Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 23:29
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: Bord FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2892
Bord FC Osorno Atlético
442 Tactiek 433
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 42.5
slecht Schieten goed
zwak Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Llorente is nu in balbezit. Llorente geeft een hoge lob. Daar is Labarca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Guarda is nu in balbezit. De la Guarda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De la Guarda verovert de bal door een tackle van achteren. Llorente rent richting de bal. De la Guarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Granic is nu in balbezit. Granic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Lleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Granic onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dabrowski. Dabrowski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Llorente probeert naar een medespeler te passen. Alister is nu in balbezit. Alister probeert naar een medespeler te passen. De la Guarda is nu in balbezit. De la Guarda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Alister geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dabrowski de bal. Garros speelt de bal door. Klungelig pakt Granic de bal. Granic haalt uit met een fantastische trap. Herrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Garros onderschept slim de pass. Garros passt de bal zonder na te denken. Alister met een sublieme pass. De la Guarda rent richting de bal. De la Guarda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Lepe is nu in balbezit. Lepe geeft een lange en hoge pass. De la Guarda heeft problemen om de bal te vangen. Granic rent richting de bal. Granic schiet op doel. Herrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Alister onderschept slim de pass. Llorente is nu in balbezit. Llorente speelt de bal door. Granic rent richting de bal. Granic draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bord FC 86%, Osorno Atlético 14%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bord FC - Osorno Atlético 0:0

46e minuut.
Granic is nu in balbezit. De la Guarda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cornejo. Cornejo krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Garros is nu in balbezit. Garros geeft een lange en hoge pass. Montero probeert naar een medespeler te passen. Daar is De la Guarda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Guarda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Llorente met een sublieme pass. Granic bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Guarda bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Guarda draait met de bal, schiet en ... Herrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bord FC - Osorno Atlético 0:1

61e minuut.
Alister speelt de bal door. Klungelig pakt Labarca de bal. Llorente probeert naar een medespeler te passen. De la Guarda bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Guarda haalt uit met een fantastische trap. Herrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Lemus passt de bal zonder na te denken. De la Guarda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garros geeft een lange en hoge pass. De la Guarda is nu in balbezit. De la Guarda haalt uit met een fantastische trap. Herrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Martinchev passt de bal in één keer door. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Alister verovert de bal door een tackle van achteren. Alister schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Alister rent richting de bal. Alister passt de bal in één keer door. Garros speelt de bal door. De la Guarda is nu in balbezit. De la Guarda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bord FC - Osorno Atlético 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bord FC 81%, Osorno Atlético 19%.
Bord FC - Osorno Atlético 0:2