Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 23:29
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: Osorno Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Osorno Toros Osorno FC
433 Tactiek test
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
2 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 52.7
waardeloos Schieten formidabel
slecht Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Rojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentier rent richting de bal. Gentier passt de bal met de wreef. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno - Toros Osorno FC 0:1

3e minuut.
Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan onderschept slim de pass. Crăcan geeft een hoge lob. Small is nu in balbezit. Small draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno - Toros Osorno FC 0:2

5e minuut.
Chacón probeert naar een medespeler te passen. Rojek is nu in balbezit. Rojek probeert naar een medespeler te passen. Pleşan is nu in balbezit. Pleşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno - Toros Osorno FC 0:3

7e minuut.
Gentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentier geeft een lange en hoge pass. Small kopt de bal weg. Pleşan is nu in balbezit. Pleşan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Gentier verovert de bal door een tackle van achteren. Huinchamán rent richting de bal. Huinchamán met een sublieme pass. Pleşan heeft problemen om de bal te vangen. Pleşan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gentier met een sublieme pass. Small rent richting de bal. Small passt de bal in één keer door. Pleşan rent richting de bal. Pleşan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Huinchamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinchamán geeft een hoge lob. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pleşan heeft problemen om de bal te vangen. Pleşan met een sublieme pass. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small haalt uit met een fantastische trap. Chacón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno - Toros Osorno FC 0:4

21e minuut.
Gentier onderschept slim de pass. Gentier met een sublieme pass. Achondo rent richting de bal. Small onderschept slim de pass. Small haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Huinchamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinchamán passt de bal met de wreef. Rojek met een sublieme pass. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno - Toros Osorno FC 0:5

25e minuut.
Pleşan is nu in balbezit. Mendizábal verovert de bal door een tackle van achteren. Huinchamán probeert naar een medespeler te passen. Small is nu in balbezit. Small haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pleşan is nu in balbezit. Pleşan geeft een lange en hoge pass. Vivanco kan de bal niet met de borst controleren. Small onderschept slim de pass. Small schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno - Toros Osorno FC 0:6

29e minuut.
Huinchamán haalt uit met een fantastische trap. Vivanco kopt de bal weg. Pleşan rent richting de bal. Pleşan schiet op doel. Chacón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno - Toros Osorno FC 0:7

32e minuut.
Bulnes speelt de bal door. Rojek is nu in balbezit. Rojek passt de bal in één keer door. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Small is nu in balbezit. Small draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Achondo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Crăcan zal de hoekschop nemen. Huinchamán kopt de bal weg. Small rent richting de bal. Small schiet op doel. Chacón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno - Toros Osorno FC 0:8

37e minuut.
Leber trapt de bal weg van het doel. Gentier rent richting de bal. Gentier passt de bal zonder na te denken. Small rent richting de bal. Small schiet op doel. Chacón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vivanco heeft problemen om de bal te vangen. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno - Toros Osorno FC 0:9

38e minuut.
Pleşan is nu in balbezit. Small rent richting de bal. Huinchamán speelt de bal door. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Oudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojek is nu in balbezit. Rojek passt de bal zonder na te denken. Small is nu in balbezit. Small schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno - Toros Osorno FC 0:10

43e minuut.
Vivanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Crăcan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno - Toros Osorno FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osorno 87%, Toros Osorno FC 13%.
Osorno - Toros Osorno FC 0:11

47e minuut.
Crăcan speelt de bal door. Klungelig pakt Achondo de bal. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small draait met de bal, schiet en ... Chacón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno - Toros Osorno FC 0:12

51e minuut.
Crăcan passt de bal in één keer door. Pleşan is nu in balbezit. Pleşan passt de bal met de wreef. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Chacón met een harde bal richting middenveld. Huinchamán probeert naar een medespeler te passen. Small rent richting de bal. Small draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chacón trapt de bal weg van het doel. Huinchamán kopt de bal weg. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Chacón met een harde bal richting middenveld. Huinchamán kopt de bal weg. Klungelig pakt Vivanco de bal. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan draait met de bal, schiet en ... Chacón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno - Toros Osorno FC 0:13

58e minuut.
Huinchamán verovert de bal door een tackle van achteren. Huinchamán speelt de bal door. Klungelig pakt Small de bal. Pleşan rent richting de bal. Pleşan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Būbelis geeft de bal voor. Achondo kopt de bal weg. Mendizábal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pleşan is nu in balbezit. Pleşan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Small de bal. Small schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno - Toros Osorno FC 0:14

65e minuut.
Gentier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huinchamán controleert de bal met de borst. Huinchamán speelt de bal door. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno - Toros Osorno FC 0:15

69e minuut.
Pleşan haalt uit met een fantastische trap. Vivanco probeert naar een medespeler te passen. Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Pleşan rent richting de bal. Pleşan schiet op doel. Chacón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Crăcan neemt de hoekschop. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small haalt uit met een fantastische trap. Chacón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Achondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Small bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno - Toros Osorno FC 0:16

73e minuut.
Small onderschept slim de pass. Small geeft de bal voor. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno - Toros Osorno FC 0:17

81e minuut.
Crăcan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riba bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan onderschept slim de pass. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Vivanco met een sublieme pass. Vilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Pleşan is nu in balbezit. Pleşan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Small is nu in balbezit. Gentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentier geeft een hoge lob. Pleşan rent richting de bal. Pleşan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osorno 82%, Toros Osorno FC 18%.
Osorno - Toros Osorno FC 0:17