Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
santiasko fc Club de Deportes Vallenar
343 Tactiek =Law=
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 58.5
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Kandris rent richting de bal. Kandris passt de bal in één keer door. Roverano speelt de bal door. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. Grez bokst de bal weg.

3e minuut.
Roverano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Raith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raith passt de bal met de wreef. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Bórquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandris verovert de bal door een tackle van achteren. Kandris speelt de bal door. Raith bereikt de bal nog maar net als eerste. Raith schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Club de Deportes Vallenar 0:1

5e minuut.
Caviedes probeert naar een medespeler te passen. Quiroga speelt de bal door. Isami heeft problemen om de bal te vangen. Moldovan rent richting de bal. Moldovan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Club de Deportes Vallenar 0:2

7e minuut.
Raith rent richting de bal. Raith passt de bal in één keer door. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Club de Deportes Vallenar 0:3

9e minuut.
Roco heeft problemen om de bal te vangen. Roco geeft een lange en hoge pass. Raith met een sublieme pass. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Club de Deportes Vallenar 0:4

13e minuut.
Kandris is nu in balbezit. Kandris geeft een lange en hoge pass. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan draait met de bal, schiet en ... Grez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Club de Deportes Vallenar 0:5

19e minuut.
Roverano is nu in balbezit. Roverano passt de bal met de wreef. Moldovan rent richting de bal. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. Grez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Club de Deportes Vallenar 0:6

24e minuut.
Kraljević rent richting de bal. Kraljević geeft de bal voor. Klungelig pakt Lizama de bal. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Roverano geeft een hoge lob. Moldovan kopt de bal weg. Raith rent richting de bal. Raith geeft een lange en hoge pass. Moldovan springt en kopt de bal. Paal!

26e minuut.
Šariský met een sublieme pass. Kandris rent richting de bal. Kandris geeft een hoge lob. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Huentemilla is nu in balbezit. Roverano verovert de bal door een tackle van achteren. Roverano passt de bal zonder na te denken. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Lizama geeft de bal voor. Kraljević heeft problemen om de bal te vangen. Kraljević met een sublieme pass. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kraljević probeert de bal aan de voet te houden. Raith rent richting de bal. Raith passt de bal zonder na te denken. Moldovan rent richting de bal. Moldovan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Club de Deportes Vallenar 0:7

41e minuut.
Raith heeft problemen om de bal te vangen. Raith geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Azurmendy de bal onder controle te krijgen. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. Grez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Raith bereikt de bal nog maar net als eerste. Raith passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lizama de bal. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. Grez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Azurmendy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raith met een snelle inworp. Moldovan rent richting de bal. Moldovan schiet op doel. Grez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kraljević kopt de bal weg. Klungelig pakt Azat de bal. Azat geeft de bal voor. Moldovan kan de bal niet met de borst controleren. Moldovan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Logiudice met een sublieme pass. Azat met een sublieme pass. Raith met een sublieme pass. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan draait met de bal, schiet en ... Grez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santiasko fc 77%, Club de Deportes Vallenar 23%.
santiasko fc - Club de Deportes Vallenar 0:7

47e minuut.
Azat met een sublieme pass. Klungelig pakt Roverano de bal. Roverano speelt de bal door. Moldovan rent richting de bal. Moldovan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Grez probeert naar een medespeler te passen. Azat speelt de bal door. Roverano rent richting de bal. Roverano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Club de Deportes Vallenar 0:8

50e minuut.
Huentemilla passt de bal zonder na te denken. Azat is nu in balbezit. Azat probeert naar een medespeler te passen. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kandris rent richting de bal. Kandris met een sublieme pass. Roverano bereikt de bal nog maar net als eerste. Roverano geeft een lange en hoge pass. Azat springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Grez met een harde bal richting middenveld. Azat kopt de bal weg. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Club de Deportes Vallenar 0:9

56e minuut.
Bórquez probeert naar een medespeler te passen. Caviedes heeft problemen om de bal te vangen. Moldovan rent richting de bal. Moldovan schiet op doel. Grez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Teterko is nu in balbezit. Teterko probeert naar een medespeler te passen. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan draait met de bal, schiet en ... Grez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Club de Deportes Vallenar 0:10

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Roverano de bal onder controle te krijgen. Moldovan is nu in balbezit. Villablanca begaat een overtreding. Villablanca krijgt een gele kaart. Moldovan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kraljević met een snel genomen vrije trap. Moldovan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Club de Deportes Vallenar 0:11

74e minuut.
Kraljević onderschept slim de pass. Kraljević geeft de bal voor. Roverano speelt de bal door. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lizama met een sublieme pass. Kraljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraljević probeert naar een medespeler te passen. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. Grez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Azurmendy trapt de bal weg van het doel. Kandris kopt de bal weg. Daar is Isami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. Grez bokst de bal weg. Azat bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Roco passt de bal in één keer door. Roverano speelt de bal door. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan draait met de bal, schiet en ... Grez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Club de Deportes Vallenar 0:12

81e minuut.
Kraljević kopt de bal weg. Roverano bereikt de bal nog maar net als eerste. Roverano probeert naar een medespeler te passen. Moldovan rent richting de bal. Moldovan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Roco geeft een lange en hoge pass. Kandris bereikt de bal nog maar net als eerste. Huentemilla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Huentemilla krijgt een gele kaart. Kandris raakt geblesseerd tijdens het duel. Kandris zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. Grez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roverano neemt de hoekschop. Azat krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kraljević is nu in balbezit. Kraljević passt de bal met de wreef. Raith geeft een hoge lob. Moldovan krijgt zijn hoofd ertegen. Grez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Club de Deportes Vallenar 0:13

88e minuut.
Kraljević verovert de bal door een tackle van achteren. Raith bereikt de bal nog maar net als eerste. Raith geeft de bal voor. Moldovan rent richting de bal. Moldovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Club de Deportes Vallenar 0:14

90e minuut.
Moldovan rent richting de bal. Moldovan speelt de bal door. Roverano bereikt de bal nog maar net als eerste. Roverano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Club de Deportes Vallenar 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santiasko fc 82%, Club de Deportes Vallenar 18%.
santiasko fc - Club de Deportes Vallenar 0:15