Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Conti Unido Los Macanas Fc
Normal Tactiek Baxcalibur
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 40.3
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Egaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Egaña passt de bal zonder na te denken. Beltrán is nu in balbezit. Colum bereikt de bal nog maar net als eerste. Colum schiet op doel. Echazu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Chengying met een sublieme pass. Křemenáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Křemenáč probeert naar een medespeler te passen. Žigurski is nu in balbezit. Žigurski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Conti Unido - Los Macanas Fc 0:1

10e minuut.
Beltrán is nu in balbezit. González Martín verovert de bal door een tackle van achteren. González Martín geeft een lange en hoge pass. Colum rent richting de bal. Colum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Egaña kopt de bal weg. Colum is nu in balbezit. Cienfuegos is nu in balbezit. Colum verovert de bal door een tackle van achteren. Colum draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Žigurski is nu in balbezit. Žigurski schiet op doel. Echazu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conti Unido - Los Macanas Fc 0:2

18e minuut.
Egaña rent richting de bal. Molineros onderschept slim de pass. Molineros probeert naar een medespeler te passen. Colum is nu in balbezit. Colum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Conti Unido - Los Macanas Fc 0:3

21e minuut.
Colum onderschept slim de pass. Colum speelt de bal door. Daar is Žigurski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žigurski haalt uit met een fantastische trap. Echazu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Molineros bereikt de bal nog maar net als eerste. Molineros passt de bal met de wreef. González Martín met een sublieme pass. Colum rent richting de bal. Colum haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Cimbru geeft de bal voor. Žigurski kopt de bal weg. Žigurski rent richting de bal. Colum bereikt de bal nog maar net als eerste. Colum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Echazu met een harde bal richting middenveld. González Martín kopt de bal weg. Klungelig pakt Colum de bal. Colum schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Conti Unido - Los Macanas Fc 0:4

33e minuut.
Echazu speelt de bal door. Křemenáč met een sublieme pass. González Martín speelt de bal door. Daar is Colum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colum schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Astengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Křemenáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Křemenáč geeft de bal voor. Colum bereikt de bal nog maar net als eerste. Colum schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Křemenáč passt de bal met de wreef. Colum is nu in balbezit. Cid is nu in balbezit. Colum onderschept slim de pass. Colum schiet op doel. Echazu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Echazu probeert naar een medespeler te passen. González Martín kopt de bal weg. Colum bereikt de bal nog maar net als eerste. Colum haalt uit met een fantastische trap. Prats probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conti Unido 79%, Los Macanas Fc 21%.
Conti Unido - Los Macanas Fc 0:4

49e minuut.
González Martín is nu in balbezit. González Martín passt de bal zonder na te denken. Colum is nu in balbezit. Colum schiet op doel. Echazu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Žigurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigurski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Conti Unido - Los Macanas Fc 0:5

55e minuut.
Astengo rent richting de bal. González Martín onderschept slim de pass. González Martín speelt de bal door. Colum rent richting de bal. Colum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cid probeert de bal met de borst te controleren. Žigurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigurski passt de bal met de wreef. Colum bereikt de bal nog maar net als eerste. Colum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González Martín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colum is nu in balbezit. Colum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Conti Unido - Los Macanas Fc 0:6

66e minuut.
Carreño speelt de bal door. Molineros bereikt de bal nog maar net als eerste. Molineros passt de bal zonder na te denken. Colum bereikt de bal nog maar net als eerste. Colum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Prats raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ceredero komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bachmann met de inworp. Cienfuegos heeft problemen om de bal te vangen. Žigurski probeert naar een medespeler te passen. Colum rent richting de bal. Colum haalt uit met een fantastische trap. Echazu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conti Unido - Los Macanas Fc 0:7

71e minuut.
Cid geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González Martín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Křemenáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Křemenáč geeft een lange en hoge pass. Echazu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Žigurski schiet op doel. Inworp. Insulza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colum bereikt de bal nog maar net als eerste. Colum haalt uit met een fantastische trap. Echazu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Křemenáč kopt de bal weg. Astengo is nu in balbezit. González Martín onderschept slim de pass. Colum rent richting de bal. Colum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
González Martín is nu in balbezit. González Martín passt de bal in één keer door. Molineros speelt de bal door. Colum bereikt de bal nog maar net als eerste. Colum haalt uit met een fantastische trap. Echazu bokst de bal weg.

86e minuut.
Cid geeft een lange en hoge pass. Egaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Egaña passt de bal in één keer door. Žigurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigurski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conti Unido 77%, Los Macanas Fc 23%.
Conti Unido - Los Macanas Fc 0:7