Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club de Deportes San Martín Deportes ValdiviA
Normal Tactiek ataque
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 46.6
slecht Schieten formidabel
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Guyot geeft een hoge lob. Pasierb heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guyot. Guyot krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace onderschept slim de pass. Wallace passt de bal zonder na te denken. Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes San Martín - Deportes ValdiviA 0:1

9e minuut.
Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu passt de bal in één keer door. Wallace rent richting de bal. Wallace draait met de bal, schiet en ... Beltrán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes San Martín - Deportes ValdiviA 0:2

17e minuut.
Aveni kopt de bal weg. Klungelig pakt Canales de bal. Guyot rent richting de bal. Wallace verovert de bal door een tackle van achteren. Wallace schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Teleki rent richting de bal. Teleki probeert naar een medespeler te passen. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace haalt uit met een fantastische trap. Beltrán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes San Martín - Deportes ValdiviA 0:3

21e minuut.
Daar is Pasierb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasierb probeert naar een medespeler te passen. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace haalt uit met een fantastische trap. Beltrán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes San Martín - Deportes ValdiviA 0:4

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aveni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wallace is nu in balbezit. Wallace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes San Martín - Deportes ValdiviA 0:5

25e minuut.
Briceño heeft problemen om de bal te vangen. Pasierb verovert de bal door een tackle van achteren. Pasierb passt de bal met de wreef. Wallace rent richting de bal. Wallace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes San Martín - Deportes ValdiviA 0:6

26e minuut.
Briceño speelt de bal door. Soto is nu in balbezit. Soto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wallace de bal. Wallace draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Aveni geeft de bal voor. Vîlcu rent richting de bal. Canales schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Canales krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Villaseñor bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Vîlcu speelt de bal door. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace draait met de bal, schiet en ... Beltrán bokst de bal weg.

38e minuut.
Aveni passt de bal zonder na te denken. Bertin rent richting de bal. Teleki onderschept slim de pass. Wallace is nu in balbezit. Wallace draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Wallace de bal. Wallace haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pasierb probeert naar een medespeler te passen. Guyot speelt de bal door. Briceño rent richting de bal. Nalewkowicz rent richting de bal. Nalewkowicz haalt uit met een fantastische trap. Beltrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Wallace is nu in balbezit. Llorente begaat een overtreding. Wallace is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aveni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wallace krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes San Martín - Deportes ValdiviA 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Deportes San Martín 78%, Deportes ValdiviA 22%.
Club de Deportes San Martín - Deportes ValdiviA 0:7

48e minuut.
Aveni is nu in balbezit. Guyot verovert de bal door een tackle van achteren. Guyot probeert naar een medespeler te passen. Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wallace is nu in balbezit. Wallace schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes San Martín - Deportes ValdiviA 0:8

52e minuut.
Teleki geeft een hoge lob. Bertin heeft problemen om de bal te vangen. Wallace rent richting de bal. Wallace schiet op doel. Beltrán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes San Martín - Deportes ValdiviA 0:9

54e minuut.
Klungelig pakt Wallace de bal. Wallace passt de bal zonder na te denken. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu schiet op doel. Beltrán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Nalewkowicz met een snelle inworp. Pasierb rent richting de bal. Pasierb probeert naar een medespeler te passen. Wallace rent richting de bal. Wallace draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Völker speelt de bal door. Aveni geeft een hoge lob. Bertin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace onderschept slim de pass. Wallace haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Klungelig pakt Llorente de bal. Beltrán speelt de bal door. Nalewkowicz kopt de bal weg. Wallace kan de bal niet met de borst controleren. Wallace schiet op doel. Beltrán bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes San Martín - Deportes ValdiviA 0:10

76e minuut.
Vîlcu geeft de bal voor. Wallace heeft problemen om de bal te vangen. Llorente is nu in balbezit. Wallace onderschept slim de pass. Wallace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Guyot speelt de bal door. Pasierb is nu in balbezit. Pasierb passt de bal in één keer door. Wallace is nu in balbezit. Wallace haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Beltrán trapt de bal weg. Pasierb kopt de bal weg. Wallace is nu in balbezit. Wallace draait met de bal, schiet en ... Beltrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Aveni geeft een lange en hoge pass. Bertin rent richting de bal. Teleki is nu in balbezit. Teleki haalt uit met een fantastische trap. Beltrán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes San Martín - Deportes ValdiviA 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Deportes San Martín 77%, Deportes ValdiviA 23%.
Club de Deportes San Martín - Deportes ValdiviA 0:11