Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Solo Futbol CDA Baquedano 1991
442 Tactiek Caro Kan
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
24.9 gemiddelde waardering 55.1
zwak Schieten formidabel
slecht Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Bayrak rent richting de bal. Padilla rent richting de bal. Sordet verovert de bal door een tackle van achteren. Sordet geeft de bal voor. Guðjónsson springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Campino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Materzok verovert de bal door een tackle van achteren. Materzok geeft een hoge lob. Camiroaga probeert de bal met de borst te controleren. Yollu is nu in balbezit. Yollu draait met de bal, schiet en ... Campino bokst de bal weg. Bayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - CDA Baquedano 1991 0:1

6e minuut.
Materzok passt de bal zonder na te denken. Véliz is nu in balbezit. Ondrůšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondrůšek geeft de bal voor. Guðjónsson springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Yollu rent richting de bal. Yollu met een sublieme pass. Guðjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðjónsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - CDA Baquedano 1991 0:2

11e minuut.
Sordet rent richting de bal. Sordet geeft de bal voor. Guðjónsson heeft problemen om de bal te vangen. Guðjónsson schiet op doel. Campino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - CDA Baquedano 1991 0:3

12e minuut.
Bayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrak passt de bal zonder na te denken. Guðjónsson rent richting de bal. Guðjónsson schiet op doel. Campino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - CDA Baquedano 1991 0:4

14e minuut.
Ripeño geeft de bal voor. Materzok is nu in balbezit. Materzok geeft de bal voor. Guðjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðjónsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - CDA Baquedano 1991 0:5

17e minuut.
Materzok is nu in balbezit. Materzok geeft een lange en hoge pass. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðjónsson schiet op doel. Campino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - CDA Baquedano 1991 0:6

21e minuut.
Ondrůšek kopt de bal weg. Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Materzok passt de bal zonder na te denken. Sordet geeft een lange en hoge pass. Guðjónsson springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ondrůšek onderschept slim de pass. Ondrůšek speelt de bal door. Guðjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðjónsson haalt uit met een fantastische trap. Campino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - CDA Baquedano 1991 0:7

26e minuut.
Krukowiecki probeert naar een medespeler te passen. Ondrůšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondrůšek geeft een hoge lob. Guðjónsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huerta met een snelle inworp. Materzok speelt de bal door. Guðjónsson rent richting de bal. Guðjónsson draait met de bal, schiet en ... Campino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Campino trapt de bal weg. Ondrůšek met een sublieme pass. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - CDA Baquedano 1991 0:8

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yollu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ondrůšek geeft een hoge lob. Guðjónsson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - CDA Baquedano 1991 0:9

38e minuut.
Sordet passt de bal in één keer door. Yollu rent richting de bal. Yollu speelt de bal door. Guðjónsson rent richting de bal. Guðjónsson schiet op doel. Campino bokst de bal weg.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sordet met een snelle inworp. Bayrak geeft een hoge lob. Guðjónsson springt en kopt de bal. Campino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - CDA Baquedano 1991 0:10

42e minuut.
Daar is Paillaqueo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guðjónsson onderschept slim de pass. Guðjónsson passt de bal met de wreef. Bayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordet verovert de bal door een tackle van achteren. Sordet speelt de bal door. Guðjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðjónsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - CDA Baquedano 1991 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solo Futbol 82%, CDA Baquedano 1991 18%.
Solo Futbol - CDA Baquedano 1991 0:11

53e minuut.
Ondrůšek passt de bal zonder na te denken. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðjónsson onderschept slim de pass. Guðjónsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Materzok verovert de bal door een tackle van achteren. Materzok geeft de bal voor. Bayrak rent richting de bal. Klungelig pakt Bayrak de bal. Bayrak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Camiroaga geeft een lange en hoge pass. Hana rent richting de bal. Hana passt de bal in één keer door. Daar is Bayrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayrak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Yollu rent richting de bal. Yollu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cox de bal. Bayrak is nu in balbezit. Bayrak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Camiroaga geeft de bal voor. Klungelig pakt Saba de bal. Száva geeft de bal voor. Bayrak krijgt zijn hoofd ertegen. Campino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - CDA Baquedano 1991 0:12

71e minuut.
Krukowiecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Guðjónsson de bal. Cox rent richting de bal. Guðjónsson onderschept slim de pass. Guðjónsson draait met de bal, schiet en ... Campino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yollu zal de hoekschop nemen. Sordet geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Jiménez de bal onder controle te krijgen. Speri geeft een hoge lob. Bayrak is nu in balbezit. Bayrak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - CDA Baquedano 1991 0:13

76e minuut.
Ondrůšek rent richting de bal. Ondrůšek probeert naar een medespeler te passen. Bayrak is nu in balbezit. Bayrak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - CDA Baquedano 1991 0:14

80e minuut.
Krukowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Krukowiecki probeert naar een medespeler te passen. Materzok speelt de bal door. Bayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Campino trapt de bal weg. Sordet kopt de bal weg. Bayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - CDA Baquedano 1991 0:15

88e minuut.
Ondrůšek rent richting de bal. Ondrůšek met een sublieme pass. Guðjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrak draait met de bal, schiet en ... Campino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yollu neemt de hoekschop. Cox heeft problemen om de bal te vangen. Bayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sordet kopt de bal weg. Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordet speelt de bal door. Guðjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðjónsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - CDA Baquedano 1991 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solo Futbol 75%, CDA Baquedano 1991 25%.
Solo Futbol - CDA Baquedano 1991 0:16