Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MVCocaCola Bolton FC
Normal Tactiek piñeriCosas3
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 41.5
zwak Schieten redelijk
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen goed


8e minuut.
Huber is nu in balbezit. Saavedra speelt de bal door. Godoy rent richting de bal. Godoy geeft een lange en hoge pass. Achondo kopt de bal weg. Ruzsa bokst de bal weg.

19e minuut.
Morandé bereikt de bal nog maar net als eerste. Morandé geeft een hoge lob. Alessandri is nu in balbezit. Alessandri haalt uit met een fantastische trap. Aravena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MVCocaCola - Bolton FC 0:1

20e minuut.
Saavedra met de inworp. Jons rent richting de bal. Jons passt de bal in één keer door. Alessandri rent richting de bal. Alessandri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Keith bereikt de bal nog maar net als eerste. Keith passt de bal zonder na te denken. Castellón speelt de bal door. Alessandri heeft problemen om de bal te vangen. Alessandri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Castellón met een sublieme pass. Saavedra geeft de bal voor. Klungelig pakt Chacana de bal. Alessandri rent richting de bal. Alessandri haalt uit met een fantastische trap. Aravena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ceredero is nu in balbezit. Saavedra onderschept slim de pass. Saavedra geeft een lange en hoge pass. Alessandri rent richting de bal. Alessandri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Achondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araos onderschept slim de pass. Araos geeft de bal voor. Alessandri rent richting de bal. Alessandri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Romo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Araos neemt de hoekschop. Alessandri rent richting de bal. Alessandri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MVCocaCola - Bolton FC 0:2

33e minuut.
Keith passt de bal zonder na te denken. Daar is Saavedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saavedra met een sublieme pass. Alessandri is nu in balbezit. Alessandri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Romo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alessandri rent richting de bal. Romo is nu in balbezit. Alessandri verovert de bal door een tackle van achteren. Alessandri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ceredero bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra onderschept slim de pass. Saavedra passt de bal in één keer door. Alessandri rent richting de bal. Alessandri schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Canío met een sublieme pass. Alessandri is nu in balbezit. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandri onderschept slim de pass. Alessandri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Castellón kopt de bal weg. Grez bereikt de bal nog maar net als eerste. Grez geeft een lange en hoge pass. Alessandri is nu in balbezit. Alessandri schiet op doel. Aravena bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MVCocaCola 72%, Bolton FC 28%.
MVCocaCola - Bolton FC 0:2

47e minuut.
Jons geeft een hoge lob. Araos met een sublieme pass. Alessandri is nu in balbezit. Alessandri draait met de bal, schiet en ... Aravena probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ceredero rent richting de bal. Saavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra passt de bal in één keer door. Alessandri rent richting de bal. Alessandri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Alessandri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morandé begaat een overtreding. Alessandri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castellón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alessandri rent richting de bal. Alessandri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MVCocaCola - Bolton FC 0:3

61e minuut.
Daar is Chacana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araos rent richting de bal. Araos passt de bal met de wreef. Alessandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Klungelig pakt Romo de bal. Jons rent richting de bal. Jons passt de bal in één keer door. Alessandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Saviola is nu in balbezit. Saviola passt de bal met de wreef. Romo is nu in balbezit. Alessandri onderschept slim de pass. Alessandri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MVCocaCola 71%, Bolton FC 29%.
MVCocaCola - Bolton FC 0:3