Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club deportivo Fernández Vial Alianza Austral
Normal Tactiek 5131pv
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen good


10e minuut.
Pantazescu is nu in balbezit. Mäkirinta is nu in balbezit. Mäkirinta passt de bal in één keer door. Durán rent richting de bal. Durán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castellón heeft problemen om de bal te vangen. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo Fernández Vial - Alianza Austral 0:1

11e minuut.
Ortakçı passt de bal in één keer door. Pir`janovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pir`janovich passt de bal met de wreef. Mäkirinta is nu in balbezit. Mäkirinta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mäkirinta is nu in balbezit. Mäkirinta passt de bal met de wreef. Castellón heeft problemen om de bal te vangen. Mäkirinta rent richting de bal. Mäkirinta draait met de bal, schiet en ... Fuentes bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pir`janovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl met een sublieme pass. Mäkirinta is nu in balbezit. Mäkirinta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pantazescu is nu in balbezit. Pantazescu schiet op doel. Fuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo Fernández Vial - Alianza Austral 0:2

20e minuut.
Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mäkirinta de bal. Mäkirinta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo Fernández Vial - Alianza Austral 0:3

24e minuut.
Huaiquilaf onderschept slim de pass. Huaiquilaf speelt de bal door. Samohejl probeert naar een medespeler te passen. Pantazescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mäkirinta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Samohejl kopt de bal weg. Klungelig pakt Granic de bal. Mäkirinta is nu in balbezit. Mäkirinta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jaimes passt de bal in één keer door. Mäkirinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkirinta passt de bal zonder na te denken. Daar is Durán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Mäkirinta rent richting de bal. Mäkirinta geeft de bal voor. Castellón heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pantazescu neemt de hoekschop. Fuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Pir`janovich is nu in balbezit. Pir`janovich passt de bal met de wreef. Oravia rent richting de bal. Mäkirinta onderschept slim de pass. Mäkirinta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Durán met een sublieme pass. Pir`janovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pir`janovich passt de bal in één keer door. Mäkirinta rent richting de bal. Mäkirinta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo Fernández Vial - Alianza Austral 0:4

42e minuut.
Pantazescu probeert naar een medespeler te passen. Mäkirinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravia speelt de bal door. Mäkirinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkirinta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pantazescu met een sublieme pass. Fuentes speelt de bal door. Samohejl rent richting de bal. Samohejl speelt de bal door. Mäkirinta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo Fernández Vial - Alianza Austral 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo Fernández Vial 81%, Alianza Austral 19%.
club deportivo Fernández Vial - Alianza Austral 0:5

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labarca komt het veld opgelopen. Renna komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca geeft een hoge lob. Pantazescu rent richting de bal. Pantazescu draait met de bal, schiet en ... Fuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo Fernández Vial - Alianza Austral 0:6

51e minuut.
Pir`janovich rent richting de bal. Pir`janovich geeft een hoge lob. Klungelig pakt Castellón de bal. Renna rent richting de bal. Renna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Jaimes passt de bal met de wreef. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pantazescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo Fernández Vial - Alianza Austral 0:7

60e minuut.
Samohejl geeft een hoge lob. Segri speelt de bal door. Pantazescu rent richting de bal. Labarca rent richting de bal. Labarca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo Fernández Vial - Alianza Austral 0:8

64e minuut.
Pantazescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazescu geeft een hoge lob. Castellón heeft problemen om de bal te vangen. Renna rent richting de bal. Renna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo Fernández Vial - Alianza Austral 0:9

68e minuut.
Ortakçı heeft problemen om de bal te vangen. Samohejl is nu in balbezit. Samohejl met een sublieme pass. Renna is nu in balbezit. Renna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pantazescu heeft problemen om de bal te vangen. Pantazescu probeert naar een medespeler te passen. Renna rent richting de bal. Renna draait met de bal, schiet en ... Fuentes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo Fernández Vial - Alianza Austral 0:10

78e minuut.
Segri geeft de bal voor. Labarca kopt de bal weg. Renna is nu in balbezit. Renna haalt uit met een fantastische trap. Fuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo Fernández Vial - Alianza Austral 0:11

80e minuut.
Castellón rent richting de bal. Renna verovert de bal door een tackle van achteren. Oravia is nu in balbezit. Renna onderschept slim de pass. Renna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Labarca speelt de bal door. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna onderschept slim de pass. Renna haalt uit met een fantastische trap. Fuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo Fernández Vial - Alianza Austral 0:12

88e minuut.
Segri rent richting de bal. Pir`janovich onderschept slim de pass. Pir`janovich probeert naar een medespeler te passen. Renna bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Manterota bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl verovert de bal door een tackle van achteren. Granic is nu in balbezit. Samohejl onderschept slim de pass. Labarca geeft een hoge lob. Fuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo Fernández Vial 75%, Alianza Austral 25%.
club deportivo Fernández Vial - Alianza Austral 0:12