Barrabases FC 0:1

32e minuut.
Devliegher is nu in balbezit. Devliegher geeft een hoge lob. Rozumek speelt de bal door. Günde rent richting de bal. Günde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Arcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozumek probeert naar een medespeler te passen. Günde rent richting de bal. Günde haalt uit met een fantastische trap. Verdugo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - Barrabases FC 0:2

38e minuut.
Rozumek probeert naar een medespeler te passen. Cahill rent richting de bal. Cahill passt de bal in één keer door. Kieliszek rent richting de bal. Kieliszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Verdugo trapt de bal weg. Günde bereikt de bal nog maar net als eerste. Günde geeft de bal voor. Kieliszek is nu in balbezit. Kieliszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Giraldo is nu in balbezit. Pajuharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo begaat een overtreding. Giraldo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTOR FC 81%, Barrabases FC 19%.
RAPTOR FC - Barrabases FC 0:2

47e minuut.
Rozumek verovert de bal door een tackle van achteren. Rozumek geeft de bal voor. Günde bereikt de bal nog maar net als eerste. Günde haalt uit met een fantastische trap. Verdugo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - Barrabases FC 0:3

48e minuut.
Campos onderschept slim de pass. Rozumek onderschept slim de pass. Rozumek probeert naar een medespeler te passen. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill haalt uit met een fantastische trap. Verdugo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - Barrabases FC 0:4

50e minuut.
Doeltrap. Monsálvez trapt de bal weg van het doel. Ojeda kopt de bal weg. Klungelig pakt Cahill de bal. Cahill haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Daar is Günde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Günde geeft een lange en hoge pass. Kieliszek is nu in balbezit. Cahill is nu in balbezit. Cahill draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - Barrabases FC 0:5

54e minuut.
Cahill is nu in balbezit. Rozumek heeft problemen om de bal te vangen. Rozumek speelt de bal door. Günde heeft problemen om de bal te vangen. Günde haalt uit met een fantastische trap. Verdugo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - Barrabases FC 0:6

55e minuut.
Campos probeert de bal aan de voet te houden. Rozumek is nu in balbezit. Rozumek passt de bal zonder na te denken. Günde is nu in balbezit. Günde draait met de bal, schiet en ... Verdugo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Cahill passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Kieliszek de bal onder controle te krijgen. Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozumek geeft een hoge lob. Cahill krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda speelt de bal door. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Devliegher de bal. Devliegher geeft een hoge lob. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill haalt uit met een fantastische trap. Verdugo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - Barrabases FC 0:7

65e minuut.
Günde verovert de bal door een tackle van achteren. Rozumek is nu in balbezit. Rozumek probeert naar een medespeler te passen. Günde rent richting de bal. Günde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kieliszek kan de bal niet met de borst controleren. Montaldo rent richting de bal. Kieliszek onderschept slim de pass. Kieliszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - Barrabases FC 0:8

67e minuut.
Ojeda kopt de bal weg. Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozumek met een sublieme pass. Klungelig pakt Günde de bal. Günde haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - Barrabases FC 0:9

68e minuut.
Kieliszek probeert naar een medespeler te passen. Arcos heeft problemen om de bal te vangen. Arcos probeert naar een medespeler te passen. Cahill rent richting de bal. Cahill draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - Barrabases FC 0:10

70e minuut.
Klungelig pakt Günde de bal. Cahill is nu in balbezit. Rozumek probeert naar een medespeler te passen. Kieliszek rent richting de bal. Kieliszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Verdugo met een harde bal richting middenveld. Rozumek rent richting de bal. Rozumek speelt de bal door. Cahill is nu in balbezit. Cahill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ojeda zal de hoekschop nemen. Arcos kan de bal niet met de borst controleren. Rozumek met een sublieme pass. Günde rent richting de bal. Günde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - Barrabases FC 0:11

74e minuut.
Giraldo speelt de bal door. Achondo is nu in balbezit. Günde verovert de bal door een tackle van achteren. Günde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - Barrabases FC 0:12

81e minuut.
Günde draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oviedo de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ojeda neemt de hoekschop. Günde maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - Barrabases FC 0:13

83e minuut.
Klungelig pakt Oviedo de bal. Cahill rent richting de bal. Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill rent richting de bal. Cahill draait met de bal, schiet en ... Paal! Kieliszek heeft problemen om de bal te vangen. Kieliszek passt de bal met de wreef. Cahill is nu in balbezit. Cahill haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozumek probeert naar een medespeler te passen. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Kieliszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - Barrabases FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTOR FC 88%, Barrabases FC 12%.
RAPTOR FC - Barrabases FC 0:14