Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saint Francisco F.C La Unión Fc.
Normal Tactiek new
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 42.4
matig Schieten formidabel
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Tobar speelt de bal door. Bachmann heeft problemen om de bal te vangen. Barczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Barczewski schiet op doel. Hernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Flankenschmidt is nu in balbezit. Flankenschmidt probeert naar een medespeler te passen. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - La Unión Fc. 0:1

6e minuut.
Ion kopt de bal weg. Rocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocco passt de bal met de wreef. Barczewski rent richting de bal. Barczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dulia geeft een hoge lob. Monzón probeert de bal aan de voet te houden. Barczewski rent richting de bal. Barczewski heeft problemen om de bal te vangen. Barczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - La Unión Fc. 0:2

11e minuut.
Ion passt de bal in één keer door. Rocco is nu in balbezit. Rocco passt de bal met de wreef. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Flankenschmidt is nu in balbezit. Flankenschmidt geeft een lange en hoge pass. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski draait met de bal, schiet en ... Hernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - La Unión Fc. 0:3

14e minuut.
Flankenschmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Flankenschmidt passt de bal zonder na te denken. Barczewski rent richting de bal. Barczewski haalt uit met een fantastische trap. Moraga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - La Unión Fc. 0:4

15e minuut.
Rocco geeft een hoge lob. Riveros probeert naar een medespeler te passen. Flankenschmidt probeert naar een medespeler te passen. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Barczewski probeert naar een medespeler te passen. Flankenschmidt kan de bal niet met de borst controleren. Flankenschmidt probeert naar een medespeler te passen. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Rocco is nu in balbezit. Rocco passt de bal in één keer door. Barczewski rent richting de bal. Barczewski schiet op doel. Hernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - La Unión Fc. 0:5

23e minuut.
Puebla bereikt de bal nog maar net als eerste. Flankenschmidt onderschept slim de pass. Flankenschmidt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Barczewski de bal. Monzón is nu in balbezit. Barczewski onderschept slim de pass. Klungelig pakt Barczewski de bal. Barczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - La Unión Fc. 0:6

28e minuut.
Mirancea onderschept slim de pass. Mirancea geeft de bal voor. Daar is Moraga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski haalt uit met een fantastische trap. Hernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rocco passt de bal met de wreef. Mirancea is nu in balbezit. Mirancea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barczewski de bal. Barczewski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - La Unión Fc. 0:7

32e minuut.
Monzón speelt de bal door. Flankenschmidt is nu in balbezit. Flankenschmidt probeert naar een medespeler te passen. Barczewski heeft problemen om de bal te vangen. Barczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Rocco passt de bal zonder na te denken. Nogales rent richting de bal. Barczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Barczewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hernández met een harde bal richting middenveld. Mirancea kopt de bal weg. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Puebla de bal. Flankenschmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Flankenschmidt passt de bal met de wreef. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Francisco F.C 80%, La Unión Fc. 20%.
Saint Francisco F.C - La Unión Fc. 0:7

46e minuut.
Smolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarek geeft de bal voor. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski draait met de bal, schiet en ... Hernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - La Unión Fc. 0:8

50e minuut.
Flankenschmidt rent richting de bal. Riveros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flankenschmidt raakt geblesseerd tijdens het duel. Mirancea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barczewski krijgt zijn hoofd ertegen. Hernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Flankenschmidt is nu in balbezit. Flankenschmidt geeft een hoge lob. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski schiet op doel. Hernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - La Unión Fc. 0:9

54e minuut.
Rocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocco geeft de bal voor. Klungelig pakt Flankenschmidt de bal. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - La Unión Fc. 0:10

59e minuut.
Riveros rent richting de bal. Flankenschmidt onderschept slim de pass. Flankenschmidt speelt de bal door. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - La Unión Fc. 0:11

60e minuut.
Mirancea geeft de bal voor. Barczewski heeft problemen om de bal te vangen. Rocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocco haalt uit met een fantastische trap. Hernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - La Unión Fc. 0:12

65e minuut.
Mirancea is nu in balbezit. Mirancea passt de bal in één keer door. Ion probeert naar een medespeler te passen. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Flankenschmidt rent richting de bal. Flankenschmidt met een sublieme pass. Rocco is nu in balbezit. Rocco schiet op doel. Hernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - La Unión Fc. 0:13

71e minuut.
Rocco is nu in balbezit. Rocco passt de bal in één keer door. Nogales probeert naar een medespeler te passen. Barczewski rent richting de bal. Barczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Hernández met een harde bal richting middenveld. Flankenschmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Flankenschmidt geeft een hoge lob. Barczewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - La Unión Fc. 0:14

78e minuut.
Quilaqueo rent richting de bal. Ion onderschept slim de pass. Rocco probeert naar een medespeler te passen. Barczewski rent richting de bal. Barczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mirancea probeert naar een medespeler te passen. Ion is nu in balbezit. Ion probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - La Unión Fc. 0:15

81e minuut.
Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Flankenschmidt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flankenschmidt passt de bal met de wreef. Barczewski rent richting de bal. Barczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Flankenschmidt onderschept slim de pass. Riveros is nu in balbezit. Barczewski rent richting de bal. Barczewski schiet op doel. Hernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Tobar is nu in balbezit. Ion verovert de bal door een tackle van achteren. Ion speelt de bal door. Barczewski heeft problemen om de bal te vangen. Barczewski schiet op doel. Hernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski schiet op doel. Hernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - La Unión Fc. 0:16

86e minuut.
Inworp. Ion met een snelle inworp. Rocco geeft een lange en hoge pass. Mirancea rent richting de bal. Mirancea geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rocco rent richting de bal. Rocco passt de bal in één keer door. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski haalt uit met een fantastische trap. Hernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - La Unión Fc. 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Francisco F.C 82%, La Unión Fc. 18%.
Saint Francisco F.C - La Unión Fc. 0:17