Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colo-Colo GB Congratia
Normal Tactiek 202212
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.9 gemiddelde waardering 48.5
matig Schieten uitstekend
zwak Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nielsen met een harde bal richting middenveld. Palyanitsa kopt de bal weg. Prata is nu in balbezit. Prata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo-Colo GB - Congratia 0:1

7e minuut.
Gromada verovert de bal door een tackle van achteren. Manso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gromada raakt geblesseerd tijdens het duel. Gromada neemt de penalty, wat een uithaal! Mendia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo-Colo GB - Congratia 0:2

8e minuut.
Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Palyanitsa de bal. Palyanitsa speelt de bal door. Ruffier rent richting de bal. Ruffier probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mendia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aleixo kopt de bal weg. Palyanitsa rent richting de bal. Palyanitsa geeft de bal voor. Gromada springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mans is nu in balbezit. Ruffier rent richting de bal. Ruffier passt de bal zonder na te denken. Gromada is nu in balbezit. Gromada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Palyanitsa geeft een hoge lob. Gromada kopt de bal weg. Prata heeft problemen om de bal te vangen. Prata schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Roldán kan de bal niet met de borst controleren. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada passt de bal in één keer door. Prata rent richting de bal. Prata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gromada rent richting de bal. Gromada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Prata de bal. Prata schiet op doel. Mendia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo-Colo GB - Congratia 0:3

26e minuut.
Hidalgo is nu in balbezit. Dióssy onderschept slim de pass. Dióssy passt de bal met de wreef. Gromada is nu in balbezit. Gromada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo-Colo GB - Congratia 0:4

28e minuut.
Manso heeft problemen om de bal te vangen. Ruffier is nu in balbezit. Ruffier geeft een lange en hoge pass. Prata rent richting de bal. Prata haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mendia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo-Colo GB - Congratia 0:5

30e minuut.
Daar is Ruffier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roldán is nu in balbezit. Ruffier verovert de bal door een tackle van achteren. Ruffier geeft een hoge lob. Prata krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ruffier verovert de bal door een tackle van achteren. Ruffier geeft een lange en hoge pass. Prata kopt de bal weg. Gromada is nu in balbezit. Gromada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Prata geeft de bal voor. Ruffier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffier speelt de bal door. Gromada is nu in balbezit. Gromada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo-Colo GB - Congratia 0:6

41e minuut.
Daar is Prata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromada rent richting de bal. Manso is nu in balbezit. Prata rent richting de bal. Prata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa met een sublieme pass. Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nielsen de bal onder controle te krijgen. Mendia bokst de bal weg.

44e minuut.
Ruffier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffier geeft de bal voor. Prata heeft problemen om de bal te vangen. Prata haalt uit met een fantastische trap. Mendia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo-Colo GB - Congratia 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colo-Colo GB 84%, Congratia 16%.
Colo-Colo GB - Congratia 0:7

47e minuut.
Gromada draait met de bal, schiet en ... Mendia met een sublieme pass. Palyanitsa kopt de bal weg. Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Nielsen geeft een lange en hoge pass. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa geeft een lange en hoge pass. Gromada is nu in balbezit. Gromada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo-Colo GB - Congratia 0:8

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Nielsen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Palyanitsa zal de hoekschop nemen. Gromada springt en kopt de bal. Mendia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo-Colo GB - Congratia 0:9

53e minuut.
Palyanitsa passt de bal zonder na te denken. Madoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Madoń geeft een lange en hoge pass. Gromada is nu in balbezit. Gromada geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prata controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mendia neemt vlug de vrije trap. Palyanitsa kopt de bal weg. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada draait met de bal, schiet en ... Prata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mendia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manso rent richting de bal. Prata verovert de bal door een tackle van achteren. Prata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo-Colo GB - Congratia 0:10

56e minuut.
Elizondo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mans de bal. Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada rent richting de bal. Gromada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa verovert de bal door een tackle van achteren. Palyanitsa geeft de bal voor. Prata krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manso trapt de bal weg. Palyanitsa kopt de bal weg. Prata is nu in balbezit. Prata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Mendia trapt de bal weg van het doel. Ruffier kopt de bal weg. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo-Colo GB - Congratia 0:11

59e minuut.
Daar is Elizondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata verovert de bal door een tackle van achteren. Gromada rent richting de bal. Gromada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vutev passt de bal zonder na te denken. Ruffier rent richting de bal. Ruffier passt de bal met de wreef. Prata rent richting de bal. Prata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo-Colo GB - Congratia 0:12

69e minuut.
Ruffier met een snelle inworp. Aleixo is nu in balbezit. Aleixo passt de bal zonder na te denken. Gromada rent richting de bal. Gromada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo-Colo GB - Congratia 0:13

79e minuut.
Inworp. Ruffier met de inworp. Aleixo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleixo geeft een hoge lob. Prata krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Palyanitsa rent richting de bal. Prata rent richting de bal. Palyanitsa rent richting de bal. Prata rent richting de bal. Palyanitsa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gromada is nu in balbezit. Gromada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colo-Colo GB - Congratia 0:14

83e minuut.
Mans passt de bal zonder na te denken. Ruffier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffier probeert naar een medespeler te passen. Prata is nu in balbezit. Prata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Palyanitsa geeft een hoge lob. Mendia probeert naar een medespeler te passen. Ruffier kopt de bal weg. Gromada rent richting de bal. Gromada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inworp. Palyanitsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aleixo heeft problemen om de bal te vangen. Aleixo geeft een lange en hoge pass. Gromada krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata probeert naar een medespeler te passen. Gromada is nu in balbezit. Gromada schiet op doel. Mendia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo-Colo GB - Congratia 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colo-Colo GB 85%, Congratia 15%.
Colo-Colo GB - Congratia 0:15